Forum » Loža » Čakanje na zadnji trenutek (en rant)
Čakanje na zadnji trenutek (en rant)
Malcolm_Y ::
En rant:
Čakam na avtobusni, en tip zraven.
Vidim, da se bus približuje - tip nič, stoji.
Bus pelje na postajo, upočasnjuje - tip nič, stoji.
Bus ustavi, tip stopi proti vratom.
Vrata se odprejo, tip stopi noter.
In tam, pri registratorju, tip seže v žep, povleče ven denarnico, poišče pravo kartico in se registrira.
Mislim, res? A ti ne pade na pamet, da se boš moral registrirati, in bi si kartico pripravil prej? OK, gre za par sekund, ampak če je več takih, pa v mestnem prometu, se pa že pozna.
Podobno velja za plačevanje na blagajnah v trgovinah (čeprav tam bi še razumel, najprej moraš stvari zlagati v vrečko in z denarnico v eni roki si še boj počasen). Ali pa PCT koda, jebela. Pride do vrat in ko mu študent porine telefon, šele registrira, da bi pa bilo fajn pokazati tisto kodo. Pol pa telefon, pa PIN koda, pa zVem, pa še ena PIN koda, pa skeniranje, pa se mu roke tresejo in ne gre,...
Res nas tile odsotneži koštajo kar nekaj časa.
Konc ranta, pa brez zamere. :)
In tam, pri registratorju, tip seže v žep, povleče ven denarnico, poišče pravo kartico in se registrira.
Mislim, res? A ti ne pade na pamet, da se boš moral registrirati, in bi si kartico pripravil prej? OK, gre za par sekund, ampak če je več takih, pa v mestnem prometu, se pa že pozna.
Podobno velja za plačevanje na blagajnah v trgovinah (čeprav tam bi še razumel, najprej moraš stvari zlagati v vrečko in z denarnico v eni roki si še boj počasen). Ali pa PCT koda, jebela. Pride do vrat in ko mu študent porine telefon, šele registrira, da bi pa bilo fajn pokazati tisto kodo. Pol pa telefon, pa PIN koda, pa zVem, pa še ena PIN koda, pa skeniranje, pa se mu roke tresejo in ne gre,...
Likalnik ::
Ja tega je veliko...tudi jaz opažam na vseh področjih...da ljudje kar sanjajo...in ko je na vrsti, da plača...prou zaboden gleda...potem pa eno denarnico iskat....potegne ven tistih 10€ v kosu....mu reče blagajničarka...če ima mogoče še 40centov....potem po žepih še drugo denarnico za kusur iskat.....najde denarnico...strese šop drobiža v roko....ne vid dobro...si da špegle gor...na koncu vse skup blagajničarki strese v roko, da si una sama prešteje tisti 40centov....
ti pa stojiš ko en smrku s sendvičem v roki in že pripravljeno kartico...in še predno oseba pred tabo vse skup spakira in pospravi špegle in tiste dva tošla...si ti že plačal in greš mimo.
sicer ne zastopim kako to, da toliko ljudi še vedno operira z gotovino...jaz jo ne uporabljam že nekaj let...samo kartica....in se ne rabim jebat s kusurjem po žepih
ti pa stojiš ko en smrku s sendvičem v roki in že pripravljeno kartico...in še predno oseba pred tabo vse skup spakira in pospravi špegle in tiste dva tošla...si ti že plačal in greš mimo.
sicer ne zastopim kako to, da toliko ljudi še vedno operira z gotovino...jaz jo ne uporabljam že nekaj let...samo kartica....in se ne rabim jebat s kusurjem po žepih
primoz4p ::
Kakšna potrata časa!
Vsak otrok ve, da je za mamico in trgovko dovolj prazna embalaža s kodo.
Ura ni moj gospodar, še manj QR-koda.
Vsak otrok ve, da je za mamico in trgovko dovolj prazna embalaža s kodo.
Ura ni moj gospodar, še manj QR-koda.
cvalsr ::
Ja, ja. Velja enako kot na cesti: Divjaki in počasneti.
Ko te bo malo pamet srečala, boš vedel, da nekateri živijo bolj ležerno kot ti, nekateri enostavno ne zmorejo biti hitrejši itd. Vsi, s teboj vred, pa imate ENAKO pravico iti na avtobus ali na blagajno, tudi če si pač pozabijo pravočasno natakniti očala in pripraviti kartico.
