» »

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Temo vidijo: vsi
««
74 / 85
»»

donvitoc ::

m0LN4r je izjavil:

Zanimivo, jaz sicer ne spremljam teh bullshit antivaxerjev, jaz si ponavadi ogledujem screenshote izjav stroke po EU v zadnjih dveh letih. To je tudi dokaj groteskno, pa se koncali nismo.


Seveda poslušaš samo stran ki finančno profitira s prodajo tega covida, moraš pa veliko mižati zraven da lahko ignoriraš kako ni na ulicah tone trupel in kako afriška populacija ni že padla na 3%.

To je popolnoma človeško kar počneš, ljudje imamo že v genih neznosno hrepenenje po verovanju in slepemu sledenju navodil elite.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

Beli_Zajcek ::

TheBlueOne je izjavil:



Nisem nekdo, ki takoj verjame vse. Ampak ko sodis bulshit stroke vs bulshit antivaxerjev pa so antivax praviloma posmeha vredni. Kaj vse sem zasledil na strani teoretikov zarote je fascinantno, smesno, zalostno ....


Smešno mi je, ko rečeš, da slediš stroki, a namesto stroke so se na televiziji zvrstili maksilofacialni kirurgi, običajni zobozdravniki, kirurgi, pediatri, sintezni biologi, fiziki in za povrh še nekaj infektologov. Ti zadnji celo nekaj vedo o virusih, ampak ne vedo dovolj o epidemijah, da bi bili edini, ki se jih sme poslušat, vsi ostali, ki so dobili prime-time pa so ga seveda dobili ne zaradi svojih kompetenc v raznih epidemijah, ampak zaradi svoje servilnosti vladi in pripravljenosti trobit v isti rog v pričakovanju, da bo z gospodarjeve mize nekaj drobtinic padlo tudi zanje. Ampak ja, verjetno se ti rade volje posvetuješ o rakastemu tumorju z zobozdravnikom. Navsezadnje so se na zobozdravstveni fakulteti naučili tudi o raku.

Sploh pa bomo morali resneje zastaviti "stroko" za primer naslednje epidemije. Navsezadnje ne vidim razloga zakaj bi rabili zgolj epidemiologe oziroma zdravstveno stroko v svetovalni skupini. Jaz bi notri nametal še kakega pravnika, filozofa in pa kakega po splošnem mnenju "nekoristnega" sociologa.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: jest10 ()

nirburu ::

krempelj je izjavil:


Zdaj ves se en detajl vec, da se je tvoj imunski sistem se spomnil spike beljakovine in jo bo sel zatirat takoj, ko jo "zagleda". Namrec reakcijo si imel, ker je imunski sistem reagiral na spike beljakovino od cepljenja, kar je zelo dobro. Nimajo vsi te srece.

Ok doktor. Vi vrjetno znate zakaj je nekdo dobil vročino in kako spike reagira v telesu.
Še tisto statično elektriko po cepljenju obrazložite in smo zmagali. :))

Seveda da ne, to, da nisi cepljen je zdaj ze zelo lepo znamenje (tudi pri zaposlovanju, diskriminacija se ze dogaja - upraviceno, ce se nisi cepil nisi team player, takega pa v teamih noces - pa se preveriti je zelo preprosto, PCT test), da je nekaj narobe s tabo.

Team player?
https://www.salon.com/2013/10/08/prison...
Mislim, da bom kar ostal na individualenm športu.


TheBlueOne je izjavil:


Naceloma lahko poracunas priblizno koliko zivljenj je bilo resenih. Pogledas koliko je umrlih cepljenih in koliko necepljenih, da dobis verjetnost smrti za cepljenega in necepljenega, potem pa poracunas kaj bi bilo, ce nihce ne bi bil cepljen. Seveda za prejsnje seve, ker tam se je resevalo zivljenja. In ce si proti vsem ukrepom upostevaj se dosti hitrejsi prirast okuzb.

Zdravstveni sistem sigurno ne bi zdrzal, ker je bil tako ali tako na limitah, napolnjen pa predvsem z necepljenimi.

Smo pa tisti, ki smo v OS poslusali kaj o osnovah virusov pricakovali, da bo osvohnel, ker so nas ucili, da je bilo do sedaj tako. Opazam tudi, da ukrepi prakticno povsod padajo ali pa se blazijo od kar nova razlicica ni tako strupena. Ce ukrepi padejo s praznimi bolnisnicami, potem se vlade naceloma drzijo smoternega dogovora in defakto nimamo nobene zarote.


Vi nam raje najprej pokažite prave številke in ne to sranje, ki vam oblast prikazuje. Pol se lahko pogovarjamo kdo zares umira in koliko.

kotanyi je izjavil:


Ne da ti nasprotujem (ti ne), ampak ko že ravno omenjamo - poračunajmo še, koliko življenj bi bilo rešenih če naša butasta vlada oktobra 2020 ne bi čakala skoraj mesec dni preden je uredila status ljudi, ki jim NIJZ ni zmogel izdat odločb o samoizolaciji, zaradi česar so bili ljudje v tesnem stiku primorani hodit v službe ker niso imeli birokratske podlage za samoizolacijo. Da spomnim, takrat smo se v dobrem mesecu dni zavihteli iz sivega podpovprečja na prvo mesto po številu primerov in smrti, število primerov je šlo iz 200 na skoraj 3000/dan, cepiva pa še dva meseca ni bilo. Število novookuženih je čudežno začelo upadati teden dni po tem, ko so izdajanje odločb le uredili, ampak po TVju smo pa poslušali o martinovanjih, garažnih žurkah, aplikacijah in aerosolih med trimčkanjem.

Sam bog ve koliko starostnikov je takrat umrlo, pa ne bi če bi okužbe bolj uspešno zajezili do začetka cepljenja.

No, za spremembo vsaj enkrat niso krivi necepljeni. Napredek.

TheBlueOne je izjavil:


Nimam podatkov o teh porastih. Lahko pa ti poves koliko priblizno je tega, ker si sigurno racunal. Verjetno tudi primerjalno. Bo pa tezje kot racunati koliko ljudi bi umrlo od Covida, ce ne bi naredili nic, ker tam imas primerjalne podatke na pladnju.

Kar se tice sesutega zdravstva smo videli kako to izgleda v kaksni drugi drzavi, je pa res, da so vprasanje definicije. Jaz si takega stanja pac ne bi zelel. Ze trenutna zasedenost pljucnega oddelka, kjer imamo zal bliznjega je miloreceno mucna.

In ce se sedaj zadeve pocasi zakljucijo, ni zarote. Sicer boste za nazaj sigurno nasli kaj neoptimalnega ampak kakor deluje trenutno so bili razen dolocenih SDS umotvorov mimo stroke v glavnem ukrepi na mestu.


