Forum » Hlajenje in modifikacije » Modifikacije v slovenscini
Modifikacije v slovenscini
Myth ::
Zanima me, ce so kje strani v slovenscini, ki se profesionalno ukvarjajo z modificiranjem ali pa vsaj na visji ravni. Sedaj sem ravno gledal nemsko stran in mi ravno ni po godu se muciti z prevodom. Skratka, len sem.
Vesel bi bil, ce bi daste par linkov. Prevec jih ravno nocem. Se še oglasim, uzivajte.
Vesel bi bil, ce bi daste par linkov. Prevec jih ravno nocem. Se še oglasim, uzivajte.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
madmitch ::
Tukaj
Samo na žalost bo bolj malo v slovenscini, večinoma je vse v bolj ali manj dobri slovenŠČini.
Samo na žalost bo bolj malo v slovenscini, večinoma je vse v bolj ali manj dobri slovenŠČini.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Myth ::
Heh, pac pisem brez sumnikov. Se bom moral potruditi tudi z njimi
Torej tu samo vprašam in bom dobil spisan članek o modificiranju mišaka ali česarkoli drugega?
Tukaj tako preberem prvo, če je kaj o tem kaj iščem gori. Hvala.
Torej tu samo vprašam in bom dobil spisan članek o modificiranju mišaka ali česarkoli drugega?
Tukaj tako preberem prvo, če je kaj o tem kaj iščem gori. Hvala.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov center za uporabnike prejemnik klica ni znal Slovensko. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 32832 (26099) | zmaugy |
» | Firefox 1.0.4 in Mozilla 1.7.8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14989 (12205) | Marjan |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 3363 (3363) | CaqKa |
» | Zehr gut salterOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2375 (1641) | HardwareMaster |
» | Flashanje GeForca 2 MXOddelek: Pomoč in nasveti | 1671 (1464) | Vesoljc |