Forum » Loža » Policisti dobili z cca 4g trave
Policisti dobili z cca 4g trave
ZMr123 ::
Mene ter 2 kolega so dobili ko smo kadili travo ter nam pregledali avte ter našli cca 4g trave in mi je rekel da me bo poklical da se zmenima kako dalje, zdaj pa mi je pisal da se dobima in me je strah kaj naj rečem če bo hotel izvedet kje sem to dobil ter kakšna je kazen. Travo je poslal na analizo. Hvala za odgovor
- zaklenil: bluefish ()
segedin740 ::
Najprej povej točno situacijo - so dobili v tvojem avtu ali tudi v avtomobilih tvojih kolegov? Kdo te bo poklical? Kriminalist? Ste imeli vsak svoj joint ali je krožil v krogu?
Kebo ::
Nič, dobil boš položnico v najslabšem primeru te bodo pa poslali pred sodnika za prekrške. Poveš, da je bilo za lastno uporabo in glede na majhno količino ti ne morejo nič.
sivistol ::
zunaj izven avtov ste kadili, ter vam pregledal avto ?
mal ste se zajebal , pejte drugič stran od avtov pa vam nebi našli nič, xdej neka kazen zih bo
mal ste se zajebal , pejte drugič stran od avtov pa vam nebi našli nič, xdej neka kazen zih bo
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864
Invictus ::
Pa kje kadite travo, da vas dobijo?
Pred policijsko postajo?
Ta mladina je vedno bolj zabita...
Pred policijsko postajo?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Gospod ::
Mene ter 2 kolega so dobili ko smo kadili travo ter nam pregledali avte ter našli cca 4g trave in mi je rekel da me bo poklical da se zmenima kako dalje, zdaj pa mi je pisal da se dobima in me je strah kaj naj rečem če bo hotel izvedet kje sem to dobil ter kakšna je kazen. Travo je poslal na analizo. Hvala za odgovor
Podpisal pa si sigurno izročil sam napaka brez naloga ti parkiranega vozila ne sme pregledati lahko naredi samo varnostni pregled telesa na otip, da pri sebi nimaš nevarnih predmetov.
Lp.
Miki N ::
Ma travčarstvo doživlja pravo renesanso, toliko kot se ga poha po Ljubljani zadnji dve leti se ga ni še nikoli. In to prav po Zoomersko na najbolj očitnih mestih. Ne vem, a je bil kak Tiktok video na to temo?
fikus_ ::
"Travo je poslal na analizo."
Če potrdijo, da je "trava", sledi sodnik za prekrške.
" zdaj pa mi je pisal da se dobima"
Tu nekaj ne štima. Lahko te pokliče, da prideš na PP in dodatno pojasniš. Možno, da te je kdo od "kolegov" potunkal, da je bila trava tvoja.
Če potrdijo, da je "trava", sledi sodnik za prekrške.
" zdaj pa mi je pisal da se dobima"
Tu nekaj ne štima. Lahko te pokliče, da prideš na PP in dodatno pojasniš. Možno, da te je kdo od "kolegov" potunkal, da je bila trava tvoja.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Tidule ::
Podpisal pa si sigurno izročil sam napaka brez naloga ti parkiranega vozila ne sme pregledati lahko naredi samo varnostni pregled telesa na otip, da pri sebi nimaš nevarnih predmetov.
Čeprav je na daleč razvidno da je OP trol, pa tvoja izjava vseeno ne drži. Varnostni pregled lahko vključuje tudi pregled vozila (seveda z omejitvami). Ravno tako lahko policija obravnava predmete, ki jih med varnostnim pregledom najde, četudi niso neposreno povezani z razlogom varnostnega preverjanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
fur80 ::
Mogoče je staro pa vendar med 40EUR in 200EUR je kazen. Verjetno, ne boste s prijatelji razlagali kje ste dobili itd. da boš prišparal teh 50EUR! :D Drugače se pa reče, da ste dobili skupaj od enega bolj temne polti na avtobusni ali želežniški postaji v Ljubljani ali Mariboru, lahko tudi na Dunaju, pa boste sprobali ker je baje fajn, seveda vsak svojega! :D
https://indigonovice.si/kazen-globa-za-...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
japapajade ::
nč posebnga ne bo, plačal boš kazen in to je to, predvidevam da je bilo 4g skupaj, sepravi je bilo za lastno uporabo, problem je če bi imel packe.. potem bi smatrali da dilaš
če te bo kaj velik spraševal al pa kaj grozil ga pa pošlji veš kam, ker ti itak nič ne more ampak samo probava če se boš ustrašil...