Kje pa se je res sesulo zdravstvo?

TheBlueOne je izjavil:


Nisem nekdo, ki takoj verjame vse. Ampak ko sodis bulshit stroke vs bulshit antivaxerjev pa so antivax praviloma posmeha vredni. Kaj vse sem zasledil na strani teoretikov zarote je fascinantno, smesno, zalostno ....

Ja? Kje pa bereš antivax zarote če smem vprašat?
Jaz pa se smejem vaši stroki, že na vsakih 14 dni od začetka pandemije naprej.

TheBlueOne je izjavil:

Ali pa so vse stevilke fake? Globalno, povsod vse fake? Vsi in on it in lazejo nam revezem...


Če že, mene bolj zanima zakaj so se vsi poenotili na 28 dni od pozitivnega testa? Kdo je izdal ta dekret? Kje je znanost za tem? Itd.
Zdi se mi perfekten recept za neopazno nabijanje številk.

sbawe64 je izjavil:

Smetana domačih epidemiologov & Ihan ter hrvaški Lauc

Dušan Keber: Ukiniti je treba testiranje, opustiti PCT pogoje in dopustiti, da so ljudje na delovnih mestih
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
Kot je uvodoma poudaril imunolog Alojz Ihan, virusa ni mogoče eliminirati, saj so koronavirusi virusi, ki z nami živijo, pri čemer smo doslej poznali štiri, s katerimi se vsako leto >>prekužujemo.


Na drugi strani ima Ihan tudi sam občutek, da so bili sami epidemiologi med epidemijo nenavadno tiho.



Testiranja, ko je pozitivnih več kot polovica vzorcev, je nesmiselno početje.


Dober članek. Vidim, pa da si podgana sedaj skuša oprati ime. Češ, "pa vedno sem imel dvome, ampak vlada...!"
Drek je veselo propagiral strah in uradno narativo ko je bil njegov čas. Sedaj pa "ups, no es mia culpa". Kiri pezde od človeka. Edino od znanosti kar si še zasluži videti, je z debelim učbenikom po glavi.

Imam pa jaz nekaj za korončkarje danes! Še posebej za netopirčkarje, torej najbolj butasto frakcijo korončkarjev. To so tisti, ki mislijo, da je coronavirus s sila nenavadnim genomom prišel iz mokre tržnice par 100 metrov stran od level 4 laboratorija kjer so delali gain-of-function raziskave na koronavirusih. Ja vem, gre za specialno klaso ljudi.

https://twitter.com/EthicalSkeptic/stat...
Človek analiziral omikron in sklepa, da omikron sploh ni potomec wuhan seva, ampak je bratranec.
Podoben, ampak s povsem svojim lineage.
Poraja se torej utemeljen sum, da omikron je plod laboratorija in ne g*yni**ers from outer space (šala no!!! https://www.imdb.com/title/tt0274518/).
Sam nisem mikrobiolog, da bi preučil te podatke, ampak me niti najmanj ne preseneča, če je res.
Manipulacija virusev je trivialna reč dandanes. Kako vem?
Oxford%E2%80%93astrazeneca covid-19 vaccine @ Wikipedia
Janssen COVID-19 vaccine @ Wikipedia

Vprašanje je bolj, zakaj in kdo je to izpustil. Whitehat hakerji, ki so želeli končati epidemijo?
WEFovci? Kitajska kamuflira svoje stopinje?
Vem, da boste netopirčkarji doživeli epileptični napad, ampak smo že vajeni.
Omikron je najvrjetneje umeten.
To recimo pojasni zakaj je tako dramatično drugačen v simptomih od ostalih covidov.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: jest10 ()

simonchelo ::

Am... Pa kaj zdej toplo vodo odkrivate. Vsi smo vedl da se bo enkrat končalo. In se tudi bo. Hvala bogu za omikron, ki je zadevo pohitril in res prestavil v prehladu, blagi gripi podobno bolezen. potem pa imamo tu se cepljene, prebolevnike in skratka vsi smo se že tako ali drugače srečali z virusom.

Se vedno pa če bi se ljudje tako prekuzevali pri alfa ali pa delta različici, bi bile količine mrtvih ogromne. Ali pa ne. Jest mislim, da so bili ukrepi čisto OK, večina se strinja da je prehudo, tisti ki so pa odšli, pa se verjetno strinjajo da so bili ukrepi se presvoh in bi lahko naredili več.

Bolj je problematično dolgoročno da se je izkazalo kakšna družba smo in koliko nam je mar do drugih ljudi. To me skrbi in to me boli pa ni važno v katero smer se nagibamo pač ogledalo je bilo nastavljeno in nič več ne bo tako kot je bilo.
ciao

nirburu ::

simonchelo je izjavil:

Ali pa ne.

Bolj ne kot pa ja.
Ker imamo številne neukrepne države, kjer se ni zgodilo nič. To zgleda eni znova in znova ignorirate/jo.

Jest mislim, da so bili ukrepi čisto OK

Jaz mislim, da so bili ukrepi nelegalen zločin proti človeštvu.

Bolj je problematično dolgoročno da se je izkazalo kakšna družba smo in koliko nam je mar do drugih ljudi. To me skrbi in to me boli pa ni važno v katero smer se nagibamo pač ogledalo je bilo nastavljeno in nič več ne bo tako kot je bilo.

Res je. Tu ti dam prav.
Grozljivo je pomislit, da si je skoraj 60% ljudi šlo vbrizgat neko neznano snov ko jim je oblast zabičala, da ne bo poletja, če ne.
Tej ljudje so nevarni. To so ljudje, ki nehote proizvajajo zločinske režime en za drugim. NPCji.
Pa brez zamere komurkoli.

In da news, sem zgleda imel prav
https://www.24ur.com/novice/korona/who-...
Bitchboy proizvajalcev pandemije je izjavil, da to ni "zadnji sev".
Saj sem vam rekel. Smo v intermezzu. Da si malo oddahnete. Nato pa agenda naprej.
Za naš apokaliptični sev je še mnogo časa in priložnosti.
Če ne bo nič od ničesar do 2030 se pač boste mal pošalili na moj račun, naj vam bo.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

nirburu ::

Dimnik, vidim, da sem te hudo prizadel.
Se ti bom javno opravičil. Na malo bolj moj način
torej

20th January 2022
The billionaire calls for massive government investments to prepare for potential outbreaks that could be deadlier than Covid-19


The Microsoft co-founder made his comments while announcing a new $150 million pledge by the Bill and Melinda Gates Foundation to the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI). He noted that while Covid-19's Delta and Omicron variants were among the most transmissible viruses ever seen, the world could have been hit with a more virulent pathogen, killing far more people.

https://www.bignewsnetwork.com/news/272...


