Forum » Na cesti » Formula 1 2023
Formula 1 2023

codeMonkey ::
Zanimiva razlaga Mercedesovih (in Lewisovih) tezav in razlik v primerjavi z RB:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

Lukzii ::
Govori se, da bo Vettel nastopil kot team principal Audija 2026...roumours ali do kaj več ve...? ;)

ripmork ::
Ko smo glih pri govoricah: Eddie (Jordan) pravi, da tako Lewis kot Ferrari rabita izrazito spremembo in da bi bil to "match made in heaven"
. Leclerc pa v Mercedes, se šušlja.
Sveže "ločen" Alonso se pa okoli Taylor Swift nekaj smuka. Bivša je kaka dva meseca nazaj v enem intervijuju nekje dejala, da Alonso ne bo več podaljševal pogodbe. Sem se še zezal, da bo prej ona letela kot pa Fernando iz f1
Zdej ko je samski bo še kako desetinko hitrejši, hehe.

Sveže "ločen" Alonso se pa okoli Taylor Swift nekaj smuka. Bivša je kaka dva meseca nazaj v enem intervijuju nekje dejala, da Alonso ne bo več podaljševal pogodbe. Sem se še zezal, da bo prej ona letela kot pa Fernando iz f1

Zdej ko je samski bo še kako desetinko hitrejši, hehe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()

Skyman ::
Mislim da lec v mercedes no go... sicer nikoli ne reci nikoli...Sedaj je itak RBR tisti kateri je "sanjski" avto vsakega dirkaca.
Saturday in Baku: this is what the new Sprint Shootout looks like!
https://www.gpblog.com/en/news/198652/s...
Saturday in Baku: this is what the new Sprint Shootout looks like!
https://www.gpblog.com/en/news/198652/s...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()

codeMonkey ::
Glede na zaostanek Sainza, je to prej talent, kot napredek Ferrarija. Upam, da se motim.
Aha, sele v Miamiju naj bi testirali nove komponente.
Aha, sele v Miamiju naj bi testirali nove komponente.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

BT52 ::
Lec je pač Gilles V današnjega časa. Na žalost Ferrarija , če ga izgubijo lahko rečemo samo RIP.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

Zanimiva analiza
Analysis | Top speeds and why Ferrari shouldn't be overly pleased with pole
https://www.gpblog.com/en/news/199534/a...
Analysis | Top speeds and why Ferrari shouldn't be overly pleased with pole
https://www.gpblog.com/en/news/199534/a...

Kdo bo v ograji?
Prva guma ze gre po svoje...
Tsunoda dons bocno voz
Max pa russl ga win
Prva guma ze gre po svoje...
Tsunoda dons bocno voz

Max pa russl ga win

Zgodovina sprememb…

z3ro ::

scythe ::
Max je daleč največja jokica na gridu, ne morem vrjet..
Ni mi jasno, zakaj toliko joče, če je sam isto počel v preteklih letih?
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

BT52 ::

Cr00k ::
Dej ne jokej…
Okej, ti si pač Max fanboy…povej mi kolikokrat je on enako (ali še bolj) agresivno prehiteval v karieri in je bilo vse okej?
Kaksen fanboy :) jaz sem samo izpostavil, da si pac jokica na ST :)
Kar se pa “incidenta” tice… its called racing :)
Pa če je že debata glede jokic, bi tudi rad izpostavil našega Lukca, ki ob vsakem dotiku joka, pa tehnične nabira :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cr00k ()

ZveeZ ::
Jaz razumem Verstappna zkj je popizdil:)
Oba redbulla sta cel vikend vozila extra previdno in mu na koncu poskoduje avto tekmec, ki je izgubil oprijem:)
Nekako mi daje mislit, da je redbullu prioriteta cim manj poskodovati dirkalnik. Mogoce zato da ublazijo posledice financne kazni. Mogoce je razvoj pobral vecji del budgeta od planov.
Oba redbulla sta cel vikend vozila extra previdno in mu na koncu poskoduje avto tekmec, ki je izgubil oprijem:)
Nekako mi daje mislit, da je redbullu prioriteta cim manj poskodovati dirkalnik. Mogoce zato da ublazijo posledice financne kazni. Mogoce je razvoj pobral vecji del budgeta od planov.

No, ce smo iskreni, bi ga HAM 100% porinil v zid, da bi se rastrescil kot pinjata :) tako, da je VER lahko hvalezen RUS :D

Ganon ::
Pismo, še vedno ste na nivoju četrtega razreda osnovne šole. Ta tema je res biser slo-techa.

WallSreet ::
Kot kaže spet lahka zmaga Pereza. 2 sekundi je preveč ko govorimo red Bull VS red Bull. Vsi ostali so zadaj skoraj 20 sekund.

Tilen88 ::
Ferari lep napredek, sam rbr še vedno svetlobna leta spredaj :/,.. max bo sitn ta dirkaški vikend če bo razplet tak kot kaže :D

Alonso nekaj prijazen in vesel danes 
Ce ni kelly tukaj

Ferari lep napredek, sam rbr še vedno svetlobna leta spredaj :/,.. max bo sitn ta dirkaški vikend če bo razplet tak kot kaže :D
Ce ni kelly tukaj

Zgodovina sprememb…

Perez je ze cel vikend boljsi od maxa.Temu primerno smo vplacali :)
LEc fast lap s kje? hahaah
LEc fast lap s kje? hahaah
Zgodovina sprememb…

Ja vem samo za dalje pa ni receno upam da bo..ampak taka dirkalisca dobijo ko en avto 5 krogov ne odmaknejo itd sej vem € in $ so tukaj.

Jah lahko upamo da bo še naprej,.. zdej pa motogp pogledat z tema odličnima komentatorjema

z3ro ::
Dej ne jokej…
Okej, ti si pač Max fanboy…povej mi kolikokrat je on enako (ali še bolj) agresivno prehiteval v karieri in je bilo vse okej?
Kaksen fanboy :) jaz sem samo izpostavil, da si pac jokica na ST :)
Kar se pa “incidenta” tice… its called racing :)
Pa če je že debata glede jokic, bi tudi rad izpostavil našega Lukca, ki ob vsakem dotiku joka, pa tehnične nabira :D
Če sem jaz po tvoje zaradi tega jokica okej ampak ti si še vedno Max fanboy če misliš da on tega v preteklosti ni neštetokrat počel in sedaj pizdiš ko kdo to izpostavi. Za Lukca imaš pa drugo temo za tvoje jamranje, ne tu not NBA vmešavat - se pa strinjam s tabo, Luka se pač preveč pritožuje nad vsem kar ni po njegovo.

Ne mislim, in niti ne navijam zanj. Pa nehaj ze jokcat, pa se kaj pametnega napis, ki doda vrednost k temi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 334991 (118164) | ripmork |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 458254 (226253) | BT52 |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 215660 (136052) | ripmork |
» | Formula 1 2017 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Na cesti | 184590 (116149) | broken/link |