Strpnosti, obzirnosti (zlasti do 'šibkejših'/počasnejših), pač ne poznaš? Oni so dolžni pohiteti po svojih močeh, ti pa si jih dolžan počakati, da opravijo svoje. In ja, če vidiš, da gre za debelo lenobo in malomarnost, imaš pravico zagodrnjati kako pripombo, da ga malo 'vzgojiš'! ? (Če člo'uk ni večji od tebe in zato prideš raje javkat na forum.) Naprimer na tistaga na avtobusu. Na tistega za blagajno pa niti ne, ker ne veš, kakšne - mogoče zdravstvene? - težave ima.
Frajerčki 'vse s kartico', ta svet ne obstaja zgolj zaradi vas in za vaše dobro počutje. Prilagodite se mu, vam bo lažje. Ker svet vam se ne bo.
Ko te bo malo pamet srečala, boš vedel, da nekateri živijo bolj ležerno kot ti, nekateri enostavno ne zmorejo biti hitrejši itd. Vsi, s teboj vred, pa imate ENAKO pravico iti na avtobus ali na blagajno, tudi če si pač pozabijo pravočasno natakniti očala in pripraviti kartico.
Strpnosti, obzirnosti (zlasti do 'šibkejših'/počasnejših), pač ne poznaš? Oni so dolžni pohiteti po svojih močeh, ti pa si jih dolžan počakati, da opravijo svoje. In ja, če vidiš, da gre za debelo lenobo in malomarnost, imaš pravico zagodrnjati kako pripombo, da ga malo 'vzgojiš'! ? (Če člo'uk ni večji od tebe in zato prideš raje javkat na forum.) Naprimer na tistaga na avtobusu. Na tistega za blagajno pa niti ne, ker ne veš, kakšne - mogoče zdravstvene? - težave ima.
Frajerčki 'vse s kartico', ta svet ne obstaja zgolj zaradi vas in za vaše dobro počutje. Prilagodite se mu, vam bo lažje. Ker svet vam se ne bo.
OK, tegale pa res nisem izrecno specificiral - če gre za starejšega človeka ali podobno, je seveda druga pesem. Zlasti pri vzpenjanju na avtobus, ko se mora dobro prijeti, po možnosti z obema rokama, ne more še kartice v roki imeti. Jasno, tu ni dvoma in tu se popolnoma strinjam s cvalsr. Za trgovino sem pa že sam nakazal, da med pakiranjem v vrečko (nekatere blagajničarke so čisto naspidirane) ne moreš pripravljati denarja.
Tip iz mojega prvotnega posta je videti zdrav, srednjih let, nič posebnega mu ne manjka. Zato me razkuri, da šele pri registratorju ugotovi, da bo potreboval kartico.
Tip iz mojega prvotnega posta je videti zdrav, srednjih let, nič posebnega mu ne manjka. Zato me razkuri, da šele pri registratorju ugotovi, da bo potreboval kartico.
dunda ::
Mnogi ljudje živijo čisto v svojem svetu. Že v avtu jih vidiš, kako slabo predvidevajo, kaj se bo zgodilo. Pa kot rečeno v trgovinah ... jao, jao ... stojiš v vrsti, da pokažeš QR kodo, pa si je niti ne pripraviš. Šele, ko pride na vrsto in ga človek pozove ... škoda besed. Družba je takšna, da vsak gleda samo nase in v svoj svet.
https://www.kacnje.eu
eventyrer ::
tule je zgleda bolj Malcolm slabo predvideval kaj se bo zgodilo, če ga je prehitel nek zgubljen tip ki niti ni bil pripravljen na vrkcanje na bus. :D
tilen03 ::
Hja, večina ljudi sanja ali pa surfa na mobitelu, ko izvaja osnovne stvari: čakanje, sprehajanje, vožnja, ... Tudi jaz, živimo v takšnih časih, ko smo razvili močno toleranco in rabimo velike količine dopamina, da lahko funkcioniramo. Dolgčas ne jemljemo kot konstanto v življenju, temveč redkost, kot opozorilo, da nekaj ni v redu in moramo takoj popraviti. Se pa v zadnjih časih trudim upoštevati japonski izrek: 二兎を追う者は一兎をも得ず Person who chases two rabbits catches neither. Težko je.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilen03 ()
GupeM ::
V trgovinah zadnje čase opažam še eno zadevo, kjer folku res ni jasno, da delajo gužvo. Pride do vrat trgovine, se mu odprejo, obstane med vrati in začne iskat masko po žepih in si jo natikat na gobec. Pizda če je prej nisi mogel nataknit, vsaj nekam stopi, da bomo ostali lahko vstopili, ne se pa med vrati ustavljat.
