Forum » Loža » Prevec cokoladnih habanerotov...
Prevec cokoladnih habanerotov...
zmist ::
Rastilnici ocitno pase na vrtu in je sproducirala vec plodov, kot bi jih bil sposoben pojesti. Mislil sem jih sicer posusiti (za olje, dodajanje v hrano itd), lahko pa bi naredil omako, samo ne vem kako je s trajnostjo, kis bi verjetno moral delovati kot konzervans. Jo je mogoce kdo delal?
zmist ::
Aha, 6 mesecev... hmm, bi bilo fino najti nacin za podaljsanje... Se jih da pa zmrznit. Not bad.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmist ()
nejcek74 ::
c3p0 ::
Sem imel tudi 5 let stare omake, so še boljše kot sveže. Če splesnivi, to opaziš še pri zaprti.
Lahko pa zamrzneš cele čilije, ali pa omako zamrzneš, tudi ne bo degradirala kar tako.
Lahko pa zamrzneš cele čilije, ali pa omako zamrzneš, tudi ne bo degradirala kar tako.
Kvinta ::
Posušiš pa rešeno imam doma več kot 5 let stare pa so še vedno dobri enako je z vloženimi v olje.
A.C.A.B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubitelji pikantne hrane (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Loža | 253411 (37994) | FireSnake |
» | DIY PIzza... (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 149943 (872) | mailer |
» | Kako cim manj denarja in čim manj časa porabiti za hrano? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12525 (8963) | rejven |
» | Kuharija,... oziroma kaj jeste? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19436 (17140) | Unknown_001 |
» | Vsakdanje pocenitve (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 11961 (10594) | Buggy |