Forum » Pomoč in nasveti » Kako naj rešim podatke ?
Kako naj rešim podatke ?
IceIceBaby ::
Jo,
zadeva je takšna. Danes dopoldne mi je kar naenkrat računalnik zmrznil in ko sem rebootal mi je napisalo "ntoskrnl.exe missing or corupt" oziroma nekaj v tem smislu, od tam naprej pa se winsi nočjo zbudit.
Na drugo particijo sem inštaliral še ene winse in sem uspel rešit večino pomembnih podatkov. Problem je v tem, da sem imel na tastarih winsih v OE ene 200 precej pomembnih mailov, ki bi jih rad dobil nazaj. Če v tej novi inštalaciji začenem OE ni not nobenga maila. Kako naj dobim te maile nazaj oziroma kako naj tastaro inštalacijo winsov popravim.
Aja, OS je WinXP pro.
zadeva je takšna. Danes dopoldne mi je kar naenkrat računalnik zmrznil in ko sem rebootal mi je napisalo "ntoskrnl.exe missing or corupt" oziroma nekaj v tem smislu, od tam naprej pa se winsi nočjo zbudit.
Na drugo particijo sem inštaliral še ene winse in sem uspel rešit večino pomembnih podatkov. Problem je v tem, da sem imel na tastarih winsih v OE ene 200 precej pomembnih mailov, ki bi jih rad dobil nazaj. Če v tej novi inštalaciji začenem OE ni not nobenga maila. Kako naj dobim te maile nazaj oziroma kako naj tastaro inštalacijo winsov popravim.
Aja, OS je WinXP pro.
El Barto ::
Za kopiranje mailov najprej zapri outlook.
Potem nastavi v raziskovalcu v orodjih ,tako da ti pokaže vse datoteke.
Postavi se na particijo z nedelujočimi winsi>\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\Identities\xxxxxx\Microsoft\Outlook Express in tam notri imaš vse datoteke ki jih prekopiraš v isto mapo na novo particijo.
Zaženi OE in maili morajo bit notri.
Kjer so: ***** - ime uporabnika
xxxxxx - številke, ki se mi zdi da niso vedno enake, vendar označujejo identiteto
Zatorej kopiraj samo datoteke in ne direktorija.
Upam da bo pomagalo
LP El Barto
Potem nastavi v raziskovalcu v orodjih ,tako da ti pokaže vse datoteke.
Postavi se na particijo z nedelujočimi winsi>\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\Identities\xxxxxx\Microsoft\Outlook Express in tam notri imaš vse datoteke ki jih prekopiraš v isto mapo na novo particijo.
Zaženi OE in maili morajo bit notri.
Kjer so: ***** - ime uporabnika
xxxxxx - številke, ki se mi zdi da niso vedno enake, vendar označujejo identiteto
Zatorej kopiraj samo datoteke in ne direktorija.
Upam da bo pomagalo
LP El Barto
Zgodovina sprememb…
- spremenil: El Barto ()
Aspirinix ::
Tudi direktorij lahko v celoti skopiraš in z njim nadomsetiš onega iz delujočih Winsov. NAjboljša rešitev ti je pa odnesti celi direktorij na neko mesto (npr. Moji dokumenti) in potem odpreti OE.
File-Import, ter importiraš(=uvoziš) vse maile, ki jih poiščeš v tem direktoriju, ki si ga rešil iz stsrih Polken.
JAz po navadi pred novo instalacijo celotno mapo skopiram na varno. Po namestitvi pa samo seloten direktorij s pošto povozim. In vedno dela(ma še pošto iz sistema, ki je bil tretji pred trenutnim).
File-Import, ter importiraš(=uvoziš) vse maile, ki jih poiščeš v tem direktoriju, ki si ga rešil iz stsrih Polken.
JAz po navadi pred novo instalacijo celotno mapo skopiram na varno. Po namestitvi pa samo seloten direktorij s pošto povozim. In vedno dela(ma še pošto iz sistema, ki je bil tretji pred trenutnim).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276207 (21138) | Matko |
» | Linux - particioniranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1237 (1001) | Daedalus |
» | Microsoft Outlook- kje so vse shranjene datoteke?!Oddelek: Programska oprema | 2843 (2713) | smrekca |
» | Imate vprasanja za MS programerje?Oddelek: Operacijski sistemi | 2746 (1740) | andrej |
» | user accountOddelek: Pomoč in nasveti | 1359 (1141) | centio |