če te bo kaj velik spraševal al pa kaj grozil ga pa pošlji veš kam, ker ti itak nič ne more ampak samo probava če se boš ustrašil...
Miki N ::
Unchancy ::
Na razgovor pripelji odvetnika.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
FireSnake ::
Kam spada trava?
So vas s pendreki pod rebra? Zakaj ne?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
mikhaair ::
Če, ko, na postaji dobiš vabilo in si opredeljen kot osumljenec, rečeš, da brez zagovornika ne boš podajal nikakršne izjave. Saj se lahko vse uporavi proti tebi. Prava verjetno ne poznaš, bolje da molčiš. V dobro sebe in kolegov. Seveda za njih velja enako.
Se pa moraš posvetovati tudi z odvetnikom seveda.
Se pa moraš posvetovati tudi z odvetnikom seveda.
Horas ::
trol tema, policaj bo njemu npisal da se dobita? ja najbrž.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
mikhaair ::
Zakaj pa ne. Mene so v nekem primeru poklicali, na mojem naslovu so dobili telefon, in povabili na razjasnitev na PP. Tam je spisal vabilo in sem se izjasnil, da ne dajem izjave brez zagovornika, naredil zabeležko in lp.
Samael ::
Odvetnika? Ah, daj ga biksati no. Ali pa če se ničesar ne spomni in pač plača tisto položnico ...
Samael != Samuel
XIIT ::
mi je rekel da me bo poklical da se zmenima kako dalje, zdaj pa mi je pisal da se dobima in me je strah
Želi te
Verjetno ti bo ponudil da ne bo nadaljeval postopka, v zameno pa boš "njegovo uho na ulici". Če boš kasneje želel nehati s tem, ti bo lahko grozil da bo nadaljeval tisti postopek s travo. Škoda časa in energije za teh 50-200EUR.
Razen na policijski postaji na zapisnik ne govoriš z nikomer nič.
Pa še tam moraš na koncu, pred podpisom, prebrati zapisnik, ker znajo obrniti par besed in s tem spremeniti pomen stavka.
Pa kje kadite travo, da vas dobijo?
Pred policijsko postajo?
Stranski efekt kajenja trave.
Odvetnika? Ah, daj ga biksati no. Ali pa če se ničesar ne spomni in pač plača tisto položnico ...
Naj reče da je našel na tleh in je pobral, ker ni želel da bi namesto njega to pobral kak mladoletnik.
"Only physical beauty is the foundation for a true higher culture of
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XIIT ()
trol tema, policaj bo njemu npisal da se dobita? ja najbrž.
HEHE, veš kaj vse delajo, sploh takim, kjer vidijo priložnost. Lahko mu začne grozit, da je omogočil prijateljem, da kadijo, kar je posebej kaznovano, sploh če je bil kak mladoleten zraven, od tega, da mu laže, da se to vpiše v kartoteko in da ne bo več kje dobil službe,... sploh če zasluti strah pritisnejo na polno z neumnostmi, pač na polno, da zašpeca koga. Če ne bo rekel nič pa bo plačal 50EUR in je to to, pa mogoče 90EUR postopka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
hipertija ::
Sej ne vem kdo je večji debil, ta ki trolla ali tisti, ki ste zadevo resno vzeli. HALOOOO? Policist piše SMS-e osumljencu da se bosta dobila, pajade - shranit sms-e in se ne odzvat in to uporabit pri sodniku. Točno se ve kakšni so postopki vabljenja na razgovor ali k sodniku za prekrške itd. Če so te dobili prvič in vas je bilo več, bo kazen minimalna, ste se pa lepo "zacahnal" tudi za naprej. Takšne imajo radi in ste to ponavadi lokalni pobalini, ki policistom samo dodatno dajo vzvod, da so pozorni na vas - ker ste potencialno problematični tudi za prihodnost. Govorim objektivno iz terena. Hkrati je trenutno takšno pomanjkanje kadra, da se ni časa ukvarjati s 4g trave, razen če je zadaj še kaj drugega.
To kar piše FUR80 pa spreglej, debil na kubik, filmi so mu stopli v glavo. Takoj, ko bi zaznal kaj podobnega, bi se sam oglasil pri sodniku in povedal zgodbo.
To kar piše FUR80 pa spreglej, debil na kubik, filmi so mu stopli v glavo. Takoj, ko bi zaznal kaj podobnega, bi se sam oglasil pri sodniku in povedal zgodbo.
Prekle za kurnk
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hipertija ()
zobnik ::
in mene pa so lovil z lučkam, ker so prišli nasprot in vidl, se obrnil in za mano... da sem kao nažgan, pol so me zasliševal o mamilah, drogah, alokotest...bli trije.