24/01/2022
Microsoft co-founder Bill Gates, who predicted the COVID-19 outbreak in 2015, has warned over the emergence of more pandemics in the future.


"Also, related to pandemics is something people don't like to talk about much, which is bioterrorism, that somebody who wants to cause damage could engineer a virus. So that means the chance of running into this is more than just the naturally caused epidemics like the current one."

https://www.marca.com/en/lifestyle/us-n...
Bioterorist razlaga, da je nevarnost bioterorizma v prihodnje velika!

No Dimnik. Upam, da sedaj sprejmeš moje pohlevno opravičilo. Mode pa naprošam milosti. Hvala in lahko noč.
:D

kotanyi ::

nirburu je izjavil:

kotanyi je izjavil:


Ne da ti nasprotujem (ti ne), ampak ko že ravno omenjamo - poračunajmo še, koliko življenj bi bilo rešenih če naša butasta vlada oktobra 2020 ne bi čakala skoraj mesec dni preden je uredila status ljudi, ki jim NIJZ ni zmogel izdat odločb o samoizolaciji, zaradi česar so bili ljudje v tesnem stiku primorani hodit v službe ker niso imeli birokratske podlage za samoizolacijo. Da spomnim, takrat smo se v dobrem mesecu dni zavihteli iz sivega podpovprečja na prvo mesto po številu primerov in smrti, število primerov je šlo iz 200 na skoraj 3000/dan, cepiva pa še dva meseca ni bilo. Število novookuženih je čudežno začelo upadati teden dni po tem, ko so izdajanje odločb le uredili, ampak po TVju smo pa poslušali o martinovanjih, garažnih žurkah, aplikacijah in aerosolih med trimčkanjem.

Sam bog ve koliko starostnikov je takrat umrlo, pa ne bi če bi okužbe bolj uspešno zajezili do začetka cepljenja.

No, za spremembo vsaj enkrat niso krivi necepljeni. Napredek.


Za smrti v drugem valu je v veliki meri odgovorna (kriva, če hočeš) naša butasta vlada.

Za smrti v tretjem in četrtem valu je v veliki meri "kriva" necepljena starejša populacija ki se ni cepila na valu antivax idiotizma, ter naša butasta vlada ki je zajebala praktično tričetrt cepilne kampanje.

Vendar pa je tule ena razlika - necepljeni starejši so svojo kazen plačali. Vlada ter antivax agitatorji je pa ne boste.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kotanyi ()

nekikr ::

Kaj točno pa bi moral plačati 25 letni zdrav antivax? Da se se starejša oseba ne zna odločiti zase? Medtem, ko ima po možnosti 130kg, kadi in ima 3 pridružene bolezni? Ja, maturant je kriv!

Dimnik ::

nirburu je izjavil:

Dimnik, vidim, da sem te hudo prizadel.
Se ti bom javno opravičil. Na malo bolj moj način
torej

20th January 2022
The billionaire calls for massive government investments to prepare for potential outbreaks that could be deadlier than Covid-19


The Microsoft co-founder made his comments while announcing a new $150 million pledge by the Bill and Melinda Gates Foundation to the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI). He noted that while Covid-19's Delta and Omicron variants were among the most transmissible viruses ever seen, the world could have been hit with a more virulent pathogen, killing far more people.

https://www.bignewsnetwork.com/news/272...


24/01/2022
Microsoft co-founder Bill Gates, who predicted the COVID-19 outbreak in 2015, has warned over the emergence of more pandemics in the future.


"Also, related to pandemics is something people don't like to talk about much, which is bioterrorism, that somebody who wants to cause damage could engineer a virus. So that means the chance of running into this is more than just the naturally caused epidemics like the current one."

https://www.marca.com/en/lifestyle/us-n...
Bioterorist razlaga, da je nevarnost bioterorizma v prihodnje velika!

No Dimnik. Upam, da sedaj sprejmeš moje pohlevno opravičilo. Mode pa naprošam milosti. Hvala in lahko noč.
:D


Mah, ti z svojimi burleskami me ne prizadaneš, ne se sekirat. Ja upam da moderator čim prej pobriše tvoje znanstveno nabijanje

kotanyi ::

nekikr je izjavil:

Kaj točno pa bi moral plačati 25 letni zdrav antivax? Da se se starejša oseba ne zna odločiti zase? Medtem, ko ima po možnosti 130kg, kadi in ima 3 pridružene bolezni? Ja, maturant je kriv!


Maturant ni nič kriv. Agitatorji, ki so (ste) strašili z budalaštinami "smrt!!!111 tri mesece po odmerku!!1!", dezinformacijami o čipih/težkih kovinah/5G, nepreverjenimi spornimi "raziskavami" in prirejanjem date, pa so direktno najmanj toliko škodljivi kot ves bullshit ki so ga nametale druge in naša vlada in njena kvazi "strokovna" skupina v kateri še epidemiologa ne premorejo.

Če bi bil bolj ezoteričen, bi rekel da se to plača vsaj s karmo. Žal svet ne deluje tako in plačila ne bo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kotanyi ()

TheBlueOne ::

kotanyi je izjavil:



Če bi bil bolj ezoteričen, bi rekel da se to plača vsaj s karmo. Žal svet ne deluje tako in plačila ne bo.


Kaj pa vem. Ce bodo ukprepi lepo izginjali s slablenjem virusa in se bo potrdila problematika, bodo antivaxerji kar mocno etiketirane kot ljudje z nekoliko omejeno sposobnostjo dojemanja. Malo se moramo pocakati, da cepljeni ne pomremo ali pa nimamo kaksne specificne bolezni zaradi cepljenja.

V bistvu se tako ali tako spreminja svet v smislu kako hraniti informacije ljudem, ker padejo na vsako zlepljenko.

simonchelo ::

TheBlueOne je izjavil:

kotanyi je izjavil:



Če bi bil bolj ezoteričen, bi rekel da se to plača vsaj s karmo. Žal svet ne deluje tako in plačila ne bo.


Kaj pa vem. Ce bodo ukprepi lepo izginjali s slablenjem virusa in se bo potrdila problematika, bodo antivaxerji kar mocno etiketirane kot ljudje z nekoliko omejeno sposobnostjo dojemanja. Malo se moramo pocakati, da cepljeni ne pomremo ali pa nimamo kaksne specificne bolezni zaradi cepljenja.

V bistvu se tako ali tako spreminja svet v smislu kako hraniti informacije ljudem, ker padejo na vsako zlepljenko.


