» »

Remote viewing

Remote viewing

Grey ::

Kaj vi mislite o tem fenomenu? Js mislm da je še preveč resničen.

Remote Viewing is splitting your consciousness to experiencing events in two or more places at the same time and being aware of all experiences.
As reality is compromised of electromagnetic grid programs - the matrix - remote reviewing is in truth moving your consciousness from one grid to another.
In is different than meditation - as you are seeing actual events vs. the symbology of meditation.
There are natural remote viewers and those who take courses to learn this skill.
This is an easy skill for those who already know how to shift their consciousness from grid to grid.
  • zaklenil: sketch ()

darh ::

Je kje kak manual/howto, ker se sliši kul...
Excuses are useless! Results are priceless!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: darh ()

Grey ::

Mal pobrski po googlu je velik tega. Men je že kr nekajkrat ratal pridt v tako stanje sam moraš pa velik delat na temu. In je cool po občutkih in po doživetjih. Pol sm še po teh vadbah in probah vprašu če se je res tko dogajal in odgovor je bil vedno pritrdilen tko da to ni lari fari.

Marjan ::

Grey, svetujem ti da:
(1) navedi link iz kje izhaja citat
(2) posloveni in uporabi svoje izraze
(3) obrazloži in argumentiraj kočlive podatke

Sicer pa je tema neznanstvena.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Marjan ()

Grey ::

OK OK sorry:)) .

Link:
http://www.remote-viewing.com

Remote viewing je v bistvu neke vrste zaznavanje na višji ravni. Kokr piše v mojem originalnem postu je to razdelitev zavesti v več njih(kokr Hyper-Threading si js to predstavljam). Medtem ko si v sobi si lahko z zavestjo nekje drugje in opazuješ kaj se tam dogaja. Za potrditev le teh zadev če se spuščate v teste lahko folk potem vprašate detajle ki ste jih videli, oni bojo pa debelo gledali.
Js vam dajem tuki kokr argument spletne strani in moje osebno doživetje.

Thomas ::

Tole je IMHO za v Ložo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

undefined ::

> Tole je IMHO za v Ložo.


Točno.

Marjan, drugič raje prestavi, kot da brišeš. Pa mimopotke, bilo je čist na temo, samo mal si preveč ozkogleden. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: undefined ()

Grey ::

Ahm...zakaj za v ložo? Folk če še ne veste to znanstveniki raziskujejo(med hladno vojno so to uporabljal kokr vohunsko sredstvo) in prišli so do ugotovitev da so človeški možgani sposobni več kokr dandanes vidno da ponujajo. Probite pa boste vidl če vam uspe, men je uspel. ITQ sm pa pričakovau tak odziv od dr.Thomasa(Ne vem zakaj skos govoriš o transhumanizu če še tega dejstva ne moreš sprejet) in nekaterih drugih.
Sploh pa zdej raziskujejo človeške možgane, njihovo dojemanje in kaj sploh sestavlja človeka(v duhovnem smislu)

Thomas ::

Dej ti kakšen edu link za tele svoje trditve. Ni ga. Jih je pa precej proti. Edu linkov, seveda.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

undefined ::

> med hladno vojno so to uporabljal kokr vohunsko sredstvo

Heheh. Dober vic. ;)

> ITQ sm pa pričakovau tak odziv od dr.Thomasa(Ne vem zakaj skos govoriš o transhumanizu če še tega dejstva ne moreš sprejet) in nekaterih drugih.

Ker v podzavesti niti ne verjame v transhumanizem. Samo nas bi rad prepričal, da bi mu potem v povratek spodbujali sugestijo. ;)

Marjan ::

Ozkoglednost z moje strani!? :\

Ti si poslal to temo v maloro!


Vse brisanje je bilo popolnoma skladno s pravili, ki enako veljajo tudi v loži.