Likalnik ::
Ja, ja. Velja enako kot na cesti: Divjaki in počasneti.
očitno si se našel v zgornjih postih...si sam tak drekač, da sanja ko hodi po svetu....noben ni omenjal starejše oziroma kakorkoli drugače ne 100% operativne ljudi...za njimi mi ni težko počakati in stati tudi kaj dalj časa...(si takrat lahko samo hvaležen da sam nisi v njihovi koži).
če pa pred tabo stoji na videz čisto normalen človek in da dela gužvo zato ker se ne pripravi na blagajni ali pa kar spi za volanom pri zeleni luči...taki bi se morali malo v roke vzeti
Bob Rock ::
Ojoj, drama okrog tega, da moras nekaj sekund pocakat?
Malo se sprosti, najdi sam sebe, poskrbi, da bos zadovoljen sam s sabo in posledicno bos tudi bolj zadovoljen z okolico.
Tako pa delas sam sebi nemir zaradi relativno nepomembnih stvari. In ljudem okrog sebe.
Malo se sprosti, najdi sam sebe, poskrbi, da bos zadovoljen sam s sabo in posledicno bos tudi bolj zadovoljen z okolico.
Tako pa delas sam sebi nemir zaradi relativno nepomembnih stvari. In ljudem okrog sebe.
En Ali pa PCT koda, jebela. Pride do vrat in ko mu študent porine telefon, šele registrira, da bi pa bilo fajn pokazati tisto kodo. Pol pa telefon, pa PIN koda, pa zVem, pa še ena PIN koda, pa skeniranje, pa se mu roke tresejo in ne gre,...
Jaz to zanalašč delam. Potem pa telefon pospravim v žep, pa raje papir pokažem.
Še osebno? Sam mal, da še denarnico najdem.
Kaj pa maska gospod? Uff a mate kšno? Nimamo gospod. Aja ne sej mam, evo...
Za vse ostale stvari pripravim prej, v teh situacijah sem pa pač pizda od človeka :) Lahko me rantate po mili volji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Voss ()
Cupakabra123 ::
Umetniki pac. Ne mislijo na nic. Takih ljudi nimam v svojem krogu prijateljev. /rant
Cupakabra123 ::
En Ali pa PCT koda, jebela. Pride do vrat in ko mu študent porine telefon, šele registrira, da bi pa bilo fajn pokazati tisto kodo. Pol pa telefon, pa PIN koda, pa zVem, pa še ena PIN koda, pa skeniranje, pa se mu roke tresejo in ne gre,...
Za vse ostale stvari pripravim prej, v teh situacijah sem pa pač pizda od človeka :) Lahko me rantate po mili volji.
Fak kok si kul. A se te lahko dotaknem?
Voss ::
Cupakabra123 je izjavil:
Fak kok si kul. A se te lahko dotaknem?
Če boš nežen.
Sam tole - prej razumem Vossa, ki to dela namerno in z nekim razlogom. Ajde, vsaj prisoten je in ve kaj dela.
Se mi zdi vseeno bolj sprejemljivo od ljudi, ki živijo v nekem oblaku in se sploh ne zavedajo okolice. Še en primer - čakajoči pešci na rdeči luči stojijo sredi kolesarske steze. Briga njega, če je komu napoti...
Se mi zdi vseeno bolj sprejemljivo od ljudi, ki živijo v nekem oblaku in se sploh ne zavedajo okolice. Še en primer - čakajoči pešci na rdeči luči stojijo sredi kolesarske steze. Briga njega, če je komu napoti...
uio ::
Ja tega je veliko...tudi jaz opažam na vseh področjih...da ljudje kar sanjajo...in ko je na vrsti, da plača...prou zaboden gleda...potem pa eno denarnico iskat....potegne ven tistih 10€ v kosu....mu reče blagajničarka...če ima mogoče še 40centov....potem po žepih še drugo denarnico za kusur iskat.....najde denarnico...strese šop drobiža v roko....ne vid dobro...si da špegle gor...na koncu vse skup blagajničarki strese v roko, da si una sama prešteje tisti 40centov....
