Forum » Loža » Ebay.de- izdelek plačal ampak ga nisem dobil. Prosim pomoč
Ebay.de- izdelek plačal ampak ga nisem dobil. Prosim pomoč
Ales ::
Kurirske službe so navadne pičke. Mene so že 2x ogoljufali in to ne malo.
Enkrat sem naročil filamente. En dan samo uleti sms, da je paket uspešno dostavljen. Preiščemo vse, paketa nema. Dostavljalec ga je dal nekemu janezu, ki se je celo podpisal. Od naših ni nihče še slišal zanj ali ga poznal. In za DPD je zadeva zaključena. Nič nisem mogel narediti. Na reklamacijo so odgovorili po 14 dneh, z obrazložitvijo da so uspešno dostavili paket.
Drugič pa so vlekli paket v Avstrijo. Napačni, ne tistega, ki smo ga poslali, poslanih je bilo več hkrati. Tudi tam ista zgodba. Avstrijec je podpisal prevzem in dobil paket vrednosti okrog 500 evrov, namesto tistega za 5 evrov, ki je bil zanj. Dpd si je opral roke, avstrijc pa nas je poslal v kurac. Je rekel, da bo tisto ponucal ali prodal. Lahko ga pa tožimo, če želimo.
Ali trolaš, ali pa še nisi slišal, da obstajata tako policija, kot tvoja banka, pri kateri v takih primerih urediš chargeback. No zdaj veš, za drugič oz. tretjič...
BorutO ::
Zanimivo je tudi to, da imajo v ZDA prav tolpe, ki zalezujejo dostavne službe in gledajo kje bo kakšen paket pustil pred vrati ... da ni sumljivo, se čez minut ali dve pripelje en z drugim avtom, pa pobere paket in gre dalje ... Dvakrat ni za reči, da se kaj takega tudi v sloveniji ne dogaja. Mi mamo na srečo vstop v stanovanjsko hišo oz. skupne prostore (hodnik) narejen s kodo, tako da onemu dostavljalcu napišem sms, da je koda toliko pa toliko in mi naj pusti notri nekje pod stopnicami, pa stalno tako pride.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 998303 (1491) | Machete |
» | mailboxde.com (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 84666 (1725) | buttcrack |
» | Ebay prevara?Oddelek: Informacijska varnost | 4840 (2234) | SmeskoSnezak |
» | PayPal placilo,sumljiv prodajalec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20668 (16188) | St235 |
» | Paypal in "case closed" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11268 (8584) | mn |