Forum » Programska oprema » Microsoft Outlook- kje so vse shranjene datoteke?!
Microsoft Outlook- kje so vse shranjene datoteke?!
smrekca ::
Mam naslednji problem...rad bi formatiral računalnik pa moram prej še shraniti vse podatke iz Microsoft Outlooka na CD pa ne vem kako. Rad bi dobil čist vse...od sporočil pa da stikov pa kar mam napisanega na koledarju itd...komplet vse kar sem delal.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Daedalus ::
Za win2k in XP -- documents and settings --> izbereš svoj profil --> local settings --> application data --> microsoft --> outlook. Tam maš maile, personal adress book, pa arhiv starih mailov. Pa če želiš dostopati do direktorija local settings, moraš imet vključen prikaz skritih datotek in direktorijev.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Highlag ::
lahko na namizju pritisneš F3 -> search in vtipkaš *.pst ko najde klikni z desno tipko na PST datoteko in iz menija izbereš open containing folder.
V bistvu rabiš samo ta PST file shranit, ker je notri vse od kontaktod vo prejete in poslane pošte .... pač vse kar vidiš v outlook-u.
Če imaš kakšen dodatni arhiv je dobro shraniti še tega. Nahaja se v isti mapi kot PST
V bistvu rabiš samo ta PST file shranit, ker je notri vse od kontaktod vo prejete in poslane pošte .... pač vse kar vidiš v outlook-u.
Če imaš kakšen dodatni arhiv je dobro shraniti še tega. Nahaja se v isti mapi kot PST
Never trust a computer you can't throw out a window
micka ::
Ravno to sem iskala. Metoda deluje tudi pri novi inštalaciji (office xp na office 2003)? Ker če prav razumem samo folder shranim in po ponovni inštalacji samo skopiram nazaj??
Še nekaj ....kako pa shranim nastavitve računov, ker mam tega cel kup in se mi ne da ponovno nastavljati?
Še nekaj ....kako pa shranim nastavitve računov, ker mam tega cel kup in se mi ne da ponovno nastavljati?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: micka ()
Mercier ::
Pri nadgradnji pa itak ni treba narediti nič. Vse se zgodi samo od sebe. (varnostna kopija pa ne škodi)
"Najbolj prav" je to datoteko izvozit in uvozit. Seveda pa lahko drugače. Ampak zamenjat staro z novo z brisanjem stare, pa ni "lepo".
Tole bi bil en "pošten" način:
PST datotek lahko imaš več. Torej, na nov računalnik lahko poleg tiste, ki jo skreira outlook pri prvem zagonu, daš še PST iz starega računalnika. V meniju File poiščeš Data File Management in se poigraš z dodajanjem pst datoteke. Na koncu lahko še odstraniš (in zbrišeš) novo pst datoteko.
Potem moraš še določit v kateri pst bo prihajala pošta. (dela le z enim) Tools > E-mail Accounts > View or change...
"Najbolj prav" je to datoteko izvozit in uvozit. Seveda pa lahko drugače. Ampak zamenjat staro z novo z brisanjem stare, pa ni "lepo".
Tole bi bil en "pošten" način:
PST datotek lahko imaš več. Torej, na nov računalnik lahko poleg tiste, ki jo skreira outlook pri prvem zagonu, daš še PST iz starega računalnika. V meniju File poiščeš Data File Management in se poigraš z dodajanjem pst datoteke. Na koncu lahko še odstraniš (in zbrišeš) novo pst datoteko.
Potem moraš še določit v kateri pst bo prihajala pošta. (dela le z enim) Tools > E-mail Accounts > View or change...
OK jst mam težavo...jst k napišem *.pst mi nič ne najde!!!! Kaj naj nardim...res bi nujno rabu te podatke.
Mr.B ::
File export ali izvozi iz outlooka, pa odklukaj še podmape.
Seveda PST.
Seveda PST.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Hvala sem zrihtu ...a zdej ko bom jst hotu vse informacije dat nazaj, bom pa samo uvozu iz te datoteke in stvar bo delala?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2016 račun izginil po upgradu Win 10? .pst sploh ni več?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3454 (2609) | Baja |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5007 (4619) | krneki0001 |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2592 (2344) | chrush |
» | Outlook se kar ugasne in se ga ne da več ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2529 (2436) | zlopi |
» | Microsoft Outlook XP pro težavaOddelek: Programska oprema | 1493 (1429) | voda |