Forum » Mobilne tehnologije » Pogajanje s Telemachom - podaljšava
Pogajanje s Telemachom - podaljšava
Dominator ::
Potekla mi je 24-mesečna vezava EON paketa. Ponujajo mi novo s 25% popustom prvih 6 mesecev, meni pa se zdi, da ni pametno sprejeti kar prve ponudbe. Pri bajti so sicer še 3 Telemachove mobilne naročnine. Se v praksi da iztržit več kot teh 25% za pol leta?
Henderson ::
Tudi če iztržiš, imaš pri ostalih operaterjih cenejše ponudbe za 2 letno vezavo.
Nov naročnik je le "nov" naročnik. Letna poročila pa to.
Nov naročnik je le "nov" naročnik. Letna poročila pa to.
Likalnik ::
Ne, ne mores dobiti vec kot to...sam sem na istem ze par let...vsakic, ko me poklicejo in ponudijo teh 25% popusta...jim zacnem tezit kako imajo novi uporabniki boljse pogoje kot pa mi zvesti...in da bom kmalu stran zbasal....tako, da mi naj ne ponuja ta drobiz...no ce povzamem...se vedno sem na telemachu brez popusta:)
Tribal ::
Na t-2 smo se zmenili za 20% popust za dve leti, toliko kot smo se vezali. Je pa res, da smo 15+ letni naročnik.
Amdforce ::
LapD ::
Ni nobene taktike je samo sreča s kom govoriš na drugi strani ... sem podaljšal že vse od 25% popusta za 6 mesecev do 50% popusta za 12 mesecev. Zakaj vsakih različne ponudbe pa verjetno vejo samo oni.
web&motion designer
tomazic89 ::
Ne, ne mores dobiti vec kot to...sam sem na istem ze par let...vsakic, ko me poklicejo in ponudijo teh 25% popusta...jim zacnem tezit kako imajo novi uporabniki boljse pogoje kot pa mi zvesti...in da bom kmalu stran zbasal....tako, da mi naj ne ponuja ta drobiz...no ce povzamem...se vedno sem na telemachu brez popusta:)
Jaz isto vedno zatezim za isto ugodnost, kot jo imajo novi narocniki... izplen je tudi pri meni bolj slab. Tako da vsake 2 leti menjam med Telekomom in T-2.
Oba operaterja sta mi ok, tako da se ne sekiram kaj dosti.
Ko bodo postudirali, da je bolje dati popust, kot posiljati opremo in tehnika vsake kvatre, bom pa ostal pri enem.
Simke76 ::
Mislim, da je razlika v tem kje si. Če si na področju, kjer je optika telekomova imajo akcijo samo 6 mesecev ob 2 letni vezavi, na njihovih lokacijah pa 1 leto. Tudi meni se junija izteče 2 letna vezava in razmišljam, da bi vse skupaj prestavil na A1, se mi zdi, da so najcenejši. Me pa malo skrbi, kako je z internet zadevami. Baje nekaj varnostno blokirajo omrežja, tako da ne moreš predvajat določenih zadev preko Kodija itd., kar pri Telemachu ni omejitev. Ve kdo kaj več o tem?
Han ::
Mi smo 30 let na njihovem koaksu (30 let TV, zadnjih 10 let še NET in TEL), pa se jim hebe za zvestobo. Optike očitno še dolgo ne bo, nazaj na bakreno parico pa rajši ne bi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Han ::
Sem jih pobaral po e-pošti, čemu razlike pri podaljšanju, pa so odgovorili, da lahko po preteku obstoječe (prejšnji mesec podaljšane) vezave upoštevajo ugodnost novega naročnika, torej -50% za 12 mesecev. Skratka, konkretnega pojasnila niso podali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 597993 (264) | Alexius Heristalski |
» | Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 48684 (18924) | solatko |
» | T-2 ukinitev TV-ja zaradi previsokega računa (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22658 (12564) | Bellzmet |
⊘ | T2 :)Oddelek: Omrežja in internet | 3015 (2329) | Mavrik |