Drugače pa res - tole gre zdajle v ložo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Marjan ()

Thomas ::

Kaj jaz verjamem in kaj ne, je nekoliko nepomembno. Kakšen miselni sistem lahko branim in ga branim in kako ga branim, je edino važno. Ne bi jest zase dal roke v ogenj, da "res verjamem", da je Zemlja okrogla. Ampak trdi ti (ali kdorkoli) nasprotno, pa te bom strolal. Mislim da zato, ker je res, da je Zemlja okrogla. Tako gre tudi Transhumanizmu dobro, če ga jest zagovarjam. Uganeš zakaj?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

undefined ::

> Ti si poslal to temo v maloro!

Ti si bil tisti, ki je prišel na dan s to obtožbo. ;)

> Vse brisanje je bilo popolnoma skladno s pravili, ki enako veljajo tudi v loži.

Kdaj se boš zbudil, Marjan? Heheh. ;)

> Ampak trdi ti (ali kdorkoli) nasprotno, pa te bom strolal. Mislim da zato, ker je res, da je Zemlja okrogla. Tako gre tudi Transhumanizmu dobro, če ga jest zagovarjam. Uganeš zakaj?

Jap, uganem zakaj. Samo ti verjetno ne uganeš, da se da vsaj približno enakovredno zagovarjati vsa mnenja, tudi nasprotna, saj se povsod najdejo kakšni taki "dokazi", kot jih imaš ti na voljo. Potem pe je le še finta izpodbijanja teh in dvigovanja sebe nad vsemi ter trditi, da imaš le ti prav. ;)

Marjan ::

> Ti si bil tisti, ki je prišel na dan s to obtožbo. ;)

Ki je temeljila na tvoji izjavi v stilu "krehBullKrehneki".

> Kdaj se boš zbudil, Marjan? Heheh. ;)

Če ne bi bil zbujen ne bi tukajle pisal. Se ti ne zdi? Sicer pa še vedno ne razumem tvojega ";)".


Glede tvojega ugovarjanja transhumanizmu pa - če si prepričan v svoj prav pridi v Z&T, v temo PROTOKOL in tam podaj resne argumente, ki bi kazali na zgrešenost transhumanizma.

Ne pa takole počez nekaj. To zna vsak.

undefined ::

> Ne pa takole počez nekaj. To zna vsak.

Jap. Celo Thomas. :D

Lucifix ::

Verjeti ali ne, je stvar posameznika. Sem pa že gledal odajo na Discovery-u in je mnogo tega baje res. Bojda je Nosterdamus (ne me kregat če nism točno napisal njegovo ime) napovedal da ima en planet xx lun. In so že takrat imeli tako močno teleskope? :)

Thomas ::

Thomas je pripravljen se z vso resnostjo soočiti z vsemi tvojimi argumenti proti transhumanizmu. V zameno zahteva samo nekaj fokusiranja na vprašanja, ne pa odletavanje od ene do druge tematike.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Jebeš planet xx ki ima xy lun. Povej kateri je to, koliko lun ima in vir, ki zagotavlja avtentičnost zgodbe. Sicer se g* v Ricmane!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

undefined ::

> Thomas je pripravljen se z vso resnostjo soočiti z vsemi tvojimi argumenti proti transhumanizmu.

Kaj pa z argumenti proti temu, kar je napisal Grey, pa si mu ugovarjal? :)

Thomas ::

Me ne zanima. Ne bom se ukvarjal ravno z vsakim bluzom - zastopi to. Če pa misliš, če bi jih lahko branil - Greyeve poglede - ne bi mogel.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Lucifix ::

Matr sem vedu da se ne smem usajat v takšne debate :) Glej ne morem ti ravno sedaj povedati kera oddaja na Discovery-ju je bila, toda ne vidim razloga da bi se tukaj lagal. Če pa res želiš preveriti kater planet ima xx lun... google! ;)

undefined ::

> Me ne zanima. Ne bom se ukvarjal ravno z vsakim bluzom - zastopi to. Če pa misliš, če bi jih lahko branil - Greyeve poglede - ne bi mogel.

