Forum » Loža » Covid testiranje- izvid
Covid testiranje- izvid
jonystar ::
Zdravo,
Mi zna kdo pomagati. Kako naj pridem do izvida. Danes sem se šel testirati v Kranju in so mi rekli, da dobim izvid v roku 20 minut. Prejel sem SMS z geslom za odpiranje PDF ampak mail-a, kjer je izvid pa ne. Od tega je že 3 ure. Predvidevam, da me je punca na okencu narobe razumela, ker sem imel masko. Sem klical na informacije pa me samo pošiljajo od 1 tel. št. do druge.
Mi zna kdo pomagati. Kako naj pridem do izvida. Danes sem se šel testirati v Kranju in so mi rekli, da dobim izvid v roku 20 minut. Prejel sem SMS z geslom za odpiranje PDF ampak mail-a, kjer je izvid pa ne. Od tega je že 3 ure. Predvidevam, da me je punca na okencu narobe razumela, ker sem imel masko. Sem klical na informacije pa me samo pošiljajo od 1 tel. št. do druge.
kixs ::
Gres ali na svoj zVEM s certifikatom in si ga sprintas. Ali pa gres do prve lekarne, das ZD kartico in ti sprintajo. Placas neko malenkost (1€?).
VladarP ::
Stopi v lekarno 2e stane natis tega kvazi potrdila. Ker aplikacijo zvem, ce nisi aktiviral predhodno ne bo gor nic.
Akhmat sila
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: VladarP ()
_Sajmon_ ::
Da ne odpiram nove teme: jutri gremo v Francijo z avtom, pa bova z ženo naredila prej hitri test. A kdo ve, katere lokacije za testiranje še delujejo v Ljubljani? Rabil bi zjutraj. Včasih sem hodil delat teste v Šiško na parkirišče Ilirija - ne vem če tam še delajo. Kar google zdaj vrže ven je recimo tudi Ambulanta Košir na Vodovodni. Skratka, je kdo se testiral pred kratkim?
Hvala za info.
Hvala za info.
kixs ::
Vsi ZD-ji delajo hitre teste. Poglej svojega kaksen urnik imajo. Pri nas je vsak delavnik od 7:30 do 8h.
_Sajmon_ ::
ginekk ::
Do spomladi so zaprli večino točk za hitre teste, ni bilo več posla, ostajajo le stara potekla obvestila.
Če si v LJ, potem Vižmarje sigurno, pa še zastonj bo, rabiš samo povedat da imaš simptome.
Če si v LJ, potem Vižmarje sigurno, pa še zastonj bo, rabiš samo povedat da imaš simptome.
c00L3r ::
Če ne potrebuješ potrdila o negativnosti, kupiš hitri test v lekarni in ga narediš doma sam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | digitalno potrdilo o cepljenju COVID-19 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11498 (5721) | primoz4p |
⊘ | Vstop v avstrijo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 70172 (41118) | PrihajaNodi |
» | Covid test za potovanjeOddelek: Loža | 4115 (2314) | feryz |
» | Zdravniški pregled pred zaposlitvijo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 87174 (17517) | destroyer2k |