Forum » Strojna oprema » NAS z "slabim" diskom
NAS z "slabim" diskom
AnotherMe ::
Otroške navlake, bi se rad znebil z računalnika...
Risanke in podobno dal na en star nas (qnap 210).
Nebi pa kupoval novega diska, ker to niso "mission critical" podatki :D
Imam dva wd red diska, en se mi zdi, da je javil neko smart napako, drugi pa sploh nevem v kakem stanju je.
Če dam ta dva diska v mirror - kakšne so možnosti, da bo delovalo kakšno leto ali dve?
Risanke in podobno dal na en star nas (qnap 210).
Nebi pa kupoval novega diska, ker to niso "mission critical" podatki :D
Imam dva wd red diska, en se mi zdi, da je javil neko smart napako, drugi pa sploh nevem v kakem stanju je.
Če dam ta dva diska v mirror - kakšne so možnosti, da bo delovalo kakšno leto ali dve?
Frgazor ::
Prejšnji teden sem kupil nov nas in dva nova diska. 1 disk je popolnoma crknil po 1 dnevu delovanja in 2 zagonih.
Osebno bi pozabil na tisti disk, ki javlja smart napake, ker je itak že mrtev. Uporabi samo enega pa dokler bo bo.
Osebno bi pozabil na tisti disk, ki javlja smart napake, ker je itak že mrtev. Uporabi samo enega pa dokler bo bo.
AnotherMe ::
Hvala za menja - problem se je rešil sam od sebe - enega diska nas sploh ne prepozna :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crkuje disk ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6496 (4829) | Leprechaun |
» | Western Digital disk RMAOddelek: Pomoč in nasveti | 3121 (2361) | Skyman |
» | Kateri 1TB disk kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 34884 (15034) | xyxyxyxy |
» | Ker trdi disk nej kupm! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10705 (6878) | kmetek |
» | Napaka na Fujicu diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1136 (1053) | PIAS |