Pozabljaš na dejstvo da vse skupaj gre popolnoma v smeri kot je bilo predvideno, pa vseeno Antivax trdijo da so imeli oni prav... oz. korak naprej, če pride še en sev, ki bo zopet vse postavil na glavo, bodo rekli (smo vam rekli da to ne bo konec), če je (upam da res) to zadnji sev, ko se vsi prekužimo in se zadeva umiri, bodo tudi rekli, da so oni to že od začetka trdili.

ampak na koncu nima veze, kdo je imel prav in kdo ne, upam, da bo konec in je to to. Edino stvar, ki mi je jasna je:
- Imamo vlakovno kompozicijo
- Imamo lokomotivo, kjer so strojevodja, motor itd itd 10% ljudi, ki peljejo celotno kompozicijo..
- 50% ljudi si želi da gre vlak naprej, zaupa strojevodji...
- 40% ljudi (mislim, da je procent sicer manjši) smer, hitrost ostalo, ter poskušajo vlak na vsak način ustaviti, oz. mu ovirati nadaljevanje poti...

Jest ne rečem, da je možnost, da gremo proti prepadu (obstaja možnost, nisem dost pameten, da bi tle lahko karkoli argumentiral). Težava je da tako naprej, ali se moramo ustaviti in poslušati 40% ljudi (se ne zavedamo, da od teh 40% bo zopet 10% v ospredju, ostalih 30% se bo slej ko prej nehalo strinjati z 10% in začelo upirati. druga opcija je, da se vagone, ki se upirajo odklopi in grejo z nekim momentom naprej, ter se počasi ustavijo.
ciao

lolipop2 ::

simonchelo je izjavil:


Jest ne rečem, da je možnost, da gremo proti prepadu (obstaja možnost, nisem dost pameten, da bi tle lahko karkoli argumentiral). Težava je da tako naprej, ali se moramo ustaviti in poslušati 40% ljudi (se ne zavedamo, da od teh 40% bo zopet 10% v ospredju, ostalih 30% se bo slej ko prej nehalo strinjati z 10% in začelo upirati. druga opcija je, da se vagone, ki se upirajo odklopi in grejo z nekim momentom naprej, ter se počasi ustavijo.


Obstaja pa tudi opcija, da nekateri izstopijo in gredo peš v smer, katero želijo. Samo ne jih silit, da gredo z vlakom.

TheBlueOne ::

lolipop2 je izjavil:



Obstaja pa tudi opcija, da nekateri izstopijo in gredo peš v smer, katero želijo. Samo ne jih silit, da gredo z vlakom.


Problem pri tem izstopu iz vlaka je, da bodo sli pes, kjer bo marsikdo ugotovil, da ne more. Potem pa bodo zahtevali, da vlak pride nazaj ponje, ker ostali ga imajo ali pa bodo zahtevali od tistih na vlaku drugo prevozno sredstvo.

Drug problem je tudi, da tisti brihtni na vlaku vedo, da so revezi zavedeni in jih kakor froce ujckajo na vlaku in upajo, da bo kmalu prisel cilj, da se uporniki pomirijo. Pac ne ustavijo vlaga in raskirajo, da ne bodo uporniki sli ubiti strojevodje ali unicili vlaka, ker bomo potem vsi hodili proti cilju pes.

simonchelo je izjavil:



Pozabljaš na dejstvo da vse skupaj gre popolnoma v smeri kot je bilo predvideno, pa vseeno Antivax trdijo da so imeli oni prav... oz. korak naprej, če pride še en sev, ki bo zopet vse postavil na glavo, bodo rekli (smo vam rekli da to ne bo konec), če je (upam da res) to zadnji sev, ko se vsi prekužimo in se zadeva umiri, bodo tudi rekli, da so oni to že od začetka trdili.


Pravzaprav sem zelel povedati, da gre vse po pricakovanjih znanosti. Ajde kaksna mutacija je bila vmes ampak v grobem ni presenecenj.

Zgodovina sprememb…

Tier2 ::

Še enkrat te vprašam:

Tier2 je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:



Kje pa imas v preteklosti toliko hospitalizacij in smrti? Oziroma veckratnik, ker to pa je menda jasno, da ukprepi, ki zmanjsujejo kontakt med ljudmi vseeno zmanjsajo prenos virusa.



Prosim razloži, kako je povprečna starost umrlih višja kot pričakovana starost.

FoxKnox ::

TheBlueOne je izjavil:

lolipop2 je izjavil:



Obstaja pa tudi opcija, da nekateri izstopijo in gredo peš v smer, katero želijo. Samo ne jih silit, da gredo z vlakom.


Problem pri tem izstopu iz vlaka je, da bodo sli pes, kjer bo marsikdo ugotovil, da ne more. Potem pa bodo zahtevali, da vlak pride nazaj ponje, ker ostali ga imajo ali pa bodo zahtevali od tistih na vlaku drugo prevozno sredstvo.

Drug problem je tudi, da tisti brihtni na vlaku vedo, da so revezi zavedeni in jih kakor froce ujckajo na vlaku in upajo, da bo kmalu prisel cilj, da se uporniki pomirijo. Pac ne ustavijo vlaga in raskirajo, da ne bodo uporniki sli ubiti strojevodje ali unicili vlaka, ker bomo potem vsi hodili proti cilju pes.

simonchelo je izjavil:



Pozabljaš na dejstvo da vse skupaj gre popolnoma v smeri kot je bilo predvideno, pa vseeno Antivax trdijo da so imeli oni prav... oz. korak naprej, če pride še en sev, ki bo zopet vse postavil na glavo, bodo rekli (smo vam rekli da to ne bo konec), če je (upam da res) to zadnji sev, ko se vsi prekužimo in se zadeva umiri, bodo tudi rekli, da so oni to že od začetka trdili.


Pravzaprav sem zelel povedati, da gre vse po pricakovanjih znanosti. Ajde kaksna mutacija je bila vmes ampak v grobem ni presenecenj.



Pravzaprav je znanost, kar se tiče predvidevanja pandemije popolnoma odpovedala, saj se je virus obnašal povsem nepredvidljivo, vedno več korakov pred znanostjo. Kogar spomin ni zapustil na zadnje dve leti, mu je popolno jasno, da je bila strategija boja proti virusu v večjem delu neuspešna, polaganje upov v hiter razvoj učinkovitega cepiva pa se je razblinilo sorazmerno z številom mutacij virusa in Omikron je, vkolikor bo to zadnja večja mutacija,rešilna bilka za popolnoma izgubljeno znanost, ki je do zdaj brez kančka zdrave pameti pri sprejemanju odločitev kriva za marsikatero nepotrebno smrt, tako cepljenih kot necepljenih, predvsem pa za povzročeno gospodarsko škodo in omogočanja bogatenja kovid zaslužkarjev na vseh nivojih.Tisti, ki bi morali sprejemati odločitve na podlagi kompetenc, so padli pod vpliv politike in farma lobijev.
Trenutno posiljevanje s tretjim odmerkom za omikron neučinkovitega cepiva in poskusi debat o četrtem odmerku, je isto, kot bi v času vročinskega vala, kot odrešitev ponujal grelnike za noge

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FoxKnox ()

Lonsarg ::

Omikron je sele par mesecev, to da je potrjeno zelo nenevaren vemo sele kak mesec.