Si že slišal za samopostrežno blagajno gospod sendvič... Ne pustil se boš postrešt blagajničarki... To tudi čas uzame
energetik ::
OK, tegale pa res nisem izrecno specificiral - če gre za starejšega človeka ali podobno, je seveda druga pesem. Zlasti pri vzpenjanju na avtobus, ko se mora dobro prijeti, po možnosti z obema rokama, ne more še kartice v roki imeti. Jasno, tu ni dvoma in tu se popolnoma strinjam s cvalsr. Za trgovino sem pa že sam nakazal, da med pakiranjem v vrečko (nekatere blagajničarke so čisto naspidirane) ne moreš pripravljati denarja."Problem" pri starejših je, da nočejo uporabljat kartice, čeprav bi jim olajšala življenje. Magari če si nalepijo PIN na kartico. Raje brskajo za kovanci. Jasno da potrebujejo svoj čas za zložit zadeve v voziček, ampak bi njim bilo lažje, če bi tisto prislonili na POS.
Hkrati pa lahko izvlečejo N-kartic in kuponov za popuste, pike in ne vem še kaj.
vires in numeris
Tidule ::
En rant:
najbolj ironično pa je da bodo kljub izgubljenim trenutkom živeli rpecej dlje, kot ti, ki ti take malenkosti predstavjajo nepojmljive traume in stres.
Shegevara ::
Res je, taki ljudje znajo prekmalu umret, če jih take reči iz tira vržejo.
Treba je svojo glavo prečistit ker če te ne bi znevriral ta stric bi te pa kaj drugega kar je ostalim dokaj banalno.
Odkar meditiram me divjaki na cesti in neobzirna publika niti malo ne gane. Ker privoščim drugim, da živijo naprej in tudi sam se bolje počutim. Jezo je treba pretvorit v nekaj produktivnega, pa bo. Magar šport
Treba je svojo glavo prečistit ker če te ne bi znevriral ta stric bi te pa kaj drugega kar je ostalim dokaj banalno.
Odkar meditiram me divjaki na cesti in neobzirna publika niti malo ne gane. Ker privoščim drugim, da živijo naprej in tudi sam se bolje počutim. Jezo je treba pretvorit v nekaj produktivnega, pa bo. Magar šport
Avenger ::
-15 social credit!
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
PacificBlue ::
-15 social credit!
Za take imajo v peklu posebno mesto.
matic492 ::
Čisto isti princip kot vožnja po cesti. Jaz priznam da me kot OP enako takšne osebe živcirajo, še posebej pri PCTju se včasih potem kar vrinem, ker mi gre na k. že vse preverjanje.
Ampak enako me živicrajo ljudje, ki bremzajo na 15 km/h pred praznim krožiščem.
Ampak enako me živicrajo ljudje, ki bremzajo na 15 km/h pred praznim krožiščem.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Phantomeye ::
Jebiga, pač vsi ljudje ne čakajo k eni avtisti s kartico v roki, da pripelje avtobus. Meni se je že zgodilo, da mi je kartica zdrsnila iz rok, pa nisem opazil. Tako, da rajši počakam, da pride avtobus, ker točno vem, kje se kartica v danem trenutku nahaja. In to ni na tleh ali pa random žepu, ki ga nikoli ne uporabljam in potem, ko kaj založim iščem povsod, samo v tistem žepu ne.
Dokler ne gre za življenje ali smrt, se nima smisla razburjat zaradi takšnih manjših inconveniences.
Sploh v sedanji situaciji, ko imaš šoferje, ki se po občutku odločijo ali bo zahteval PCT in potem večkrat vse pripraviš, na koncu pa niti pogleda ne. Dokler enkrat ne pripraviš, te pa nadere, zakaj nisi pripravil vnaprej.
Vsak človek ima svoj tempo, in to moraš sprejet. Malo razmisli, kolikokrat si bil verjetno ti tista oseba, za katero je nekdo pizdil pri sebi, kako počasen si.
To je ko vožnja po avtocesti. Kdor vozi počasneje kot ti je nesposoben, češ kaj se tako obotavlja, kdor pa vozi hitreje kot ti je pa norec in se sprašuješ, kdo ga je spustil za volan.
Dokler ne gre za življenje ali smrt, se nima smisla razburjat zaradi takšnih manjših inconveniences.
