» »

Predlog za nakup avta

Predlog za nakup avta

1
2
»

ZveeZ ::

profii je izjavil:

Malo merkite na skupno maso, torej avto do 1.5 tone, ker sklepam da OP nima kode ali B+E.

Jaz pa sklepam da ima, saj se uposteva NDM. Torej, ce je prikolica 2t, mu ostane za avtomobil le se 1.6t NDM!, kar presega ze kak Twingo, kaj sele stroj, ki je to sposoben premakniti.

LeQuack ::

Quack !

profii ::

ZveeZ je izjavil:

profii je izjavil:

Malo merkite na skupno maso, torej avto do 1.5 tone, ker sklepam da OP nima kode ali B+E.

Jaz pa sklepam da ima, saj se uposteva NDM. Torej, ce je prikolica 2t, mu ostane za avtomobil le se 1.6t NDM!, kar presega ze kak Twingo, kaj sele stroj, ki je to sposoben premakniti.

Ni rečeno, glede na ignoranco ali "nevednost". Naj OP pove kak izpit ima.

Vuko26 ::

Samo omenjam, da v kolikor kdo razmišlja o nakupu vozila, naj se izogiba avtohišo Strela. Prodajalec je nadvse nevljuden, neprofesionalen in se ne želi pogovarjati o podrobnostih. Komunikacija z njim je izjemno neprijetna.

Poleg tega, se ne prevec ozirat na garancijo GSV, ki jo ponujajo v vrednosti 500 evrov. Vsebuje namreč veliko opomb in omejitev za vsako stvar. Na koncu se resnično počutiš, kot da ti prodajaš vozilo namesto da bi ga kupoval.

Na osnovi mojih izkušenj bi zagotovo priporočal, da poiščete drugo avtohišo, kjer boste deležni boljše storitve in prijaznejšega odnosa prodajalcev. Nakup avtomobila je pomemben korak in zaslužite si imeti pozitivno izkušnjo, kar v avtohiši Strela očitno ni mogoče doseči.
Lep pozdrav in v kolikor ma kdo tudi kakšno podobno izkušnjo se priporočam.

Gambino ::

Še eden od mnogih nategunov, nimaš kaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gambino ()

Kawhi ::

;)) kaj je Gambino, ti tudi izgleda ne znaš brati ;))
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dacia Duster 1.5 dCi AWD vs. VW T-Roc 2.0 TDI 4Motion (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
11926649 (5235) BCSman
»

"Delovni stroj" 4x4 za v gozd in na njivo (strani: 1 2 3 )

1139942 (6127) WizzardOfOZ
»

kateri terenec do 5-6k eur diesel ? (strani: 1 2 )

7013598 (11950) #000000
»

Avtomobili s trpežnim podvozjem (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27571128 (63577) krneki0001
»

Poceni terenc (strani: 1 2 )

9321752 (18326) krneki0001

Več podobnih tem