Forum » Omrežja in internet » Fritzbox
Fritzbox
keret ::
Že četrtič mi je crknil Telekomov fritzbox, in to za vikend, ko so poslovalnice zaprte, imam pa doma svoj lastni router. A ga lahko kar direktno poveževem na DSL in zakaj ne?
DamijanD ::
DSL torej imaš baker a ne? A imaš zadeve zelo občutljive na nevihte ipd? Vsaj danes je bilo malo tako vreme...
keret ::
Ja, vsako nevihto vrže ven. Danes mi je tik pod nosom, sekundo preden sem potegnil ven iz vtičnice elektriko in DSL.
DamijanD ::
Saj je lepo napisal: baker in problem so nevihte. Mi srečneži, ki smo na optiki, s tem nimamo težav.
Vuli ::
jaz sem tudi na bakru, pa mi v 20letih še ni modema skurilo.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
mzakelj ::
kajnepoves ::
Jaz imam Fritzboxa že nekaj let (osebno svojega, ne od Telekoma), pa mi ni še nikoli crknil. Je pa res, da si kupi zaščito v primeru prenapetosti v el. omrežju, bakru ... Ne stane tolko kot Fritz.
lep pozdrav
lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 604546 (103) | Han |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 82090 (24495) | Tilen |
» | Pretvornik RJ11 -> SFP -> RJ11 ?Oddelek: Omrežja in internet | 1732 (1097) | misek |
» | Diskriminacija uporabnikov na bakru (Telekom Slovenije) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18899 (16971) | nuclear |
» | Kakšne so vaše izkušnje z SiOL trojčkom (telefonija, televizija, internet)?Oddelek: Omrežja in internet | 5362 (3895) | fosil |