Forum » Pomoč in nasveti » Iz apple paya na samsung
Iz apple paya na samsung
noob96 ::
Na iphonu sem imel apple pay z n26 banko...sedaj sem prestavil telefon na samsung flip in nikakor ne vem kako naj dodam kartico da bom lahko plačeval s telefonom. Google pay ni podprt v slo, samsung pay tudi očitno ne.?? Kako to rešujemo?
amacar ::
Direkt z N26 ne bo slo. Js za obvoz uporabljam https://m.joompay.com/invite/6M9GTNB4 (moj referral), v katero imam povezane razlicne kartice (revolut, N26) in potem instant topupam racun. Ta joompay kartica pa potem dela v google payu. Imas se druge alternative, kot so Vivid ali da na Revolutu spreminjas naslov na tujega in potem generiras virtualno kartico.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google pay/Samsung pay (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39478 (680) | fopi |
» | Curve - več kartic v eni (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 150452 (6499) | Buggy |
» | Plačevanje z mobilnim telefonomOddelek: Mobilne tehnologije | 7539 (1979) | blink |
» | Apple Pay prispel v Slovenijo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 49494 (7555) | Apple |
» | Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 47052 (19624) | Excavator |