No vidiš. Jest pa imam podobne poglede glede transhumanizma. Sedaj razumeš? :)

Thomas ::

Za večino vem na pamet. Poguglam lahko pa še za ostanek. Ampak mene zanima avtentičnost Nostradamusove prerokbe. Kje je originalen dokument iz tistega časa, ki zgodbo dokazuje.

Ampak da ne bom samo tečen. Janathan Swift je uganil za Mars, da ima dve luni, 150 let oreden sta bili dejansko odkriti! Tkole se pa da link!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Zelo dobro te razumem IceMan. Razlika je samo v tem, da si ti proti meni meni enako nemočen kakor Grey proti meni. Če se tega zavedata, je druga zgodba. Bolj vajin, kot moj problem.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

undefined ::

> Zelo dobro te razumem IceMan. Razlika je samo v tem, da si ti proti meni meni enako nemočen kakor Grey proti meni. Če se tega zavedata, je druga zgodba. Bolj vajin, kot moj problem.

No, jest pa sem mnenja, da si ti nemočen proti meni, pa Grey verjetno prav tako, ker mi je ta njegov pogled, kot sem že rekel, na nivoju tvojega pri transhumanizmu. Torej, to sploh ni problem na moji strani. Če se tega zavedaš, je pa druga zgodba. ;)

Grey ::

LOL vse moje teme umikate ven in brišete poste. Sam zato ker ni ".edu" končnice na netu o tej stvari. In čist vedno se neki kregate kadarkoli js temo odprem:( . Js tole v ložo ne bi dou ker se mi zdi žaljivo. Zakaj pol ne odprete kak no Room za take teme npr. Filozofija al pa Teorije ne pa Loža.
Tko, js sm vam povedu o tem na osnovi lastnih izkušenj in mal podkrepil s stranmi ki sem jih najdu ampak očitno to ni folku dovolj, ker ni napisan črno na belem al pa barva na barvi.

Thomas ::

Eh ja ... Grey tebi povem - tvoje izkušnje so samo navidezne. IceMan ... resno se tako ne boš pogovarjal ... hecov se pa ne grem s tabo več.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

undefined ::

> IceMan ... resno se tako ne boš pogovarjal ... hecov se pa ne grem s tabo več.

Ja hvala enako, a ne, če misliš, da je vse, kar ti vrnem, hec. Potemtakem so tudi vsi tvoji posti en hec. :)

Grey ::

LOL in kaj boš zdej reku da sm sanju 100% natančno in to večkrat? in kako si to sploh mislu navidezne? da sm se v komp prključu pa vidu to al kaj? IceMan me vsaj deloma razume ti pa še 0.00000000000001% ne. In kdo si ti Thomas da se maš za boga tuki na tem forumu? Kje si ti dubu takoimenovane "izkušnje" da vse veš?Vse kar velja zate je ".edu" link, knjige in takoimenovana Singularity(ki pa je lahko tudi totalen lari fari tako). Eni pač mal razmišljamo in ne ždimo v sedanjosti, iščemo nove stvari.

Marjan ::

Grey, napaka je, da vzameš kot žalitev.

Moraš razumet, da Z&T držim na nekem nivoju, pod katerega ne spustim. Pa s tem ne mislim na tvoje izhodišče, ki bi bilo lahko v principu znanstveno, vendar se je žal sama debata takoj zasukala v govorjenje o sogovornikih, kar pa je bolj primerno za ložo.

Je pa res, da bi moral moderator tukaj v loži malce ukrepat.

:\

sketch ::

In tudi bo.

Zašli ste daleč vstran, zaklep.

lp
s.
Adapt and overcome.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pritožbe (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Slo-Tech
96845600 (25113) kuglvinkl
»

Pogoni za potovanje po vesolju? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
16612985 (10451) undefined
»

Transhumanizem, Biblija in Maji...

Oddelek: Problemi človeštva
101719 (1527) Thomas

Konec pisanja "na roko"!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
522953 (2199) TinkaPinka

Več podobnih tem