» »

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Temo vidijo: vsi
««
36 / 36
»
»»

feryz ::

Ok, ok, ampak ne vzame vse 3 milijarde in pol opankar.
Nekaj pusti za njegova sinčka.

dronyx ::

feryz je izjavil:

Ok, ok, ampak ne vzame vse 3 milijarde in pol opankar.
Nekaj pusti za njegova sinčka.

Saj ta številka ne pomeni, da toliko denarja pobašejo v svoj žep. To se mi zdi da je "opurtunitetna izguba" zaradi korupcije. Recimo zaradi korupcije pri javnih naročilih se lahko blago in storitve močno preplača. Vse to se po moje šteje v te 3 milijarde.

Gredo pa podkupnine pri nas po moje zlahka v stotine milijonov letno. Odkrijejo pa tega zanemarljivo malo, tako da ima marsikdo občutek, kot da tega pri nas ni. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Ales78 ::

Pa ne vem, zakaj se tukaj koncentrirate, glede korupcije samo na Jankoviča.

Naj vas spomnem na DARS in SDSovo vlado?

Ali pa, se morda kdo spomne Boxerjev, Patrije, TEŠ6, preplačanega letala za 76 miljonov, konec koncev prtičkov z elastikami?

Tule je vse, kot na dlani: https://slo-tech.com/forum/t807066/0

Recimo, se kdo spomni tega, ko mariborčanski fašisti radi govorijo o kanalizaciji v Ljubljani, svojo pa so verjetno že koruptivno prodali kakšnemu francoskemu podjetju (čigav je že toplovod, sem malo pozabil, ker se ne ukvarjam toliko z mariborskimi "forami", kot se oni z ljubljanskimi):

"19. marec 2021: Javnost izve, da bi po predlogu ministra Andreja Vizjaka po novem lahko na vodovarstvenih območjih stali nevarni objekti in naprave, če bi tako pač določila vlada."
SDS in ne-voljenje: https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ales78 ()

Zato, ker je opankar vaš.

Kar se darsa tiče, je tudi pod vašo komando. Ne vem, zakaj ne rešite. Ampak uporabljaš tu kot neki izgovor.
Enako velja za železnice in podobno.

Razturajte in dajte na vrh poštene ljudi, saj ste oblast.
Aja, ne morete, ker nimate poštenih ljudi.
Potem je pa res vseeno, kateri drek plava na vrhu.

feryz je izjavil:

Zato, ker je opankar vaš.

Ja, saj zato se pa ukvarjaj s svojim opankarjem, mi se bomo pa s svojim.

Ker vaših opankarjev nočemo, pa četudi se slučajno pišejo Hojs.

feryz je izjavil:

Kar se darsa tiče, je tudi pod vašo komando. Ne vem, zakaj ne rešite. Ampak uporabljaš tu kot neki izgovor.
Enako velja za železnice in podobno.

Razturajte in dajte na vrh poštene ljudi, saj ste oblast.
Aja, ne morete, ker nimate poštenih ljudi.
Potem je pa res vseeno, kateri drek plava na vrhu.

Skratka, ti bi ves čas kradel in hkrati zahteval od ostalih, da ne. Saj si to hotel povedati, mar ne? Poštenih ljudi, pa iz takega kadrovskega bazena, kot ga ima Slovenija, ne boš videl. Nimajo od kje priti.

Zlahka se znebimo vsega koruptivnega na levem polu, če se jih boste sami na desnem, kam je SD
padel, sam vidiš, kam je pa padel SDS, zakaj ima še vedno 20-25% volilnih glasov? Pa sta oba kradla na veliko pri TEŠ6.

Tako, pa nas dobesedno silite, da volimo karkoli novega, samo, da ne dobimo spet nazaj SDSovih fašistov.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Itak da te jebe funkcionalna pismenost.

Ne navajaj nepoštenja v firmah, ki so pod tvojo komando.
Ker to pomeni, da si sokriv.

Za razliko od tebe, jaz mislim, da so vsi slabi.
Ampak trenutna kamarila krade, poleg vsega ostalega, tudi direktno malemu človeku iz žepa. Jim ni dovolj, da kradejo na veliko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

V Ljubljani je bila ves čas na oblasti levica oz. večinoma Janković. Ti naj bi dali prednost ljudem, pred kapitalom. V Ljubljani menda primanjkuje stanovanj za navadno rajo? Kaj se pa največ gradi? Luksuzna stanovanja za elito. Pojdite malo raziskat koliko luči gori zvečer v teh luksuznih stanovanjih. Dvomim, da ti ljudje, živijo v temi. Bolj verjetno je, da je v tem betonu parkiran denar.

dronyx je izjavil:

V Ljubljani je bila ves čas na oblasti levica oz. večinoma Janković. Ti naj bi dali prednost ljudem, pred kapitalom. V Ljubljani menda primanjkuje stanovanj za navadno rajo? Kaj se pa največ gradi? Luksuzna stanovanja za elito. Pojdite malo raziskat koliko luči gori zvečer v teh luksuznih stanovanjih. Dvomim, da ti ljudje, živijo v temi. Bolj verjetno je, da je v tem betonu parkiran denar.