Sej ne vem kdo je večji debil, ta ki trolla ali tisti, ki ste zadevo resno vzeli. HALOOOO? Policist piše SMS-e osumljencu da se bosta dobila, pajade - shranit sms-e in se ne odzvat in to uporabit pri sodniku. Točno se ve kakšni so postopki vabljenja na razgovor ali k sodniku za prekrške itd. Če so te dobili prvič in vas je bilo več, bo kazen minimalna, ste se pa lepo "zacahnal" tudi za naprej. Takšne imajo radi in ste to ponavadi lokalni pobalini, ki policistom samo dodatno dajo vzvod, da so pozorni na vas - ker ste potencialno problematični tudi za prihodnost. Govorim objektivno iz terena. Hkrati je trenutno takšno pomanjkanje kadra, da se ni časa ukvarjati s 4g trave, razen če je zadaj še kaj drugega.
mogoče je res trol tema, samo pojma ti nimaš kaj vse sproba policaj, ali lokalni šerif! :D In ja lokalna policija ima čaš, še za kaj drugega kot samo 4g trave! :D fantu sem pa samo svetoval, da naj bo tiho, pa bo naj bolj poceni prišel skozi! ;)
feryz ::
MasterTade ::
nekaj več od globe gotovo ker 10 škatel se ne šteje več za osebno enkratno uporabo
Mors omnia aequat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterTade ()
dope1337 ::
Glede na zapisano te morm resno nekaj vprasati … a si ziher, da sta bila policaja?
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
sonar1 ::
za 5g trave, ni sodnika. Nevem kaj eni sanjate. Dobiš kazen in stroške sodišča al neki takega. Ti ne vidiš nobenega, vse po pismu.
Brez skrbi, kazen je minimalna.
Brez skrbi, kazen je minimalna.
49106 ::
Popolnoma resno vprašanje. Kupil sem 10 takih škatel za darila, popolnoma legitimno v Rimu v štacuni.
Ali bi me policaji, v primeru odkritja, obsodili dilerstva ali česa podobnega?
Ne.
Questa selezione di Cannabis Sativa L.1753 è priva di metalli pesanti e/o materiali nocivi all’uomo, con percentuale di THC inferiore allo 0,5%, per gli usi consentiti dalla L. 242/16.
https://www.cannabismoncalieri.it/shop/...
Tidule ::
MasterTade je izjavil:
nekaj več od globe gotovo ker 10 škatel se ne šteje več za osebno enkratno uporabo
ne blodi, zadeva je povsem legalna, ker je vsebnost THC tam na nivoju dišečih palčk. To je pač namenjeno bukslom, da se lahko hvalijo po forumih in nima nič s prepovedanimi substancami.
Popolnoma resno vprašanje. Kupil sem 10 takih škatel za darila, popolnoma legitimno v Rimu v štacuni.
Ali bi me policaji, v primeru odkritja, obsodili dilerstva ali česa podobnega?
Nope, policja se ne ukvarja s pozerji, ki drago plačujejo seno.
Description
100% biomass based on certified and organic cannabis sativa produced by approved and legal growers. Contains the non-psychoactive metabolite of cannabis sativa (CBD). CANNABISMILE is not a nutritional or medicinal product but a nutritional supplement; it is not a product to be smoked but should only be considered a decorative, collectible, souvenir or technical item. Do not swallow. Keep out of the reach of children kept in a dry and cold place away from light and heat sources. The sale to minors under the age of 18 is prohibited. High value cannabinoids. Users permitted by law and the value of tetrahydrocannabinol (THC) to the extent permitted by European Union and Greek law. EU Regulation 1673/2000 EC Regulation 1672/2000. Regulation EC 245/2001. EC Directive 2002/53. EC Directive 2002/57. Regulation EC393 / 2004. EC Regulation 796/2004. Regulation EC873 / 2005. Law 3459/2006. Official Journal A103 / 25.5.2006; Regulation EC953 / 2006. Regulation EC507 / 2008. EU Regulation 331/2011 Regulation 1307/2013 of the EU (OJ L347, 29.12.2013 p. 608). 4139 / GG 74A / 20.3.3013. EU Regulation 639/14 (OJ L 181, 20.6.2014 p. 1). EU Regulation 331/2915
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kazen za posedovanje na hrvaškem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13626 (10255) | OrkAA |
» | Goljufanje in prevara slovenske policije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15518 (10890) | Furbo |
» | THC in vožnja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 30609 (17738) | CoolBits |
» | posedovanje marihuane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 48076 (43610) | Phantomeye |
» | Če polnoletna oseba omogoča mladoletni uživanje drog? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 10933 (9103) | smilyxx |