In sele z omikronom je pretirano posiljevanje s cepljenjem postalo nesmiselno, pred omikronom je cepljenje bila edina logicna poteza. Po omikronu je cepljenje nujno le se za starejse, torej tukaj najbolj pravilno ravna Grcija, ki bo kazen za necepljenje posiljala zgolj starejsim od 60 let.

O ostalih ukrepih poleg cepljenja pa raje nebi, tisti so povecini bili neumni ze od zacetka. Jasno cisto brez njih ne bi mogli biti zaradi zdravstvenega sistema. Ampak PCT pogoj sredi poletja ko ni bil noben v bolnisnici je pac naumnost.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

FoxKnox ::

Cepljenje vsekakor ni bila edina logična poteza, bilo je samo Free pass za potovanja in testiranje. Logična poteza bi bila ,da bi osebni zdravniki vsakemu posamezniku priporočili najbolj primerno cepivo,ne pa da so cepili vseprek s tistim, kar so pač imeli v aplikatorjih.
Primer : Zdravniki odsvetujejo starejšim cepljenje z Jansenom, ker da je za mlade. Vse do smrti mlade punce, ko je postalo dostopno samo starejšim.????
Ja , pravijo po izgubljeni bitki je lahko biti general.
Seveda, ker pravi generali izgubijo bitko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FoxKnox ()

Vball ::

LeQuack ::

FoxKnox je izjavil:

Cepljenje vsekakor ni bila edina logična poteza, bilo je samo Free pass za potovanja in testiranje. Logična poteza bi bila ,da bi osebni zdravniki vsakemu posamezniku priporočili najbolj primerno cepivo,ne pa da so cepili vseprek s tistim, kar so pač imeli v aplikatorjih.
Primer : Zdravniki odsvetujejo starejšim cepljenje z Jansenom, ker da je za mlade. Vse do smrti mlade punce, ko je postalo dostopno samo starejšim.????
Ja , pravijo po izgubljeni bitki je lahko biti general.
Seveda, ker pravi generali izgubijo bitko.


Zdravniki hočejo imeti čim manj kontakta s pacienti.
Quack !

nirburu ::

kotanyi je izjavil:


Za smrti v drugem valu je v veliki meri odgovorna (kriva, če hočeš) naša butasta vlada.

Za smrti v tretjem in četrtem valu je v veliki meri "kriva" necepljena starejša populacija ki se ni cepila na valu antivax idiotizma, ter naša butasta vlada ki je zajebala praktično tričetrt cepilne kampanje.

Vendar pa je tule ena razlika - necepljeni starejši so svojo kazen plačali. Vlada ter antivax agitatorji je pa ne boste.


A to tisti mrtvi 28 dni po pozitivnem testu, čez življensko dobo, v času ko so nehali opravljati redno zdravstvo in nabili po tisoče neodkritih rakov in drugih bolezni pri ljudeh, ki so prišli v bolnico iz drugega razloga in so jih po testu klasificirali kot covid bolnike?
Ja, se mi je zdelo da boš to rekel.
:))

Pa ta vaša epidemije necepljenih je že malo dosadna, če smem povedati
https://www.ndr.de/nachrichten/hamburg/...


kotanyi je izjavil:

nekikr je izjavil:

Kaj točno pa bi moral plačati 25 letni zdrav antivax? Da se se starejša oseba ne zna odločiti zase? Medtem, ko ima po možnosti 130kg, kadi in ima 3 pridružene bolezni? Ja, maturant je kriv!


Maturant ni nič kriv. Agitatorji, ki so (ste) strašili z budalaštinami "smrt!!!111 tri mesece po odmerku!!1!", dezinformacijami o čipih/težkih kovinah/5G, nepreverjenimi spornimi "raziskavami" in prirejanjem date, pa so direktno najmanj toliko škodljivi kot ves bullshit ki so ga nametale druge in naša vlada in njena kvazi "strokovna" skupina v kateri še epidemiologa ne premorejo.

Če bi bil bolj ezoteričen, bi rekel da se to plača vsaj s karmo. Žal svet ne deluje tako in plačila ne bo.


Sicer ni res, ampak res grozno, da imajo ljudje pravico se odločiti po svoji volji. Kaj pa si mislijo da so in kje mislijo da živijo, v suvereni osebki v svobodni demokraciji!?
:))

TheBlueOne je izjavil:

kotanyi je izjavil:



Če bi bil bolj ezoteričen, bi rekel da se to plača vsaj s karmo. Žal svet ne deluje tako in plačila ne bo.


Kaj pa vem. Ce bodo ukprepi lepo izginjali s slablenjem virusa in se bo potrdila problematika, bodo antivaxerji kar mocno etiketirane kot ljudje z nekoliko omejeno sposobnostjo dojemanja. Malo se moramo pocakati, da cepljeni ne pomremo ali pa nimamo kaksne specificne bolezni zaradi cepljenja.

V bistvu se tako ali tako spreminja svet v smislu kako hraniti informacije ljudem, ker padejo na vsako zlepljenko.

Kiro zplepljenko, misliš tole
https://val202.rtvslo.si/2021/12/koment...
?
:)):)):)):)) ;)

simonchelo je izjavil:


Pozabljaš na dejstvo da vse skupaj gre popolnoma v smeri kot je bilo predvideno, pa vseeno Antivax trdijo da so imeli oni prav... oz. korak naprej, če pride še en sev, ki bo zopet vse postavil na glavo, bodo rekli (smo vam rekli da to ne bo konec), če je (upam da res) to zadnji sev, ko se vsi prekužimo in se zadeva umiri, bodo tudi rekli, da so oni to že od začetka trdili.

ampak na koncu nima veze, kdo je imel prav in kdo ne, upam, da bo konec in je to to. Edino stvar, ki mi je jasna je:
- Imamo vlakovno kompozicijo
- Imamo lokomotivo, kjer so strojevodja, motor itd itd 10% ljudi, ki peljejo celotno kompozicijo..
- 50% ljudi si želi da gre vlak naprej, zaupa strojevodji...
- 40% ljudi (mislim, da je procent sicer manjši) smer, hitrost ostalo, ter poskušajo vlak na vsak način ustaviti, oz. mu ovirati nadaljevanje poti...

Jest ne rečem, da je možnost, da gremo proti prepadu (obstaja možnost, nisem dost pameten, da bi tle lahko karkoli argumentiral). Težava je da tako naprej, ali se moramo ustaviti in poslušati 40% ljudi (se ne zavedamo, da od teh 40% bo zopet 10% v ospredju, ostalih 30% se bo slej ko prej nehalo strinjati z 10% in začelo upirati. druga opcija je, da se vagone, ki se upirajo odklopi in grejo z nekim momentom naprej, ter se počasi ustavijo.