Sploh v sedanji situaciji, ko imaš šoferje, ki se po občutku odločijo ali bo zahteval PCT in potem večkrat vse pripraviš, na koncu pa niti pogleda ne. Dokler enkrat ne pripraviš, te pa nadere, zakaj nisi pripravil vnaprej.
Vsak človek ima svoj tempo, in to moraš sprejet. Malo razmisli, kolikokrat si bil verjetno ti tista oseba, za katero je nekdo pizdil pri sebi, kako počasen si.
To je ko vožnja po avtocesti. Kdor vozi počasneje kot ti je nesposoben, češ kaj se tako obotavlja, kdor pa vozi hitreje kot ti je pa norec in se sprašuješ, kdo ga je spustil za volan.
hojnikb ::
Priporocam da si najames osebnega asistenta, pa nebos mel nobenih tezav z nastetimi problemi.
#brezpodpisa
PacificBlue ::
Hec je, ko človek misli..uff kako me ta živcira. Konec koncev pa živcira samega sebe.
Saj kaj boš pa konec koncev naredil? Zlil žolc na njega, poslal vse v tri krasne..
Daddy chill.
Saj kaj boš pa konec koncev naredil? Zlil žolc na njega, poslal vse v tri krasne..
Daddy chill.
kuall ::
mene bolj moti, ko se ljudje ne umikajo, ko npr gredo vštric in zavzamejo cel hodnik. ali vrivajo. to pa zelo radi delajo - si lastijo prostor. to, da moram nekoga malo počakat pa me ne moti generalno, razen če se mi mudi srat domov.
mene bolj moti, ko se ljudje ne umikajo, ko npr gredo vštric in zavzamejo cel hodnik. ali vrivajo. to pa zelo radi delajo - si lastijo prostor. to, da moram nekoga malo počakat pa me ne moti generalno, razen če se mi mudi srat domov.
Verjetno misliš, da to delajo iz čiste zlobe, v resnici pa smo ljudje ful nepozorni na okolico, ko se s kom pogovarjamo (sigurno si kdaj telefoniral in se sprehajal po stanovanju, čisto na avtopilotu).
Včasih pomaga, če se oglasiš in jih opozoriš, da niso pozorni na okolico. Še opravičili se ti bodo. Če jim pa pošiljaš telepatske signale in si potem jezen, ker niso sposobni telepatske komunikacije... potem je to bolj tvoj problem.
strawman ::
Mene tudi tole moti bolj, kot vsi počasni/prehitri vozniki in nepripravljene kartice na blagajni ali avtobusu.
Nezavedanje prostora ter ljudi okoli sebe. Takoj sklepam, da se po naravi vse vrti okoli njih. Verjetno neupravičeno, ampak nimaš kaj.
Glugy ::
Zato me razkuri, da šele pri registratorju ugotovi, da bo potreboval kartico.
Če te to razkuri imaš ti večje probleme kot on.
Sicer pa ljudje smo različni. Glej Špance in na splošno sredozemce kok so na kamot; se jim po večini ne mudi, uživajo v življenju ne hitijo. S problemom se ukvarjaš ko prideš do njega.
Eni živite življenje kot da bi bili v igri. Treba je vse mid maxat kokr v kakšnem rpg-ju pa iztisnt še kakšno exp točko več iz vsake situacije. Ampak za druge je pa to stres na vse to mislt , ne morš zdej obsojat nekoga ker pač ni poskočen pa k se hitr okol vrti. Glej premika se; ne zavlačuje namensko; enostavno živi in pusti živeti. To je pa ja preprosto.
Men se je tud že velikrat mudil pa mi na misel ni prišlo da bi se razkuril na druge zarad svojih potreb/opravkov. Enostavno nimam takega ega. Ne vidim nobene prednosti imeti tak ego da druge siliš v svoj prav.
V-i-p ::
Jaz bi v tole temo vključil še nekaj, sploh ker sem iz Lj in se s tem srečujem vsak dan in mi ge na živce :). Hodiš po pločniku, ok je na obeh straneh, nima veze kje človek hodi, me ne moti. Ampak, če greva en proti drugemu madona no, pejt na svojo desno kot jst ne pa, da se loviva pa čakava kam bo kdo šel. Jaz avtomatsko čim vidim koga, ki gre proti meni, se mu umaknem na svojo desno on pa rine na svojo levo, pa sva skp :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
GrX ::
Križana gora s čim vse se ljudje obremenjujete. Morda je bil tip zamišljen, morda je zaljubljen, modra depresiven.... Niti ni pomembno, počakaš dve sekundi. Ajej!
donvito ::
Jaz avtomatsko čim vidim koga, ki gre proti meni, se mu umaknem na svojo desno on pa rine na svojo levo, pa sva skp :).