Seveda, saj se fašisti ves čas branijo davka na nepremičnine (in kapital) in dokler bo tako, bodo
nepremičnine primeren način parkiranja denarja. In to se odraža po celi Sloveniji, ne samo v Ljubljani,
kot bi morda rad natolceval.

Moraš pa še iz druge strani pogledat, za obstoječe ljubljančane (z volilno pravico), je pa to dvignilo ceno njihovih nepremičnin, za kar precej, tako, da ne vem, če bi se strinjal, s pogledom, npr. mariborčana, da je to za Zokijeve volilce karkoli slabega.

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

Itak da te jebe funkcionalna pismenost.

Ne navajaj nepoštenja v firmah, ki so pod tvojo komando.
Ker to pomeni, da si sokriv.

Za razliko od tebe, jaz mislim, da so vsi slabi.
Ampak trenutna kamarila krade, poleg vsega ostalega, tudi direktno malemu človeku iz žepa. Jim ni dovolj, da kradejo na veliko.

Ti zdajle nekaj nakladaš, dejansko pa boš volil SDS in bi samo rad zmanjševal
volilno bazo - ergo., si že začel s klasično fašistično podlostjo, pred vsakimi
volitvami, kjer fašisti prepričujejo vse ostale, naj ne gredo volit, ker so
tako ali tako vsi isti, ker nimate časa, ker greste raje na izlet,... zato, da
sami na volitvah poberete večji procent s svojo disciplino.

Kar sem razložil, že pred kakšnim mesecem ;)

Zgodovina sprememb…

Glede na strukturo lastniških stanovanj pri nas in odsotnost kakršnegakoli resnega davka na nepremičnine seveda pumpanje vrednosti nepremičnin koristi večini (tudi kdor ne prodaja se počuti bolj premožen), nastradajo pa zlasti mladi, ki rešujejo stanovanjski problem. Za te pa ni nobena oblast naredila praktično nič. Niso masovno gradili novih stanovanj, niso uspeli sprejeti davka na nepremičnine in niso omejili nakupa tujcev. Kakor vem, bi zlahka za tujce izven EU nabili davek ob nakupu nepremičnine pri nas v višini 50% ali več.

kamiKaZaA ::

Ales78 je izjavil:

Ti zdajle nekaj nakladaš, dejansko pa boš volil SDS in bi samo rad zmanjševal
volilno bazo - ergo., si že začel s klasično fašistično podlostjo, pred vsakimi
volitvami, kjer fašisti prepričujejo vse ostale, naj ne gredo volit, ker so
tako ali tako vsi isti, ker nimate časa, ker greste raje na izlet,... zato, da
sami na volitvah poberete večji procent s svojo disciplino.

Ales78 spet laže in zavaja. Smo že ovrgli to njegovo laž. Pravilno je:
Če želimo zmanjšati število sedežev v parlamentu SDS-u je potrebno zmanjšati volilno udeležbo.

Ker je matematika moja močnejša stran zelo nerad berem takšne, ki narobe računajo in je moja dolžnost, da jih popravim, ker naučiti jih tako ali tako ne moreš.

volitve 2018 - Udeležba: 901.512 (52,64 %) - SDS delež glasov: 24,96% - število sedežev: 25.
volitve 2022 - Udeležba: 1.203.373 (70,97 %) - SDS delež glasov: 23,48% (manjši kot leta 2018) - število sedežev: 27 (+2 sedeža več kot leta 2018 kljub nižjemu deležu glasov).

Sedaj pa, da ne bom lomil ulomke in vsega ostalega na tem forumu, ker vas je večina matematično pismenih in znate sami narediti ta izračun na podlagi danih podatkov, za nepismene pa nima smisla, ker se bodo izgubili med samim postopkom računanja bom samo napisal matematično rešitev iz podanih podatkov:

Leta 2018 je glasovalo 25% za SDS in to je zadostovalo za 25 sedežev. Leta 2022 je glasovalo manj ljudi za SDS (24%) a so dobili 2 sedeža več. Torej so bili kljub nižjemu deležu glasov na +2 sedeža več. Iz tega sledi višja kot je volilna udeležba, manjši delež glasov potrebuje SDS za dosego istega števila sedežev oz. bi ob istem deležu glasov dobili več sedežev. Če želimo zmanjšati število sedežev v parlamentu SDS-u je potrebno zmanjšati volilno udeležbo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Ales78 ()

He he, Kamikazi spet namensko odpoveduje najbolj osnovna logika, zakaj pa je temu tako, si lahko ostali preberete tule:

Bo hitro jasno, kaj hoče fašist Kamikaza prepričati in zakaj. :)

dronyx je izjavil:

Glede na strukturo lastniških stanovanj pri nas in odsotnost kakršnegakoli resnega davka na nepremičnine seveda pumpanje vrednosti nepremičnin koristi večini (tudi kdor ne prodaja se počuti bolj premožen), nastradajo pa zlasti mladi, ki rešujejo stanovanjski problem. Za te pa ni nobena oblast naredila praktično nič. Niso masovno gradili novih stanovanj, niso uspeli sprejeti davka na nepremičnine in niso omejili nakupa tujcev. Kakor vem, bi zlahka za tujce izven EU nabili davek ob nakupu nepremičnine pri nas v višini 50% ali več.

