Forum » Kriptovalute in blockchain » Kriptorudarka podjetja
Kriptorudarka podjetja
dexterboy ::
Kolikor vem, je kriptorudarjenje v kokoški na ravni posameznikov. Lahko, da se par frendov skupi spravi rudariti, ampak še nisem slišal za nobeo firmo ki bi s tem služila denar....
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Superboyy ::
Predraga elektrika.
Glede na trenutno stanje je predrag hardware - ali pa ne, ker očitno cena še kar narašča.
Ko bo padla cena kritpo ali pa se bo težavnost močno povečala, pa bo elektrika spet faktor.
Se kar pozna razlika v težavnosti od marca, ko sem za foro pognal grafo v desktopu in laptopu.
Sem si pa v pol leta pokril jurja, ki sem ga dal lansko leto za nov PC (ko so bile normalne cene graf).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | stara hiša in prenova ter klimatizacija, prezračevanje, vlaga... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19960 (469) | IL_DIAVOLO |
» | Rudarji bitcoina počasi obupujejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 42117 (33114) | Qcube |
» | Westinghouse gre v prisilno poravnavo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 20597 (18014) | poweroff |
» | Nemci pomagajo Rusom obiti Ukrajino ? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 54665 (49795) | AC_DC |
» | Centralno ogrevanje z elektrodnim grelcemOddelek: Znanost in tehnologija | 11339 (11131) | Azrael |