Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z OS
Problemi z OS
TechFreak ::
Kar naprej se mi v sred kake igrce (če mi jo sloh zažene) javi izredna napaka OE v fileu VMM(01).....vrste vxd. Škatlo sm že velikrat sformatiru a je zmer isti sh..t!
Kwa so Win-i tok u kurcu al kaj bi nej to blo?
Kwa so Win-i tok u kurcu al kaj bi nej to blo?
VASkO ::
to se dogaja, ko imas Geforce in katero VIA plato, za ta problem obstajajo resitve, ce mas to, poglej malo po drugih topicih, ker se mi ne da se 100-tic tega pisat!
Uporabljam najnovejše detonator 3 NVidine gonilnike in directX 8.0
p.s. Imam Rivo TNT 16MB sdram
p.s. Imam Rivo TNT 16MB sdram
Zadeva še vedno ne funkcionira!!!!
A še ma kdo kak predlog? A so lahk skopirani Winsi
tudi vzrok?
A še ma kdo kak predlog? A so lahk skopirani Winsi
tudi vzrok?
Ram_z ::
Ja no isto foro imam jaz sam meni kista zmrzne in edino trdi reset jo resi.
(P3 866,hercules Geforce 2 mx, SB creative 128bit,128MB ram , WIn 98 SE)
Sm proval vse razen rama. Obstaja kaksen programcek ki ti preveri ram al je mozno samo provat z drugimi rami?
(P3 866,hercules Geforce 2 mx, SB creative 128bit,128MB ram , WIn 98 SE)
Sm proval vse razen rama. Obstaja kaksen programcek ki ti preveri ram al je mozno samo provat z drugimi rami?
ChiefThunder ::
Sej vam je že Vasko povedal, kva je najbrž narobe, mal poiščite. Treba je inštalirat Viine gonilnike 4 in1, če se ne motim...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako inštalirati Grafično kartico Ati Radeon 9200 ???Oddelek: Strojna oprema | 1619 (1343) | AngelOfDeath |
» | Hercules8500LeOddelek: Pomoč in nasveti | 2444 (1645) | rap3r |
» | ATI8500 vs. GF3Ti200 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10074 (6995) | VASkO |
» | Neki ne razumem s to Abit KT7A-RAIDOddelek: Pomoč in nasveti | 1352 (1168) | VASkO |
» | pri 3dmark 2001 dobim slabe rezultate..zakaj!!!!Oddelek: Zvok in slika | 1352 (1073) | BigFoot |