» »

wifi povezava dveh routerjev

wifi povezava dveh routerjev

pia2001slo ::

Zdravo,

ali bi bil kdo tako dober da bi napisal step-by-step navodilo kako skonfigurirati routerja na način da sta povezana preko istega wifi-ja ?

imam dva tp-link archer C6 routerja,prvi je "glavni" ki oddaja wifi signal(internet),drugega pa bi dal v sosednjo brunarico (signala je dovolj) da bi potem nanj obesil T-2 tv komunikator za TV ker ne morem vleči UTP kabla tja.
Kako vse uštimati na drugem (oz. tudi prvem) routerju) - prvi router ima IP 192.168.1.1

najlepša hvala

floyd1 ::

Guglaj "wireless bridge" in svoj model routerja. Nisem pa prepričan, da to gre s poljubnimi routerji narediti. S tistimi, na katere lahko naložiš DD-Wrt navadno gre, navodilo pa je na njihovi strani.

V-i-p ::

Mal čuden prevod, ampak ajd za prebrat bo: https://sl.wifi-help.net/nastrojka-dvux...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Han ::

GupeM ::

Pa bo T-2 komunikator delal na ta način? Po moje ne. Preveri, preden vse sestaviš, na koncu pa ugotoviš, da itak ne bo delalo.

ngc2392 ::

če maš štrom na isti varovalki v brunarici, raje nastavi powerline. veliko manj komplikacij (vsaj teoretično).
United We Stand, Divided We Fall

misek ::

Sem ravno pred kratkim uporabil WDS za povezavo dveh usmerjevalnikov. Internet deluje.

GupeM ::

misek je izjavil:

Sem ravno pred kratkim uporabil WDS za povezavo dveh usmerjevalnikov. Internet deluje.

Internet in mreža ja. Kako je s TV-jem preko komunikatorja?

@GupeM

mi je že delovalo (nastavil tehnik T-2) pa je potem nehalo (ni dobil IP-ja) in se sedaj sam trudim..sem ga skonfiguriral - bom jutri priklopil

@NGC2392
varovalke so žal ločene

mzakelj ::

T-2 ima Vlan 2000 za TV in tega moraš speljati na drug konec ter dati na UNTAGED. Ali pa samo TV skoz spustiš. Nato se poslovi od nastavljanja rotuerjev ker si v javnem delu T-2 omrežja za TV.

sem uredil tako da sm drugega dal v WDS bridging in dela..hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1795573944 (813) A_A
»

Amis TV komunikator za usmerjevalnikom (strani: 1 2 )

6113792 (9460) Master_Yoda
»

Težave z WIFI - router

Oddelek: Pomoč in nasveti
302658 (2078) Cifix63
»

router + repeater

101026 (769) tomaz321
»

Povezovanje dveh brezžičnih routerjev