Križana gora s čim vse se ljudje obremenjujete. Morda je bil tip zamišljen, morda je zaljubljen, modra depresiven....
ali pa je iz Anglije??
IL_DIAVOLO ::
Problem ni v tistem, ki je malo zasanjan oz. normalen, ampak v zivcnezu za njim.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
to umikanje je kr problem ja, posebej če nočeš imeti bližnjih srečanj = skorajšnjih nesreč ali da se podrgneš ob koga. zato jaz dostikrat extremno zavijem, ko vidim od daleč takega sanjača, da bo ja obema jasno, kam gre kdo.
Spxy ::
Mene tudi tole moti bolj, kot vsi počasni/prehitri vozniki in nepripravljene kartice na blagajni ali avtobusu.
Nezavedanje prostora ter ljudi okoli sebe. Takoj sklepam, da se po naravi vse vrti okoli njih. Verjetno neupravičeno, ampak nimaš kaj.
Govoriš kot nekdo, ki misli, da se svet vrti okoli njega. Da se morajo vsi ljudje instantno prilagoditi.
D3m ::
Križana gora s čim vse se ljudje obremenjujete. Morda je bil tip zamišljen, morda je zaljubljen, modra depresiven.... Niti ni pomembno, počakaš dve sekundi. Ajej!
Mogoče je pa razmišljal o OP-ovi punci, kako grglja njegovo "majonezo". :D
|HP EliteBook|R5 6650U|
strawman ::
Phantomeye je izjavil:
Govoriš kot nekdo, ki misli, da se svet vrti okoli njega. Da se morajo vsi ljudje instantno prilagoditi.
Ne vem no.. Govorim o situacijah, ko se 2 osebi v ozkem prometnem prehodu začneta pogovarjat brez da bi se umaknili na stran. Ko se nekdo parkira z vsemi štirimi ob pločnik, ker mu je parkirišče 20m stran predaleč in s tem zmanjša pretočnost semaforja. Ko nekdo z vozičkom zapre celotno alejo v trgovini, ker ne pogleda če hoče kdo priti mimo njega. Ko se v ambulanti nekdo začne na telefonu pogovarjati na loudspeakerju. Ko na tekočih stopnicah za podzemno stoji na levi strani, čeprav je očitno da po tisti strani ljudje hodijo hitreje.
Dvomim da sem egocentrik, če od ljudi pričakujem vsak neko osnovno zavedanje, da so okoli njih tudi drugi ljudje.
matic492 ::
Ne vem no.. Govorim o situacijah, ko se 2 osebi v ozkem prometnem prehodu začneta pogovarjat brez da bi se umaknili na stran. Ko se nekdo parkira z vsemi štirimi ob pločnik, ker mu je parkirišče 20m stran predaleč in s tem zmanjša pretočnost semaforja. Ko nekdo z vozičkom zapre celotno alejo v trgovini, ker ne pogleda če hoče kdo priti mimo njega. Ko se v ambulanti nekdo začne na telefonu pogovarjati na loudspeakerju. Ko na tekočih stopnicah za podzemno stoji na levi strani, čeprav je očitno da po tisti strani ljudje hodijo hitreje.
Dvomim da sem egocentrik, če od ljudi pričakujem vsak neko osnovno zavedanje, da so okoli njih tudi drugi ljudje.
Jaz se sploh več ne sekiram za take zadeve, preprosto zrineš se čez, še posebej če te opazi pa se ne umakne.
