Forum » Sedem umetnosti » Hrvaške pesmi..od recimo ET, colonia ipd..
Hrvaške pesmi..od recimo ET, colonia ipd..
Klemenn ::
Mau bi se vrgu v hrvaške vode, v bistvu v tuje, sm da so nekje v tem smislu like colonia et..pa če veste, mau kake komade napište..sej sem neki že iskau,..sm sem najdu vsega skupi 10-12 komadov..
Veselo pisanje!
Veselo pisanje!
boyan64 ::
edit by perci ---- NO warez
Nisem vedel, da je to warez. Res, da je tam muzika bivše yu-scene in scene sedanjih novih držav na območju te ex-YU.
Kaj pa razne strani v temi BTorrent ali so fajli na suprnovi legal????
undefined ::
> Kaj pa razne strani v temi BTorrent ali so fajli na suprnovi legal????
Ja? Velika večina, ne pa vsi.
boyan64 ::
Ma ja, saj vsi vemo za kaj greo. Hvala bogu, da se še da tako.
Drugače bi hodil v službo samo zato, da bi sinu kupoval ......saj veste kaj.
Aja ali potem lahko dam nasvet Jebediahu, naj v googlu vnese besedo nostalgija in bo morda našel kar išče. Ne objavljam link ampak dam samo nasvet. Ali to gre?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boyan64 ()
Klemenn ::
ja..to stran sem že zvedu..sm sem v bistvu upau, da najdem kakega ljubitelja te zvrsti..like kolonia..et..v bistvu, kaka zvrst muzke pa je to?
če bi lahk našteval..et, colonia..ka je pa potem še kaka hrvaška..bolj znana skupina?
če bi lahk našteval..et, colonia..ka je pa potem še kaka hrvaška..bolj znana skupina?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487435 (37571) | Rias Gremory |
» | Moji miksi za vse privržence balkana (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24057 (22582) | nokia6310 |
» | eXeem -- izpopolnjeni BitTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11741 (8252) | Darker |
» | Razložitev st-pravilOddelek: Slo-Tech | 1688 (1445) | ginekolog |
» | Teža HDD (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3027 (2255) | goku :) |