Ja, ampak saj mladi to podpirate z nevoljenjem ali voljenjem desnice.

Še bolje, če boste volili Logarja/SDS in ne boste volili proti, se vam obeta tudi "vojaško in policijsko" usposabljanje.

Zgodovina sprememb…

bm1973 ::

dronyx je izjavil:

Gradbinci gradijo za največji dobiček. Zakaj bi gradili za rajo, ki na koncu uniči se tisto sranje, ki ga jim daš?

Kdo bo investiral cel kup denarja v to, da bodo na koncu noter socialni šiptarji?

Jasno, da se gradi draga stanovanja. Seveda je pa vprašanje, če se bodo prodala/oddala.

Občina in župan se pa obnašata isto, dajeta projekte tistemu, ki največ da v malho... Po celi Sloveniji, BTW...

Sicer se pa nad Ljubljano najbolj pritožujejo ne-Ljubljančani. Zakaj, saj nočete biti tam? Zakaj vas boli, če so tam draga stanovanja?!?!?!? A ni fino, ko se Ljubljančane jebe v glavo s cenami?!?!?!

kamiKaZaA ::

Ales78 je izjavil:

He he, Kamikazi spet namensko odpoveduje najbolj osnovna logika, zakaj pa je temu tako, si lahko ostali preberete tule:

Bo hitro jasno, kaj hoče fašist Kamikaza prepričati in zakaj. :)

Laž, laž in še enkrat laž. Pišeš same laži. Zgoraj lahko vsak prebere praktičen primer volitev iz leta 2018 in 2022. In to je edino kar šteje. In tvoje laži ne štejejo. Ker so laži in ker si dokazal, da nimaš pojma o matematiki in izračunih.

Zato pa beremo te tvoje lažnive (matematično ovržene) modele...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Ales78 ()

nejclp ::

dronyx je izjavil:

V Ljubljani je bila ves čas na oblasti levica oz. večinoma Janković.

Jankovič ni levica. Se ga je treba losat na naslednjih volitvah, pa končno nastavit nekaj levega, kot se za glavno mesto spodobi. Še v desnjakarski Hrvaški so v glavnem mestu na oblasti levičarji.

Zgodovina sprememb…

fujtajksel ::

Ales78 je izjavil:

Mogoče zato ker je to njegova tema in so ostali v njej OT ;)
Mislim da nihče ni prijavu da bi bil on edini koruptivec na planetu i šire :(

fujtajksel je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Mogoče zato ker je to njegova tema in so ostali v njej OT ;)
Mislim da nihče ni prijavu da bi bil on edini koruptivec na planetu i šire :(

Jaz sem dobil občutek, da tule Zokiju lepite 3 miljarde korupcije, mogoče se pa slabo izražate?

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

V Ljubljani je bila ves čas na oblasti levica oz. večinoma Janković.

Jankovič ni levica. Se ga je treba losat na naslednjih volitvah, pa končno nastavit nekaj levega, kot se za glavno mesto spodobi. Še v desnjakarski Hrvaški so v glavnem mestu na oblasti levičarji.

Rade volje, ko bo prišel nekdo, ki bo boljši in bo recimo uvedel cestnine za dnevno migracijo, za območje znotraj AC obroča, zaradi onesnaževanja, ga bom, vsaj jaz, rade volje volil. Do takrat bo pa pač Zoki.

Zgodovina sprememb…

Čim prej to naredite.
Da se bomo tudi hribci lahko vozili po praznih ljubljanskih ulicah in parkirali kjerkoli.
Ne vem, kaj se čaka.

feryz je izjavil:

Čim prej to naredite.
Da se bomo tudi hribci lahko vozili po praznih ljubljanskih ulicah in parkirali kjerkoli.
Ne vem, kaj se čaka.

Tudi jaz ne.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

zodiak je izjavil:

Eden živi v Schellesburgu kolikor mi je poznano a ne?

Kakor vem je en od sinov dobil stanovanje 600m2 v Bellvue stolpnici v šiški. Baje je sicer še vedno dolžen državi milijone.
Quack !

Jaz imam dovolilnico za cono 1 ampak si z njo lahko samo nekaj obrišem.
Ker opanko lepo pove, da mi proda parkirplac, brez da imam parkirplac. Genialno, ni kaj.

Me prav zanima, kolikokrat je prodan vsak od njih. 5x, 10x?
A kdo to šteje?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()
««
36 / 36
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25259613 (53133) SimplyMiha
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30198835 (93373) lexios

Več podobnih tem