Forum » Sedem umetnosti » Kafkovo mesto pri vrednotenju umetnosti
Kafkovo mesto pri vrednotenju umetnosti
bili_39 ::
Eh, zgleda, da sem glede Uliksesa prehitro nasedel (se dogaja in se kesam).
Drugače pa v umetnosti nekatere stokrat premlete stvari še vedno delujejo. Če imo kdo res nekaj za povedat bo to delovalo dobro. Zadnja pesniška zbirka (ali je predzadnja - Opis slike) Erike Vovk mi je npr. zares všeč (prejšnjih niti nisem zasledil) - lep primer, da so informacije, ki jih dajo kritiki in umetniška srenja lahko pozitivne. In, da je nekaj lepega še vedno lepo.
Pri eksperimentiranju je pač tako: če ti ni všeč greš čimprej stran.
Za Kafko tudi jaz mislim, da bilo škoda, če ne bi objavil svojih del...
Drugače pa v umetnosti nekatere stokrat premlete stvari še vedno delujejo. Če imo kdo res nekaj za povedat bo to delovalo dobro. Zadnja pesniška zbirka (ali je predzadnja - Opis slike) Erike Vovk mi je npr. zares všeč (prejšnjih niti nisem zasledil) - lep primer, da so informacije, ki jih dajo kritiki in umetniška srenja lahko pozitivne. In, da je nekaj lepega še vedno lepo.
Pri eksperimentiranju je pač tako: če ti ni všeč greš čimprej stran.
Za Kafko tudi jaz mislim, da bilo škoda, če ne bi objavil svojih del...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programiranje kot umetnost (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 22629 (19542) | noraguta |
» | Kultura in kulturniki nekega narodaOddelek: Problemi človeštva | 2677 (2168) | Barakuda1 |
» | Domače branje: "Kafka, Franz. 1925. Proces"Oddelek: Novice / Domače branje | 7107 (6353) | Thomas |
» | Knjige, ki jih niste marali, pa si niste upali povedatiOddelek: Sedem umetnosti | 10518 (9559) | Isht |
» | Koliko denarja naj država nameni kulturi?Oddelek: Sedem umetnosti | 1986 (1521) | Marjan |