» »

Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih

Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih

Temo vidijo: vsi
««
46 / 57
»»

49106 ::

kotanyi je izjavil:

Pozabi kaj strelja Beovičeva, pa na čem je danes dr. Crack, pa kaj serje Logarjeva, pa komentira Poklukar. Oni niso stroka. "Strokovna skupina" ki nima enega epidemiologa je glede epidemiologije kompetentna ene toliko kot jaz glede reje pingvinov.

Kaj zdaj, jih je treba poslušat ali ne?

kotanyi ::

49106 je izjavil:

kotanyi je izjavil:

Pozabi kaj strelja Beovičeva, pa na čem je danes dr. Crack, pa kaj serje Logarjeva, pa komentira Poklukar. Oni niso stroka. "Strokovna skupina" ki nima enega epidemiologa je glede epidemiologije kompetentna ene toliko kot jaz glede reje pingvinov.

Našo "strokovno skupino"?

Z veliko mero rezerve.

Mato989 ::

49106 je izjavil:

kotanyi je izjavil:

TOUCHE!

Hvala da se ti je dalo tole poiskat
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Pithlit ::

Mato989 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ja glede na ene ki pravijo da je NIJZ polstroka je potem tudi vsi ti tu niso stroka kaj si naštela

Ej, a samo js ne razumem tega umotvora? A smo kako tableto preveč pojedli?

Ne razumeš ker opica prideš prebrat samo zadnja 2 prispevka in potem bruhaš debilizme... poišči v temi kako je en provakser napisal naj ne gledamo NIJZja ker oni niso PRAVA STROKA ampak so neka fake političnap olstroka... in če je NIJZ polstroka (torej ni stroka) potem tudi vsi našteti RES NISO STROKA

No dej ti übermensch... Kdo pa je stroka. Poimensko. Takoj zdej. Drugače zapri svojo gofljo ker iz nje itak nič koherentnega ne pride.
Life is as complicated as we make it...

kotanyi je izjavil:

49106 je izjavil:

kotanyi je izjavil:

Našo "strokovno skupino"?

Z veliko mero rezerve.

Katero pa? Ameriško, ki jo vodi "No mask, two mask Faucci"?

kopriwa ::

Mato989 je izjavil:

Cases among fully vaccinated individuals in Los Angeles have increased by 20% in just weeks, according to a new report from Deadline.

BOOOOM

vedno manj bo se šlo sprenevedat, kdaj se bodo prvi vakserji opravičili?

Matomatik orgazmira pri 20%, procenti so mu všeč, a to iz 5 na 6? In weeks? To je ko multivac a.k.a. vostok operira enkrat s procenti enkrat z absolutnimi številkami, kot mu paše. Ko je absolutna številka nizka poudari 60% rast, neverjetno!
Vakserji se nikomur na tvojem nivoju nimajo kaj opravičevati. Ste le nepomembneži (ti nek informacijski tehnik ali nekaj podobnega, who knows), ničelni faktor pri znanosti in razvoju, dobrobiti družbi, le majcena nevšečnost sistema ste. Trdi ko beton. Zdej pa nazaj za šalter lepo prosim.

kotanyi ::

49106 je izjavil:

Precej bolje. Fauci dejansko je avtoriteta na svojem področju, pa čeprav tudi on ni epidemiolog in čeprav je tudi on na politični funkciji.

Kumbaja ::

49106 je izjavil:

kotanyi je izjavil:

Za razliko od branja tvojih nebuloz, ki jih lahko odpišeš že ko vidiš avtorja, je ostale informacije treba jemat v kontekstu in z zdravo mero razuma. Drugače hitro izpadeš Mato.

Jaz samo postavljam vprašanja. Verjetno te moti, da podvomim v enoumje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

ginekk ::

Naši stroki se ne zaupa, ker nima prave frizure.

Kaj je narobe s kariero Beovičke recimo? Poglejte si znanstvene prispevke, pa kaj in kje je vse delala. Po moje večina tule nima za burek v direktni primerjavi.

Ko je že govora o frizurah. A ni to tista, ki se je po tvju vedno znova kazala z urejeno pričesko, medtem ko so bili frizerski saloni zaprti?

Poslušte stroko in držte se navodil, ki se jih ne držijo niti oni sami. No, morda so pa imuni na smrtonostni virus.

kotanyi je izjavil:

49106 je izjavil:

Precej bolje. Fauci dejansko je avtoriteta na svojem področju, pa čeprav tudi on ni epidemiolog in čeprav je tudi on na politični funkciji.

