Forum » Mobilne tehnologije » kvaliteta zvoka Telemach
kvaliteta zvoka Telemach

quadro933 ::
Zanima me, ali je možno, da ima operater Telemach slabšo kvaliteto zvoka pri pogovoru? Namreč kupil sem eno Telemachovo SIM kartico in malce preizkušal signal. Pri pogovoru z istim telefonom (A52S) ima pri operaterju A1 bistveno boljši lepši zvok, kot pa pri Telemachu, kjer je zvok čudn, zamolkel??? A so kakšne nastavitve? Ali je to pač to za to ceno...

DeeCoy ::
Lahko, da si imel na A1 vklopljen VoLTE, na Telemachu pa tega nimaš vklopljenega.
Sicer jaz bistvenih razlik v kvaliteti med operaterji ne zaznam, pa imam dual sim A1 in Telemach.
Sicer jaz bistvenih razlik v kvaliteti med operaterji ne zaznam, pa imam dual sim A1 in Telemach.

quadro933 ::
ne A1 nima volte za A52s. Sem pa tudi že pogruntal, ko se pogovarjam s kom, ki je na Telemachu, da je drugačen zvok (ne čist), pri A1 in Telekom tega ni.

DePalmo ::
Tudi jaz sem že to opazil ampak je problem ker sem jaz na Telemachu. Sem vedno mislil da je problem v mojem telefonu ali signalu, pa očitno temu le ni tako. Tudi z boljšim signalom (3G > 4G > 4G+ > VoLTE) se kvaliteta klica ni izboljšala, prej poslabšala ker sem zraven sogovornika slišal še celotno okolico.
Ampak je tudi problem ker se mi isto dogaja preko LTE in Whatsapp, ista kvaliteta oz. zamoklel sogovornik. Tukaj pa Telemach nima nič zraven, samo podatki za internet.
Ampak je tudi problem ker se mi isto dogaja preko LTE in Whatsapp, ista kvaliteta oz. zamoklel sogovornik. Tukaj pa Telemach nima nič zraven, samo podatki za internet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VoLTE v Sloveniji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35502 (3675) | sinalko |
» | A1 -voLTE certifikatiOddelek: Mobilne tehnologije | 5436 (1666) | Thomy |
» | T-2 - mobilna telefonija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16650 (8784) | broken/link |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 55923 (18251) | V-i-p |