Forum » Pomoč in nasveti » CDRW sranje
CDRW sranje
burekar ::
Imam 4/4/24 HP-jev CDRW in prasec noče več delat. Star je približno 2 leti, posnel je že kar dosti CD-jev. A se mi ga sploh splača nosit na servis(mislim da je šel lens po gobe)?
Dobra ideja, sam vseen bi rad bil prej sigurn, da je čist hin. A je možn, da se je sam premaknal kej.No, bom podrobneje opisu. Neki me je plata zejbavala(zdej mam drugo), pa sn biu fejst jezn pa to, pa sn bol na hitr prestavlu mašino gor pa dol, pa jo na stran polagu. Od takrat več noče delat, tud življenska doba se mu je že skorde iztekla.
Če bi drgač ornk hladil CD-RW, a bi mu podaljšu življensko dobo?
Če bi drgač ornk hladil CD-RW, a bi mu podaljšu življensko dobo?
OZZY ::
Smola. Najbl je, da kupiš enega rabljenega iz oglasnika. Stvari niso tolk drage. POpravilo te bi stalo pa preveč.
Kolk cd-jev si pa z njim posnel. Jest sem imel enkrat enga mitsuia 2801te pa sem z njim posnel okol 500cd-jev in je še vedno lepo delal.
Kolk cd-jev si pa z njim posnel. Jest sem imel enkrat enga mitsuia 2801te pa sem z njim posnel okol 500cd-jev in je še vedno lepo delal.
Go with the flow.
Snemu sn do 15 CD-jev na teden, v povprečju pa ene 5,tak da jih je neki čez 500 segurn posnel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Lite-On se da flashnit na 48xOddelek: Pomoč in nasveti | 984 (874) | AtaStrumf |
» | Vzdržljivost pekačaOddelek: Strojna oprema | 1322 (837) | Mr.B |
» | Koliko cdjev ste sposobni presnet?Oddelek: Loža | 1079 (716) | Dami |
» | PROBLEM !!!! HEEEEEEEEELPOddelek: Loža | 2039 (1511) | gunner |
» | Keri pekač za 50k?Oddelek: Kaj kupiti | 1683 (1477) | noogy2noogy |