Kako naj resno jemljem nekoga, ki enkrat pravi, da maske ni treba nositi, drugič pa da je dobro nositi 2.

Zgodovina sprememb…

Tako kot je nemogče jemat resno nekoga, ki jemje stvari iz konteksta, brez upoštevanja dejanske situacije in okoliščin ob sprejemu posameznih odločitev, zato da se lahko po bitki dela pametnega.

Pozabljaš, da NIJZ in tam zaposleni nimajo privilegija, da zamenjajo nick, če se post festum izkaže da niso zagovarjali optimalne rešitve.

Izjava o dveh maskah je neumnost kakorkoli obrneš.

Zgodovina sprememb…

kopriwa ::

49106 je izjavil:

kotanyi je izjavil:

49106 je izjavil:

Kako naj resno jemljem nekoga, ki enkrat pravi, da maske ni treba nositi, drugič pa da je dobro nositi 2.

Malo razširi obzorja in poglej v kakšnem kontekstu je to izrekel, za začetek? Vsaj za ne nošnjo mask je imel dokaj dober argument (v tistem danem trenutku). Dvojna maska je pretiravanje za zdrave ljudi, morda ne za tiste, katerih življenja bi bila močno ogrožena ob morebitni okužbi.

49106 je izjavil:

Izjava o dveh maskah je neumnost kakorkoli obrneš.

In? A zato virusi ne obstajajo? nas bodo priklopili na 5g in dalinsko usmerjali? masovono pobili s cepivom?

In? A zato virusi ne obstajajo? nas bodo priklopili na 5g in dalinsko usmerjali? masovono pobili s cepivom?

Kje sem to napisal? :))

Zgodovina sprememb…

inzenir1337 ::

Watafak dajte že spustit to epidemijo iz vajeti. Glede na to da je prebolelo 1mio ljudi in je 1mio polno cepljenih ne bi smelo več dosti ljudi dobiti virus. Edini problem vidim v tem da tisti ki so cepljeni med prvimi imajo zdaj samo še 20% zaščite, ampak oni odležijo 3 tedne z vročino 40 in so dobri ker jih vakcina ščiti pred smrtjo.

inzenir1337 je izjavil:

Watafak dajte že spustit to epidemijo iz vajeti. Glede na to da je prebolelo 1mio ljudi in je 1mio polno cepljenih ne bi smelo več dosti ljudi dobiti virus. Edini problem vidim v tem da tisti ki so cepljeni med prvimi imajo zdaj samo še 20% zaščite, ampak oni odležijo 3 tedne z vročino 40 in so dobri ker jih vakcina ščiti pred smrtjo.

Evo, živ dokaz tega kar sme zgoraj napisal.

Morda, če si na LSD-ju

49106 je izjavil:

Kje sem to napisal? :))

Postavil sem ti vprašanja. Ker s svojim pritopom, daješ zagon in legitimnost bedakom, ki točno to trdijo.

Zakaj postavljaš neumna vprašanja? A si neumen?

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Morda, če si na LSD-ju

?? o čem ti to? avtor zgornjega prispevka je lep dokaz tega kako narediš nov račun in začneš prodajat XY nebulozo, zato, ker se je pod prejšnjim vzdevkom osmešil ko je zagovarjal takšne ali drugačne budalaštine. V praksi potem to pač ponavljaš in si po lleta veliki heroj, dokler se spet vse pravljice ne sesujejo in ponovi vajo. Zakaj misliš, da je velika večina računov, ki zagovarjajo proticepilsko agendo nastala v zadnjih 3-4 mesecih?

Kje si spet v zgornejm sporočilu razbral, da virusi ne obstajajo, ali da nas bodo priklopili na 5g in daljinsko usmerjali ali masovno pobili?

Kumbaja je izjavil:

Zakaj misliš, da je velika večina računov, ki zagovarjajo proticepilsko agendo nastala v zadnjih 3-4 mesecih?

Ne vem, če je kaj manj novih računov v nasporotnem taboru.

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Kje si spet v zgornejm sporočilu razbral, da virusi ne obstajajo, ali da nas bodo priklopili na 5g in daljinsko usmerjali ali masovno pobili?
referelal sem na tole mojo izjavo: Pozabljaš, da NIJZ in tam zaposleni nimajo privilegija, da zamenjajo nick, če se post festum izkaže da niso zagovarjali optimalne rešitve.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kumbaja ()

Projiciraš nebuloze. Moj račun je iz leta 2007.

49106 je izjavil:

Zakaj postavljaš neumna vprašanja? A si neumen?

Ni neumnih vprašanj, so samo neumni odgovori.

Seveda so neumna vprašanja. Poglej omenjeni prispevek.

