Forum » Omrežja in internet » Uporaba FB skupin brez FB?
Uporaba FB skupin brez FB?

prowb ::
Pred davnimi casi sem se registriral ma fb, je bilo zanimivo, ker je bilo nekaj novega, od takrat pa je cedalje bolj zalostno...
Uporabljam fb messenger, ker je prirocen, in ob cedalje bolj razne tehnicne fb skupine (slo developerji, avtomobilisticne skupine ipd...)
Obstaja kaksno orodje, app, addon za browser, ki bi mi kazal samo vsebino skupin?
Brez standardnega timeline, polnega navlake, reklam ipd.?
Hvala!
Uporabljam fb messenger, ker je prirocen, in ob cedalje bolj razne tehnicne fb skupine (slo developerji, avtomobilisticne skupine ipd...)
Obstaja kaksno orodje, app, addon za browser, ki bi mi kazal samo vsebino skupin?
Brez standardnega timeline, polnega navlake, reklam ipd.?
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nature: V naslednjem desetletju bodo na Facebooku prevladali proticepilci (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24592 (15188) | zmaugy |
» | Kitajska dela red med domačimi tehnološkimi podjetjiOddelek: Novice / Ostale najave | 14208 (11271) | bpolonca |
» | Vsa podjetja rabijo "seniorčke" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15742 (12568) | krneki0001 |
» | LHC v CERN-u odkril sledove novega osnovnega delca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 33635 (29963) | jype |
» | Konec stavam na internetu v SloOddelek: Loža | 3220 (2075) | amigo_no1 |