Forum » Loža » Ebay dostava
Ebay dostava
dattgirl ::
Zanima me kateri dostavljalci NA EBAYU potujejo cez evropo in so varni glede uvoznih dajatev?
Na Aliexpressu jih je kar nekaj, zanima me pa se za eBay, ce kdo slucajno ve.
Na Aliexpressu jih je kar nekaj, zanima me pa se za eBay, ce kdo slucajno ve.
koyotee ::
Ta je včasih bil zanesljiv https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Vasco_d..., zdaj pa ne vem več.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Samael ::
Noben, razen v tistih redkih primerih kjer je opcija "eBay global shipping programa", ki ti dajatve in vse zaračuna že vnaprej, saj vsak trgovec (kar si lahko tudi ti, če kaj prodajaš) pošlje preko dostavne službe, ki v tistem kraju deluje in mu ustreza.
Those were the times!
Ta je včasih bil zanesljiv https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Vasco_d..., zdaj pa ne vem več.
Those were the times!
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
dattgirl ::
Noben, razen v tistih redkih primerih kjer je opcija "eBay global shipping programa", ki ti dajatve in vse zaračuna že vnaprej, saj vsak trgovec (kar si lahko tudi ti, če kaj prodajaš) pošlje preko dostavne službe, ki v tistem kraju deluje in mu ustreza.
Torej se edino splaca se narocat prek Aliexpressa?
Samael ::
Ne, zakaj?
Izplača se ti tam, kjer nekaj kar potrebuješ ali želiš imeti, dobiš ugodneje kot drugje.
Izplača se ti tam, kjer nekaj kar potrebuješ ali želiš imeti, dobiš ugodneje kot drugje.
Samael != Samuel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 997979 (1167) | Machete |
» | CarinaOddelek: Pomoč in nasveti | 1797 (1127) | DeeCoy |
» | ebay (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12279 (4023) | opeter |
» | Pošta Slovenije in prisilni stroški (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 61105 (43495) | AndrejO |
» | Kako carina ve vrednost izdelka? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32350 (28918) | Fritz |