Forum » Zvok in slika » Pomoč; Radeon 9000 pro in Extended desktop!
Pomoč; Radeon 9000 pro in Extended desktop!
Frenky ::
Imam Radeona 9000 pro.
Še včeraj sem gledal en film na tv preko s-izhoda. Danes pa hočem spet en film pogledat, pa mi ne dela extended desktop na tv-ju. Ko grem v Display settings, pa hočem na 2 monitorju (TV) dati extend my desktop onto this monitor al kaj je že, obkljukam, dam apply, pa noče. Po tem ko dam apply, se 2 monitor (TV) obarva spet zasenčeno, kot da ga ni.
Pa sem poskusil z System restore in še enkrat sem naložil (ta nove z atijeve internetne strani) drajverje za grafično!
Mi zna kdo pomagati?
Še včeraj sem gledal en film na tv preko s-izhoda. Danes pa hočem spet en film pogledat, pa mi ne dela extended desktop na tv-ju. Ko grem v Display settings, pa hočem na 2 monitorju (TV) dati extend my desktop onto this monitor al kaj je že, obkljukam, dam apply, pa noče. Po tem ko dam apply, se 2 monitor (TV) obarva spet zasenčeno, kot da ga ni.
Pa sem poskusil z System restore in še enkrat sem naložil (ta nove z atijeve internetne strani) drajverje za grafično!
Mi zna kdo pomagati?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati HD3650 512DDR2 (AGP)Oddelek: Strojna oprema | 1112 (821) | mtosev |
» | ATI Radeon -> Overlay Theater modeOddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (986) | romario |
» | Radeon 8500 => drugačna slika na TV kot na monitorjuOddelek: Zvok in slika | 1106 (881) | Binji |
» | Problem z nastavitvijo grafične kartice.Oddelek: Strojna oprema | 933 (855) | boštjan |
» | nastavitev radodarnosti mape/datoteke (attribute)Oddelek: Pomoč in nasveti | 783 (723) | nojus |