Forum » Omrežja in internet » Prikazovanje Google-a v madžarščini.
Prikazovanje Google-a v madžarščini.
slitkx ::
Opazil sem, da se mi v zadnjih tednih Google pogosto prikaže v madžarščini. Vpišem google.si ter google.com, pa vseeno teži z njo. Ni se pa še zgodilo tolikokrat, da bi lahko ocenil, kakšno je razmerje med prikazom celotne strani v madžarščini oz. da zgolj prikaže spodaj levo Madžarska.
Za druge iskalnike ne velja.
Tako je, če sem povezan preko VPN-a oz. če uporabljam najhitrejšo povezavo (ki je zvečine Slovenija). Ko sem se povezal npr. na Belgijo, mi je prikazao Belgijo, ko pa npr. na Ciper, mi je prikazalo v angleščini (kot da gre za Združeno kraljestvo).
Vivaldi in Edge Chromium.
Še kdo?
// Sem še malce opazoval. Dogaja se le, ko sem povezan na VPN-slovenski strežnik.
Za druge iskalnike ne velja.
Tako je, če sem povezan preko VPN-a oz. če uporabljam najhitrejšo povezavo (ki je zvečine Slovenija). Ko sem se povezal npr. na Belgijo, mi je prikazao Belgijo, ko pa npr. na Ciper, mi je prikazalo v angleščini (kot da gre za Združeno kraljestvo).
Vivaldi in Edge Chromium.
Še kdo?
// Sem še malce opazoval. Dogaja se le, ko sem povezan na VPN-slovenski strežnik.
- spremenil: slitkx ()
jsmith ::
Kakšen IP naslov pa dobiš? Preveri na https://myip.ms/ katero državo pokaže.
Nekateri VPN ponudniki ob racionalizacijah ukinjajo in združujejo lokacije.
Nekateri VPN ponudniki ob racionalizacijah ukinjajo in združujejo lokacije.
Zdaj sem vpisal še google.ru, google.it in google.es in je vedno spodaj levo izpisalo Madžarska oz. Hungary.
Vidim, da tudi če izberem kak drug strežnik, Google ne prikaže nujno iste države spodaj levo kot je lokacija strežnika.
Sicer pa je videti, da je povezano tudi s piškotki. Ko sem pobrisal vse Google piškotke, je prikazalo Slovenijo, po prijavi Madžarsko, kasneje in zdaj pa zopet Slovenijo. Čudno.
Sicer pa je videti, da je povezano tudi s piškotki. Ko sem pobrisal vse Google piškotke, je prikazalo Slovenijo, po prijavi Madžarsko, kasneje in zdaj pa zopet Slovenijo. Čudno.
c3p0 ::
To je čisto normalno. Kot veš, je Orban prevzel Slovenijo. Svetujem hitri tečaj Madžarščine. Jo napot, fekete kijarat.
MrStein ::
To si prijavljen v Google račun?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca glede rabe piškotkov so se že ustalile (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 17596 (14814) | slitkx |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 38058 (28918) | spegli |
» | Rad bi anonimno kupil bitcoin in potem anonimno z njim plačal nek servisOddelek: Pomoč in nasveti | 6714 (4959) | alese |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 216347 (167913) | Tydek |
» | Kdo vse ne priznava novega ZEKom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 45083 (36721) | trizob |