Enkrat sem laufal ob Dravi in sta 2 nekje starosti dijaka hodila čez celo pot, in me oba pogledata, pa se ni umaknil, je pričakoval da bom jaz stopil na travo. Preprosto primil sem ga za ramo in umaknil, pa je bil cel šokiran, jaz pač ignore in naprej.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
zobnik ::
Itak je tempo že tako povsod prehitr za najmanj 3x....tak da me to najbolj moti....da mora bit vse hitr...
sem pa videl 1x v Hoferju kako je ena dobesedno zmetala svoje izdelke v voziček, sam pahnila je kot buldažer....je res treba pretiravat
sem pa videl 1x v Hoferju kako je ena dobesedno zmetala svoje izdelke v voziček, sam pahnila je kot buldažer....je res treba pretiravat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
al pa uni geniji mi gredo na živce, ki parkirajo predaleč na pločnik ali pa čist do stavbe, da ne moreš hodit. zanje so v ameriki pogruntali tiste pregrade na koncu vsakega parkirišča. shit for brains.
samo posnemala je blagajničarko
samo posnemala je blagajničarko
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
mr_chai ::
V trgovinah zadnje čase opažam še eno zadevo, kjer folku res ni jasno, da delajo gužvo. Pride do vrat trgovine, se mu odprejo, obstane med vrati in začne iskat masko po žepih in si jo natikat na gobec. Pizda če je prej nisi mogel nataknit, vsaj nekam stopi, da bomo ostali lahko vstopili, ne se pa med vrati ustavljat.
uuuuu..ta me kr pogreje
lol ta tema je polna cmer ki živijo v svojem oblaku in pričakujejo da bo cel svet noro hitel samo zato da jim bo prihranil 5 sekund, da bodo šli lahko prej nazaj pisarit po slo-techu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eventyrer ()
energetik ::
lol ta tema je polna cmer ki živijo v svojem oblaku in pričakujejo da bo cel svet noro hitel samo zato da jim bo prihranil 5 sekund, da bodo šli lahko prej nazaj pisarit po slo-techu.Ne da bodo noro hiteli, ampak da se bi zavedali da na svetu niso sami in dali prostor tudi ostalim. Kot je že bilo omenjeno, folk briga če te ovira ali onemogoča gibanje. Tudi jaz imam velikokrat občutek kot da sem neviden, ko hodim po pločniku in mi gre nasproti gruča ljudi.
vires in numeris
veš, obojestransko se je treba zavedat da nismo sami in da je treba dat prostor tudi ostalim.
buldožer mode engaged.
ma me ne briga stari. Sam se vedno pripravim preden grem v trgovino s temi prekletimi PCTji in maskami in osebnimi in za vsak slučaj dam zravn še kupon za znižano ceno skret papirja.
Ma če kdaj pozabim in bo za mano nek proklet živčen smrkavec pa bodi brez skrbi da si bom vzel čas vse lepo v miru vzet iz žepov zadnji moment.
Da bo tisti mamin sinčen z ihto izvajal živčnost in priganjal samo zato da si bo šel lahko prej kupit neke neumnosti ki jih študenti pač kupujejo....my fucking ass ja pa ja de. IN pol bo ta smrkavec z ihto hitel mimo mene in nato pogruntal da ima odvezane čevlje in se bo pred mano ustavil da bi si jih zavezal? Dobi cabado tako da ne bo rabil avtobusa da bi priletel domov.
Tudi jaz imam velikokrat občutek kot da sem neviden, ko hodim po pločniku in mi gre nasproti gruča ljudi.
buldožer mode engaged.
Kot je že bilo omenjeno, folk briga če te ovira ali onemogoča gibanje.
ma me ne briga stari. Sam se vedno pripravim preden grem v trgovino s temi prekletimi PCTji in maskami in osebnimi in za vsak slučaj dam zravn še kupon za znižano ceno skret papirja.
Ma če kdaj pozabim in bo za mano nek proklet živčen smrkavec pa bodi brez skrbi da si bom vzel čas vse lepo v miru vzet iz žepov zadnji moment.
Da bo tisti mamin sinčen z ihto izvajal živčnost in priganjal samo zato da si bo šel lahko prej kupit neke neumnosti ki jih študenti pač kupujejo....my fucking ass ja pa ja de. IN pol bo ta smrkavec z ihto hitel mimo mene in nato pogruntal da ima odvezane čevlje in se bo pred mano ustavil da bi si jih zavezal? Dobi cabado tako da ne bo rabil avtobusa da bi priletel domov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eventyrer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | PCT - Bencinski servisi niso izjema ?? (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 119838 (98865) | Utk |
» | Lidl: Vrsta na blagajni_ odpre se nova blagajna_kaj narediti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 22549 (16445) | zmaugy |
» | Hitre blagajne Špar vs Mercator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24893 (15472) | janezvalva |
» | Nakupovanje v Lidlu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 44846 (31230) | Machete |
» | Gneča pri blagajni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21454 (16952) | GregiB |