Forum » Loža » Koliko časa rabite do firme?
Koliko časa rabite do firme?
Grizzly ::
Koliko časa vam vzame pot od doma do firme? Lahko tudi obratna smer. Merimo od trenuka, ko zaprete domača vrata, do trenutka, ko greste skozi vrata firme.
Podvprašanje: Se vozite z avtom, s kolesom, s skirojem, z vlakom oz. avtobusom, greste peš...?
Podvprašanje: Se vozite z avtom, s kolesom, s skirojem, z vlakom oz. avtobusom, greste peš...?
WizzardOfOZ ::
8 minut z avtom, 30 minut s kolesom, 45 minut z busom
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
V-i-p ::
Peš, 444m, štopano ob vrat hiše do vrat firme: 3m 51s.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
IgorCardanof ::
Avto + peš, 25 minut.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Hangman ::
10 min (hoja do postaje) + 3 min (čakanje na bus) + 10 min (vožnja z busom) + 10 min (čakanje zaradi prestopa na drug bus) + 15 min (vožnja z busom) + 10 min (hoja do firme)
Skupaj = 10 + 3 + 10 + 10 + 15 + 10 = 58 min (zaokroženo navzgor). Če štartam ob 6h zjutraj, pot traja cca 55 minut, v popoldanskih prometnih zamaških pa tudi več kot uro.
Skupaj = 10 + 3 + 10 + 10 + 15 + 10 = 58 min (zaokroženo navzgor). Če štartam ob 6h zjutraj, pot traja cca 55 minut, v popoldanskih prometnih zamaških pa tudi več kot uro.
asdf_jklc ::
Postelja do delovna miza - ~ 2min. Če grem na lokacijo (2x na leto) potem več kot uro (ne hvala)
Scorpy84 ::
Avto 15 km, med tednom 40-45min + iskanje parkiranje 3-5 min in še hoja 5-7 min, med vikendi 20 min parkiram pred stavbo, avtobus primestni 40-45min + hoja 10 min, mestni 60-70 min 0 min hoje. Vlak 20-25min (če ne zamuja) 10 min hoje. Kolo 30-35 min, parkiram direkt pred vhodom, trenutno oziroma že dve leti se večinoma vozim s kolesom.
gruntfürmich ::
40' avto
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
estons ::
Od marca do novembra kolo 15min. Pozimi bus 20-30min. Če je prometni kolaps v mestu, peš 45 min. Z avtom 7 min do cilja potem pa še 30 min iskanja je*enega parkinga, to prakticiram samo v res izrednih okoliščinah. Ko prešaltam iz busa na kolo pogrešam podcaste, ne upam si s slušalkami po mestu.
wcpapir ::
30-35min v eno smer. Gre pa mi ta čas v delovne ure.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wcpapir ()
hipertija ::
Imamo gibljiv delovni čas 7-8 in 15-16. Če grem z avtom, cca. 15-20 min in sem pred 7 na delu... če grem z vlakom pa hoje do postaje 15min + 10 min vožnje + do firme 3 min in sem na delu cca. 7.15, popoldan pa 15.30 odhod.
Prekle za kurnk
feryz ::
Avto, od 20 min do neskončnosti.
Se je že zgodilo, da mi ni uspelo priti, večkrat.
Javni prevoz je misija nemogoče. Če bi se mi slučajno toliko zasukalo, da bi probal. Že v štartu popušim.
Se je že zgodilo, da mi ni uspelo priti, večkrat.
Javni prevoz je misija nemogoče. Če bi se mi slučajno toliko zasukalo, da bi probal. Že v štartu popušim.
trancer01 ::
Manj kot deset sekund, da se iz postelje po stopnicah privlečem do fotelja, na katerem delam.
acookook ::
Trola (rožna - letališka) 30-45 min....avto cca. isto.....ampak med tednom večinoma od doma, torej praktično 0.
.
m0LN4r ::
Koliko časa vam vzame pot od doma do firme? Lahko tudi obratna smer. Merimo od trenuka, ko zaprete domača vrata, do trenutka, ko greste skozi vrata firme.
15 minut avtocesta ALI 18 minut regionalka, avto, sreca je da zacnem sele ob 10ih delat, ko so ceste prazne in ne rabim v center it.
PS: Kolo ura pa pol, never again. Vlak po obcutku ena ura (15min pes + vlak zamuda + 15 minut voznja + 15 min pes). Za crknit.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
energetik ::
Avto, 27km, 24min v najboljših razmerah, 35min v totalni gužvi.
Kolo bi bilo 1h20, javni prevoz od 1h15 naprej, v eno smer... Torej če bi mi oba avta crknila naenkrat, je bolje vzeti kar dopust...
Kolo bi bilo 1h20, javni prevoz od 1h15 naprej, v eno smer... Torej če bi mi oba avta crknila naenkrat, je bolje vzeti kar dopust...
vires in numeris
MTB4life ::
Avto, povprečno 40-45 minut v eno smer - 17km, popoldan se vračam v večini primerov po rush hour-ju, zato sem doma v 15 minutah.
Kolo - najkrajša pot 25-30minut (pogovorni tempo), v večini primerov se peljem po daljši poti- takrat sem nekje od 45 do 60 minut - odvisno, katero pot si izberem.
Kolo - najkrajša pot 25-30minut (pogovorni tempo), v večini primerov se peljem po daljši poti- takrat sem nekje od 45 do 60 minut - odvisno, katero pot si izberem.
estons ::
MIHAc27 ::
Ta mesec še imam Avto 40minut+10minut peš
Od naslednjega meseca naprej pa Avtobus cca 30minut in 10 minut peš. Poleti mogoče še rata kolo, odvisno kdo bo vozil otroka v vrtec.
Najboljš pri selitvi je, da ne bom več TAXI
Od naslednjega meseca naprej pa Avtobus cca 30minut in 10 minut peš. Poleti mogoče še rata kolo, odvisno kdo bo vozil otroka v vrtec.
Najboljš pri selitvi je, da ne bom več TAXI
Netrunner ::
Vprašanje je "koliko časa rabite do firme" in ne če delate od doma. Če delaš od doma in da potrebuješ samo 2 min od postelje do delovnega mesta to ne pomeni da potrebuješ 2 min do firme.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
m0LN4r ::
Jaz bi se preselil se eno vas blizje, ampak vec pa ne, to bi mi blo ze prevec v "mestu" potem, tako bi blo samo 15 minut po regionalki, pa se manjsa poraba. Je pa tolko visja cena najemnin, hehe.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odpoved lastnemu avtomobilu v LJ (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Na cesti | 63917 (25063) | deco16 |
» | Hitrost skiroja? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9049 (6701) | c3p0 |
» | Vrednost bližine delovnega mesta (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 13979 (10022) | solatko |
» | Vožnja v službo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16529 (11942) | Alien123 |
» | Prevoz v službo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15306 (12994) | krneki0001 |