49106 je izjavil:

Projiciraš nebuloze. Moj račun je iz leta 2007.

Če kdo projecira si ti, ker nisem govoril o tebi. Govoril sem da s svojo logiko daješ legitimnost točno takim kot je avtor zgornjega sporočila.

Mene si citiral in jaz lahko pišem samo v mojem imenu.

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

uuu, kako dobra argumentacija sedaj ko si začel z žalitvami. Upam, da je mama ponosna na svojega sinka. Še malo pa boš dovolj pogumen, da greš sam iz kleti.

Kumbaja je izjavil:

49106 je izjavil:

uuu, kako dobra argumentacija sedaj ko si začel z žalitvami. Upam, da je mama ponosna na svojega sinka. Še malo pa boš dovolj pogumen, da greš sam iz kleti.

Po tvoje citirana vprašanja niso neumna?

Kumbaja je izjavil:

A zato virusi ne obstajajo? nas bodo priklopili na 5g in dalinsko usmerjali? masovono pobili s cepivom?

49106 je izjavil:

Mene si citiral in jaz lahko pišem samo v mojem imenu.

Sem razumel, očitno si tako nesiguren sam vase, da že to, da si citiran jemlješ kot osebni napad, ne glede na kontekst.

Narobe si razumel. zopet.

Pithlit ::

Jok brate. So tudi neumna vprašanja. Predvsem tista na katera se je že večkrat odgovorilo (ampak folk odgovore vztrajno ignorira ker pač ne potrjujejo njihovega pogleda na svet) in pa seveda tista, tipa "prekleta vlada! Zakaj ne smem pri rdeči čez cesto??? Itak po vozijo več unih k grejo pri zeleni!"

O ja. So neumna vprašanja. Celo zelo veliko jih je. Saj poznamo uno "neumno vprašanje zahteva neumen odgovor."
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Ne tako butasta, kot vprašanja katera sploh ni treba postaviti, kaj šele odgovoriti.

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Kumbaja je izjavil:

49106 je izjavil:

Po tvoje citirana vprašanja niso neumna?

Kumbaja je izjavil:

A zato virusi ne obstajajo? nas bodo priklopili na 5g in dalinsko usmerjali? masovono pobili s cepivom?

Moja vprašanja so odraz stališč nekaterih v tej temi. In to posameznikov, ki si jim po svojih stališčih zelo blizu. Zato sem te čisto legitimno vprašal ali deliš z njimi tudi ta preričanja. Glede na to kako užaljenega se počitiš ob teh vprašanjih, si bom očitno moral sam ustvarit mnenje.

Spet projiciraš.

Še enkrat za najbolj butaste:

49106 je izjavil:

Ne tako butasta, kot vprašanja katera sploh ni treba postaviti, kaj šele odgovoriti.

Kako sploh lahko vprašaš tipa, a virusi ne obstajajo? :)):)):))

Zgodovina sprememb…

Vprašaj svoje somišljenike, ki jih tako vneto braniš tudi v pritožbah, ki točno to stališče zagovarjajo.

Slopek ::

Prav smešno je brati tole. Vakserji se bodo razpočili, pa nihče jim nič noče. Kot majhni užaljeni otroci.
Kumbaja je neki projecira in podtika. Tudi obratno gre lahko ta zgodba, pa ti podtaknemo podporo vladi in globalizmi(kar je res).

Kumbaja je izjavil:

Vprašaj svoje somišljenike, ki jih tako vneto braniš tudi v pritožbah, ki točno to stališče zagovarjajo.

tebe vprašam, saj si ti spraševal.

Zgodovina sprememb…

lepo ste zabredli, zgoraj je citat da Beovička, poklukar, Krek itd niso stroka... potem pride opica phtlit in trdi da so stroka, zdaj se pa zmenite

Aston_11 ::

Mato989 je izjavil:

Saj zato pa pravim, odločite se... če je nekaj POLstroka potem NI STROKA... pihtlit pa se usaja...

Pač niso ČISTA STROKA, to je to, konec debate... on je rekel naj poslušamo STROKO, in NIJZ ni stroka... in če NIJZ ni stroka tudi CDC, WHO itd ni stroka ker so vsi zmes še politika... torej njih ne bomo več poslušali

Njihov trenutni direktor, naprimer, že ni neka relevantna epidemiološka avtoriteta

Tako je, pametuje pa po TVju KOT DA JE... in tu je problem da potem ničesar več od njih nočemo upoštevat...