Jaz mislim, da smo antivaxerji skoraj vse zadeli in najbžr še kaj bomo.
Naš strojevodja je zavaljen junky, ki nas je pripeljal v medvode namesto v grosuplje. Vi mu kar sledite, zgolj ne se čudit, če boste končali v jesenicah.
Ampak kaj bo v prihodnosti. Raje poslušam Gatesa kot vas. Tip pravi, da bo najvrjetneje bioteroristični napad (poleg sedanjega) z visoko smrtnostjo.
Glede na to kako okoli mene te dni cepljeni zbolevajo ponovno za virusem, se mi poraja resno vprašanje ali on ve nekaj kar mi ne vemo (itak da ve).
Vse kar te prosim je da nam daš šanso, da vidimo katera pot se bo izkazala kot prava. Ali raje vrjamete dokumentirano skorumpiranim oblastnokom ali zdravi pameti. Zahtevam preveč?

TheBlueOne je izjavil:



Pravzaprav sem zelel povedati, da gre vse po pricakovanjih znanosti. Ajde kaksna mutacija je bila vmes ampak v grobem ni presenecenj.


Uf, to ošabnost pa si bo treba kje zabeležiti kot referenco! :D ;)

Lonsarg je izjavil:

Omikron je sele par mesecev, to da je potrjeno zelo nenevaren vemo sele kak mesec.

In sele z omikronom je pretirano posiljevanje s cepljenjem postalo nesmiselno, pred omikronom je cepljenje bila edina logicna poteza. Po omikronu je cepljenje nujno le se za starejse, torej tukaj najbolj pravilno ravna Grcija, ki bo kazen za necepljenje posiljala zgolj starejsim od 60 let.

O ostalih ukrepih poleg cepljenja pa raje nebi, tisti so povecini bili neumni ze od zacetka. Jasno cisto brez njih ne bi mogli biti zaradi zdravstvenega sistema. Ampak PCT pogoj sredi poletja ko ni bil noben v bolnisnici je pac naumnost.


V istem zapisu napišeš, da je zaupaš stroki in da ta ista stroka dela neumnosti.
Kdo točno bi že moral iti peš?

Vball je izjavil:

I'll just leave this here
https://boriquagato.substack.com/p/baye...
https://metatron.substack.com/p/alberta...


Top!
Ugani koliko korončkarjev bo vsaj prelistalo tole?
Jah, vsi vemo koliko.
Ampak kaj moremo, ko istočasno zaupajo stroki in pravijo, da ta dela neumnosti.

Jaz pa bom pustil tole tu, ne vem točno kam sodi, ocenite sami
https://archive.is/Xl477

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

Lonsarg ::

nirburu je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

Omikron je sele par mesecev, to da je potrjeno zelo nenevaren vemo sele kak mesec.

In sele z omikronom je pretirano posiljevanje s cepljenjem postalo nesmiselno, pred omikronom je cepljenje bila edina logicna poteza. Po omikronu je cepljenje nujno le se za starejse, torej tukaj najbolj pravilno ravna Grcija, ki bo kazen za necepljenje posiljala zgolj starejsim od 60 let.

O ostalih ukrepih poleg cepljenja pa raje nebi, tisti so povecini bili neumni ze od zacetka. Jasno cisto brez njih ne bi mogli biti zaradi zdravstvenega sistema. Ampak PCT pogoj sredi poletja ko ni bil noben v bolnisnici je pac naumnost.


V istem zapisu napišeš, da je zaupaš stroki in da ta ista stroka dela neumnosti.
Kdo točno bi že moral iti peš?
Nismo vsi binarni in črnobeli kot ti. Kar sem povedal je moj osebni logični zaključek na podlagi prebranih zadev in kritičnega razmišljanja. Razumem da taki, ki ste 100% ZA ali pa 100% PROTI vsemu kar vam povedo, logično ter kritično razmišljati pač ne znate. Vam je pretežko iskati resnico vmes, ampak resnica je VEDNO vmes.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

sbawe64 ::

'Vdori' Ronce v bolnišnice
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
THE LANCET: Dokazana prebojna okužba s COVID-19 med polno cepljenimi zdravstvenimi delavci v Izraelu, ki okužbo prenesejo na svoje bolnike, zahteva presojo ustreznosti politike obveznega cepljenja, ki vodi do odpuščanja necepljenih zdravstvenih delavcev...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

kriptobog ::

sbawe64 je izjavil:

'Vdori' Ronce v bolnišnice
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
THE LANCET: Dokazana prebojna okužba s COVID-19 med polno cepljenimi zdravstvenimi delavci v Izraelu, ki okužbo prenesejo na svoje bolnike, zahteva presojo ustreznosti politike obveznega cepljenja, ki vodi do odpuščanja necepljenih zdravstvenih delavcev...


Ko sem rekel, da bodo cepljeni prenašali okužbe po bolnicah so se mi tukaj gor smejali :))

feryz ::

Mir!!! Necepljeni smo krivi. Še posebej tisti, ki se nas korona ne prime. Pika, konec zaključeno!

darkolord ::

kriptobog je izjavil:

Ko sem rekel, da bodo cepljeni prenašali okužbe po bolnicah so se mi tukaj gor smejali :))
Jaz že od vsega začetka trdim, da bo pri 100% cepljenih prebivalcih tudi 100% ljudi v bolnišnicah in celo na intenzivnih cepljenih. Tudi umirali bodo samo cepljeni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

feryz ::

In da bodo pri tem podirali rekorde? Ne verjamem, da si tako trdil.

Sicer smo drugače Slovenci nekje skoraj 100 procentno cepljeni, tako da taka trditev ni nič posebnega.

nirburu ::

darkolord je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Ko sem rekel, da bodo cepljeni prenašali okužbe po bolnicah so se mi tukaj gor smejali :))
Jaz že od vsega začetka trdim, da bo pri 100% cepljenih prebivalcih tudi 100% ljudi v bolnišnicah in celo na intenzivnih cepljenih. Tudi umirali bodo samo cepljeni.

feryz je izjavil:

In da bodo pri tem podirali rekorde? Ne verjamem, da si tako trdil.

Sicer smo drugače Slovenci nekje skoraj 100 procentno cepljeni, tako da taka trditev ni nič posebnega.


Vsi trije boste morda dobili kaj odgovora v neslednjem videu

Italijanski uradniki pravijo, da omikronu "podlegajo" predvsem cepljeni. Da cepiva oslabijo imunski sistem pred covidom.
Mi FB doktorji to vemo že mesece, vseeno pa fanj videt, da se glas širi tudi med NPCji.
V tem primeru tudi jaz lakho potrdim iz RL, da zbolevajo cepljeni, predvsem tisti z 2 dozo. Trocepljenih še ne poznam toliko, da bi potrdil. Postaja pa jasno, da necepljenim z omikronom sploh ni reakcije. Ne poznam zbolelih necepljenih v tej rundi.

