» »

nf7 5.1 sound?

nf7 5.1 sound?

=Exceed= ::

Frend ma to plato in mu ner dela 5.1 zvok. Naložu je najnovejše gonilnike za plato... Kaj bi blo narobe?Res da ne nima soundsotrma ampak vseen bi mogu delat 5.1 zvok saj se povdod hvaljo kok dela 5.1 zvok.Prklopu je tud gor sistem 4.1 pa mu zadnje dva zvoćnika ne delata kakor da je sound kartica normalna stereo izvedba...

lep pozdrav pa hvala za odgovor!

ERGY ::

Povej rajsi ker verzija maticne z nforce2 chipsetom ima. Zato da dela samo kot 2.1 je verjetno napaka, da nista omogocila v softwareu 5.1, al pa nusta prestavla jumperju na plati za 5.1,...:\

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ERGY ()

Mislm da jumperje ma kr prov naštimane, software mu pa sploh ne dela.Drugač verzija plošče je 2.0.

aja pa mcp čip je brez t - ja na koncu.Sam če je to vzrok pol pa ne wem zakaj pišejo da podpera zvok 5.1!!

audio control panel se mu sploh ne odpre.Njegova plata nima sound storma venrdar mislm da to nebi smel bit vzrok za to da mu ne zažene control panela.

mato22 ::

probi druge driverje za Nforce

Ja vse sem probu pa ni nč bol.Ne wem kaj nardit zvok 5.1 siceer zdej dela sem probu 6 kanlno musko in dela. problem je pa še zmerv tm da nimam nikjer nobenga softwerja kjer bi lahko kar koli naštimal.Slišal sem da imajo take probleme tisti ki imajo verzijo 1 te plošče ampak ne wem zakaj to ne deluje na verziji 2 kjer bi menda to moralo delovati. ;(

ERGY ::

Ja uhodow ma za 5.1 sam nevem ce dela kot 5.1. vsaj s tem so problemi pa ce ni soundstorm so kr resni problemi, pa cudm se ko to d ce mas nf7 ver.2, da nimas SS???
Drgac pa reinstaliri driverje za chipset...

LP

sound storm ma NF7-S jest mam pa NF7 brez esa na koncu.Sam driverje sem že sigurn destkrat gor pa do ldau, probu sem tud realtekove driverje siceer deluje sam pa pravjo da zarad teh driverjov ful šumi- šumenje sem slišu tud jest na slušalkah k niso ble glih pocen.Najraj bi vidu če ma ker drug tud to plato pa da mu vse normaln dela da jest nesm ta krš pol nazaj.Če bi vedu da ne bom mogu regulerat prek nvidinega softwera bi raj kkšna drugo ploščo kupu pa bi dal par jurjev več kdd je problem sam sem si mislu pa tud iz karekterstik je blo razbrat da ta plata pač sam sound storma nima in sem si reku tega pa ne rabm pa sem pol uzev kr sem uzev ...:O

zanima me obistvu samo če kdo (če more delat nvidin software na tej plati al ne) sam to me zanima. Če ne sme delat pol sem zadovoln pa vem da morm pol novo plato kupt čene pa ne wem !!!!!!

Fury ::

zajebala sta :)

zdej bo mel lahko edin softwarski 5.1 zvok in sicer z realtekovimi sound driverji, katerih kvaliteta je v pizdi :)

nvdidiin control panel pa ne dela ker NIMA soundstrom pac :)

download realtekove driverje tukaj:
http://www.realtek.com.tw/downloads/dla...

hvala ti Fury !!! Tak odgovor sem hotu :) Zdej saj vem da sem se zajebu k sem to plato kupu!!Jutr grem po NF7-s ;) hvala tud teb Ergy

sidd ::

no, jaz pa mam NF7-S plato, pa morn priznat, da je tale soundstorm kar dodelana stvar:)) samo moreš pazit, da si prav nastaviš software, drugače ti tud ne špila:D (to sem danes ugotavljal, ko sn si 4.0 sistem naredo)...drugače pa vse štima...pa prav si naredu, da si šel "po plato z S-om"
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Zvočniki Genius SW-5.1 Home Theater Wood

Oddelek: Zvok in slika
244375 (3701) CaqKa
»

Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
47931758 (18353) Jaffa
»

ABIT NF7-S in zvok 5.1

51263 (1181) orka
»

Ep-8rda

141148 (855) reXor
»

Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
845962 (4650) BlackHole

Več podobnih tem