Izbira je torej, da upoštevamo bedake tvojega kova, ki bi starejše potamanili, ker se ne splača, ali pa po tvojem polstrokovne osebe. Tebe ali po stvojem polstrokovne osebe. Izbira je lahka. Glede na to, da si se okarakteziral za nacija, ki so mu človeke pravice tuje in mu je glaven denar, so tvoja mnenja podobne teže kot od kakega WW2 nacija ali pa Trumpa.

Mato989 je izjavil:

lepo ste zabredli, zgoraj je citat da Beovička, poklukar, Krek itd niso stroka... potem pride opica phtlit in trdi da so stroka, zdaj se pa zmenite

Včasih so stroka, včasih niso. Tako kot je virus smrtonosen in moramo nositi masko, razen če gre za kreka, in tako kot morajo biti frizerski saloni zaprti, razen če frizuro štima beovička, ali pa tisti talent, ki je šel na manikuro.

49106 je izjavil:

Kumbaja je izjavil:

tebe vprašam, saj si ti spaševal.

Še enkrat. Vprašal sem te, ker eden od tvojih somišljenikov s katerim deliš številna stališča točno to trdi. In sicer da virusi ne obstajo. In me zanima, če deliš njegovo mnenje? Drug tvoj somišljenik, ki si ga zavzeto branil tudi v pritožbah trdi, da je namen cepiv masovni poboj več milijard ljudi. In me zanima ali to mnenje deliš?

Jap pa tebe vprašam, saj si ti spaševal. Kaj nekdo, za katerega ti misliš, da je moj somišljenik, piše, ni moja stvar.

Zgodovina sprememb…

jaz se nisem nič okarakteriziral, jaz samo povem dejstvo da virus ima moč ker mu jo mi dajemo preko podaljševanja obolelih in slabotnih to je vse, če ti iz tega razbereš nacizem in genocid pol je problem v tebi

Dejstvo je da če jutri izginejo vsi 65+ letniki virus naenkrat ni več težava... če pa ti iz tega sklepaš da bi jih jaz rad pobil ali dal pobit pa ti jaz ne morem pomagat.

Hočem samo osvetlit dejstvo da je DRUŽBA skozi "humanost" ustvarila te nehumane pogoje ki jih imamo ker smo zabredli v ciklično reševanje starih namesto ukvarjanje z tistimi ki so prihodnost...

Slopek ::

Aston_11 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Saj zato pa pravim, odločite se... če je nekaj POLstroka potem NI STROKA... pihtlit pa se usaja...

Pač niso ČISTA STROKA, to je to, konec debate... on je rekel naj poslušamo STROKO, in NIJZ ni stroka... in če NIJZ ni stroka tudi CDC, WHO itd ni stroka ker so vsi zmes še politika... torej njih ne bomo več poslušali

Njihov trenutni direktor, naprimer, že ni neka relevantna epidemiološka avtoriteta

Tako je, pametuje pa po TVju KOT DA JE... in tu je problem da potem ničesar več od njih nočemo upoštevat...

Izbira je torej, da upoštevamo bedake tvojega kova, ki bi starejše potamanili, ker se ne splača, ali pa po tvojem polstrokovne osebe. Tebe ali po stvojem polstrokovne osebe. Izbira je lahka. Glede na to, da si se okarakteziral za nacija, ki so mu človeke pravice tuje in mu je glaven denar, so tvoja mnenja podobne teže kot od kakega WW2 nacija ali pa Trumpa.

Zakaj bi kdo upošteval bedaka, kot si ti?
Pa kdo tukaj koga prepričuje v kaj?
Imamo znanost na eni in na drugi strani, ampak ena je utišana, diskriminirana, čez noč očrnjena.
Mato je strokovnjak toliko kot ti, a je bolj pameten.

49106 je izjavil:

tebe vprašam, saj si ti spaševal. Kaj nekdo, za katerega ti misliš, da je moj somišljenik, piše, ni moja stvar.

Je pa tvoja stvar ali deliš njegovo mnenje ali ne. In to je vse kar sem te vprašal, pa se že 20 postov izogibaš odgovoru na vprašanje.

Ampak ti si tisti, ki postavlja skrajno neumna vprašanja, ki nimajo veze z menoj.

Zgodovina sprememb…

Samo, če si preneumen, da bi na njih odgovoril. Več kot očitno je da nočeš napisat svojega stališla do teh dveh tem, ki sem jih izpostavil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kumbaja ()
««
46 / 57
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Odgovornost za stranske učinke cepljenja (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
49381990 (69683) zmist

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
1722246732 (225817) Conini

Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )

10622578 (18771) Mr.B

Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60487867 (69369) BigWhale

Več podobnih tem