Dajte mi za hip pihati na dušo
glede na dane informacije jaz bi formiral slednjo hipotezo

Glede na to, da se špekulira, da cepiva oslabijo imunski odziv na virus.
Da je omikron potencialno laboratorijski in ni potomec wuhanskega seva.
Da malimehki stalno opozarja na bioteroristični napad in da nas bo naslednja epidemija streznila.
Da konstantno hvalijo kitajske tiranske prijeme v epidemiji.
Da smo/ste useless eaterji zajedalci planeta.
Da želijo precepiti slehernika neglede na njegovo stanje.

Ugibam, da je omikron testbed. Testbed za nekaj kar pride.
Spustili so v divjino nekaj ekstremno kužnega ampak zelo benignega, da vidijo kakšne RL performanse ima.
Enkrat v prihodnosti, ko bo "epidemija mimo" in se ljudje nazaj sprostili ter ustrezno precepili.
Bo spuščen nek modificiran omikron z ekstremno smrtnostjo za cepljene.
Rezultat bo totalno podjarmljenje družbe. Ali nas ubogaš ali boš umru.
Logično bo virus nevaren predvsem za cepljene, za neposlušne cepljene. Kar je edino logično.

Kolikšna je vrjetnost tega scenarija? Pomojem kar velika.
Vse cilja v to smer. Ukinjanje svobode potovanj, uvajanje helth pasušev in podobnih appov, dresiranje ljudi na epidemiološke ukrepe.
Izvajanje zero-covid mentalitete v specifičnih državah.
Pomislite. Če želiš narediti kontrolirano apokalipso, kako bi se je drugače lotil če ne tako?
Poglejte malo v sci-fi svet.
Recimo The Island, Wool, Dred ...
Ustvariš nevarne (fake ali ne) okoliščine, počistiš del malo manj poslušne populacije, poslušno populacijo pa zaščitiš in vprežeš kot sužnje.
Enostavno ne vidim boljšega scenarija.
Skoraj perfekten. In totalno izvedljiv.
Saj nas konstantno opozarjajo iz tam zgoraj. Kar se mene tiče, pa ne želim propagirati covid fearporn, preperji, ne še spraznit zaloge iz omar.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: jest10 ()

wcpapir ::

Sci fi je to da dobro zaščiteni, preboleli in cepljeni padajo kot muhe z omikromom, necepljeni in nepreboleli pa živimo že ves čas epidemije normalno.

m0LN4r ::

Kaj naj recem, cez en mesec sem spet necepljen, nesvoboden drzavljan EU.

Pa se se nisem uspel okuziti nazalost.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

RedDrake ::

Veliko se nas še ni uspelo.
Po drugi strani pa je množici "družbeno odgovornih" cepljenih to uspelo brez pretiranega truda.
To da so hkrati s tem še kakega imunokompromitiranega več spravili v grob jih kvečjemu naredi še bolj družbeno odgovorne, saj očitno manjšajo nepotrebne stroške ZZZS-ja in ZPIZ-a.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RedDrake ()

ytodf ::

jaz sem (formalno potrjeno) omikronski, partnerka privlekla iz službe ali od kod, samo ni kaj hudega, malo hripav, vročina je sicer nekaj oscilirala med 36,5-39oC kakšen dan, dva...

ravno sem znancu (prebolevnik, inšpektor) vrnil prenosnik, ki ga je bilo potrebno urediti, se je precej intenzivno umival z alkoholom, sem naročal, naj doma tudi še malo pobriše mašinerijo...

sem že veliko preveč blizu 50, pa nisem ravno nek dihalno bil nikdar utrjen, verjetno vsako leto gripa (tudi bronhitično škripanje), sem pa cepljen, pač z namenom lažjega prebolevanja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ytodf ()

CoolBits ::

No jaz še vedno trdim, da še noben patogen virus nikoli ni bil znanstveno dokazan, ker izolat ni izolacija ampak samo prevara.
Začetka je prevara potekala s PCR testi, ki nič ne pokažejo ampak naviti na 45 ciklov pokažejo precej pozitivnih in zato so gripo in prehlad preimenovali in izmislili so so termin asimptomatska bolezen.
Z napačnim zdravljenjem so v bolnicah ljudje seveda tudi umirali.
No po začetku genske terapije pa se je pri cepljenih bolezen zares začela razvijat, tako kot že mnogokrat v preteklosti in sedaj smo kjer smo.

https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz...

ytodf ::

uff, kaj ste nori, tu pišete neke teorije, katerim pripisujete celo veliko verjenost, pobijanja človeštva, po možnosti celo cepljenih? to pomeni skoraj ves svet? koliko je bilo do sedaj cepljenja? 7-8 milijard? aja, oops, who celo navaja 9,6 milijard?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ytodf ()

CoolBits ::

Ko bi vsaj bila teorija, pa ni, ker se dogaja v praksi.
Verjetno bodo moje objave brisane ampak tega dejstva to ne bo spremenilo.

ytodf ::

če rečemo, da who (Svetovna znanstvena organizacija ali kaj) pravi 9,6 milijard (do tega trenutka), koliko to pomeni efektivno cepljenih 1x, 2x, večkrat? in to se bo vse radiralo ali kaj? z namenom, da necepljeni preživijo? vsekakor ZELO zanimivo...

kolikokrat pa moraš bit cepljen, da te deaktivirajo? 1x ni dovolj?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ytodf ()

CoolBits ::

WHO je privatna organizacija, ki dela za profit. Številke so pa vse vprašljive.

ytodf ::

imaš bolj zanesljive številke?

a pomeni, da WHO ni mogoče zaupati? komu pa je in na osnovi česa? komu ti osebno zaupaš?

The World Health Organization (WHO)[1] is a specialized agency of the United Nations responsible for international public health.[2] The WHO Constitution states its main objective as "the attainment by all peoples of the highest possible level of health".[3] Headquartered in Geneva, Switzerland, it has six regional offices and 150 field offices worldwide.

