» »

Prenosnik onda

Prenosnik onda

meganboj ::

Pozdravljeni
Imam prenosnik onda oliver 2 star par tednov windowsi original tovarnisko nalozeni.Prenosnik je od kolega imamo pa naslednji problem ki se bo zdel marsikomu smesen.pred par dnevi me kolega klice da seracunalnik ne zazene oz dela bluescrene,ga pripelje do mene racunalnik dela kot nov pride domov spet usta pesem ne dela.Danes grem do njega ker tega skoraj ne verjamem .In res pride do pozdravnega sporocila in se ustavi pol pa bluscren.Probam z popravilom windowsow obnoviten vednar ne gre samo nekaj melje po resetiranju spet samo melje in da pocakamo da se obnovitev konca .Vzamem racunalnik in grem domov ,slab kilometer od njega za foro prizgem racunalnik in glej windowsi se takoj zalaufajo tudi pri meni doma vse ok.Ze kdo mel tak primer,se opravicujem ker sem se malo razpisal
Lp

Zimonem ::

Napajanje.

Napajanje ni krivo v vseh primerih bil na bateriji razlika je samo lokacijja

hojnikb ::

kaj ko bi za zacetek napisal kaksen bluescreen dobis?
#brezpodpisa

MH0 ::

wifi?

Zal bluescrena nisem slikal zdaj pa prenosnik dela ko je pri meni
Kaj pa bi bilo lahko z wifi jem

PozdravljeniNasel sem vzrok zakaj se prenosnik ne vzge,vzrok je router oz wifi.Operarer je telemach oz.telekom.Ce tega izklopim se prenosnik normalno prizge.Kaj bi lahko bil temu vzrok
Lp

Opkow ::

Preveri driverje za wifi na prenosniku.
Si se poizkusil povezat preko hotspota na telefonu?

Preko telefona gre normalno tak da bo treba rutera malo postimat

Scorpy84 ::

Kako če router biti kriv za bluescreen, da ga moreš poštimati. Prej bi rekel, da so driverji, na router lahko spremeniš oddajno frekvenco, ssid, lahko ip konfiguracijo spreminjas, nekaj kar tepe driver. Sem ziher, da se mu bo napaka, na še kakem drugem wifi omrežju pojavila. Poglej še nastavitve wifi kartice na samem prenosniku, če je kaj nepotrebnega za odkljukati.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793568712 (5541) c23po
»

WiFi problem (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
538214 (1627) Han
»

WiFi včasih dela, včasih ne

Oddelek: Omrežja in internet
316504 (1269) alfa_fan
»

WiFi in android