Headquarters pictured on a 1966 stamp of the German Democratic Republic
The WHO was established on 7 April 1948.[4][5] The first meeting of the World Health Assembly (WHA), the agency's governing body, took place on 24 July of that year. The WHO incorporated the assets, personnel, and duties of the League of Nations' Health Organization and the Office International d'Hygiene Publique, including the International Classification of Diseases (ICD).[6] Its work began in earnest in 1951 after a significant infusion of financial and technical resources.[7]

The WHO's mandate seeks and includes: working worldwide to promote health, keeping the world safe, and serve the vulnerable. It advocates that a billion more people should have: universal health care coverage, engagement with the monitoring of public health risks, coordinating responses to health emergencies, and promoting health and well-being.[8] It provides technical assistance to countries, sets international health standards, and collects data on global health issues. A publication, the World Health Report, provides assessments of worldwide health topics.[9] The WHO also serves as a forum for discussions of health issues.[2]

CoolBits ::

https://www.weforum.org/agenda/2020/04/...

Zaupat nikomur iz mainstreama, samo zdravi pameti.

ytodf ::

CoolBits je izjavil:

https://www.weforum.org/agenda/2020/04/...

Zaupat nikomur iz mainstreama, samo zdravi pameti.

moja zdrava pamet, navkljub nekaterim odličnim poslovnim rezultatom, žal ni zadostna za razumevanje stroke, ki je ne poznam, niti si kaj takšnega ne domišljam...

kaj potem, če je who fundirana s strani weforuma? kaj je narobe z weforumom (svetovnim ekonomskim forumom) in zakaj bi, če bi imel kakšne zle namene s cepljenimi, to sploh objavljal, da je povezan z WHO?

CoolBits ::

WEforum nima veze, ko je ZDA prekinila financiranje je postal največji donor Bill Gates in njegova organizacija GAVI in še nek njegov NGO.
Zanimivo, da ravno on in njegovi NGO financirajo vse v zvezi s cepivi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: CoolBits ()

ytodf ::

CoolBits je izjavil:

WEforum nima veze, ko je ZDA prekinila financiranje je postal največji donor Bill Gates in njegova organizacija CEPI in še nek njegov NGO.
Zanimivo, da ravno on in njegovi NGO financirajo vse v zvezi s cepivi.

od kod ti to vse veš? mislim, vse to je napisano tudi tukaj, kamor si linkal... če bi to bila neka skrivnostna zasedba, zakaj bi to sploh objavljali na 'svetlem netu'? razumeš mojo zmedenost? verjetno ne...

ja nič, kdaj pa začne deaktivacija cepljenih? in kako misli to biti urejeno? in kaj bo s preživelimi - pretežno necepljenimi?

Dimnik ::

Solatko je napovedal 2025, nevem ali iz kavinega sosa ali kugle? Je pa to že prestabljen termin, najprej je bil lanski božič oz tam nekje...

CoolBits ::

ytodf je izjavil:

CoolBits je izjavil:

WEforum nima veze, ko je ZDA prekinila financiranje je postal največji donor Bill Gates in njegova organizacija CEPI in še nek njegov NGO.
Zanimivo, da ravno on in njegovi NGO financirajo vse v zvezi s cepivi.

od kod ti to vse veš? mislim, vse to je napisano tudi tukaj, kamor si linkal... če bi to bila neka skrivnostna zasedba, zakaj bi to sploh objavljali na 'svetlem netu'? razumeš mojo zmedenost? verjetno ne...

ja nič, kdaj pa začne deaktivacija cepljenih? in kako misli to biti urejeno? in kaj bo s preživelimi - pretežno necepljenimi?

Saj nisem rekel, da je kaj skrivnega. So nam vse povedali kaj bodo naredili vse je javno, samo videt je potrebno.

ytodf ::

CoolBits je izjavil:

Saj nisem rekel, da je kaj skrivnega. So nam vse povedali kaj bodo naredili vse je javno, samo videt je potrebno.

Kaj vse bodo naredili? Če prav razumem, deaktivirali cepljene. Kolikokrat cepljene - 1x, 2x, 3x, 100x? Kaj pa bodo z necepljenimi? Pojedli jih menda ne bodo ali?

Zdaj si začel z neko temo, nekaj si linkal, ampak nič konkretnega... Aja, no, razen deaktivacije cepljenih, pri čemer številke WHO menda niso zanesljive? Katere številke pa so zanesljive? In zakaj bi pisali več kot je v resnici cepljenih? Koliko stane teh 10 milijard cepiv? Vsako stane, kaj vem, 100EUR po komadu? To je 1000 milijard EUR... Pa ja, saj se zdi kar velik znesek ampak to lahko zaslužijo tudi brez tega... Še veliko več, če cepljenih ne deaktivirajo ampak jih čim dlje ohranjano žive... Ali pač ne?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ytodf ()

CoolBits ::

Vse informacije so prosto dostopne na netu, največ ravno na weforumu.
https://intelligence.weforum.org/topics...

ytodf ::

A 5g? To ni v redu, da imamo 5g telefone? Je boljše biti necepljen ali brez 5g telefona? Mogoča kakšna druga kombinacija? In prav weforum (svetovni ekonomski forum) javno piše, da ima namen onesposobiti cepljene? Kolikokrat cepljene? Do kdaj ima pa deadline? Morda bi bilo bolje death-line? To vse piše v forumu?

Lepo prosim za link, ker jaz se bolj težko prebijem čez toliko gradiva...
Pa tudi član weforuma nisem...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ytodf ()

CoolBits ::

Tema je o PCT tako, da je dovolj tega. Odgovore na svoja otročja provokativna vprašanja si pa sam poišči.

ytodf ::

Meni se zdi teoretiziranje o deaktivaciji cepljenih (po navedbah WHO (Svetovne zdravstvene organizacije) z javno objavljenimi lastniki, 9,6 milijard doz različno razporejenih med 1x, 2x, 3x in večkrat cepljenih) veliko bolj otročje. In navajanje weforuma kot neko JAVNO organizacijo z JAVNO objavljenimi cilji, ki vse to upravlja, še toliko bolj, še poleg vsega v povezavi s 5g, kamor si linkal. Ko te vprašam bolj konkretno, pa 'Tema je o PCT tako, da je dovolj tega. Odgovore na svoja otročja provokativna vprašanja si pa sam poišči...'

Ti, zdaj sem šel na wc... Pogledam, kaj je priteklo iz mene... Jaooo, bilo je vse rdeče, sem pobledel, da sem že v procesu deaktivacije. Potem pa sem se spomnil, da sem jedel rdečo peso.

Vse navedbe v tej temi so torej preverjene in izpolnjene?

Torej, kaj je z WEForumom? Pa prosim, bodi nežen, sem cepljen in pravkar (izgleda, zelo blago) prebolevam omikron... Celo tako blago, da žlahta ne more verjeti. Oh ne. Če pa ne verjameš, lahko pridem malo pokašljat vate :-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ytodf ()

CoolBits ::

Lahko prideš kašljat, name namišljene bolezni nimajo vpliva. ;)
««
74 / 85
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
112498916 (77113) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Problemi človeštva
75898130 (75568) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36457978 (46283) D3m

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
1722224833 (203918) Conini

Več podobnih tem