Forum » Operacijski sistemi » [Windows 11] Debate, vprašanja in težave
[Windows 11] Debate, vprašanja in težave

Han ::
Nastavitve / Nadzorna plošča - Uporabniški računi, v Raziskovalcu pa določiš, kdo lahko dostopa do pogona / mape (desni klik - lastnosti - skupna raba)...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()

c23po ::
Računalnik v mreži mi ves čas serje, da ne more dostopat do deljenja pogona, potem pa sam od sebe pozabi, da ima geslo in dela. Pri inštalaciji OS sem prav zaobšel kakršnokoli določanje gesel, tako da gesla NI! Mene pa ne spusti čez. Probal sem že vse tole, označeno vse pravilno pa nič. Se komu svita kaj lahko še naredim?
https://hub.acctivate.com/articles/user...
Na računalniku, kjer so datoteke, ki jih deliš moraš:
- Ustvariti novega uporabnika in mu določiti geslo. Obenem moraš zagotoviti,
-- da tem uporabniku geslo nikoli ne poteče in mu ga ob prijavi ni treba zamenjati
-- označiti, da je uporabnik onemogočen.
To vse lahko narediš z desnim klikom na "Moj računalnik" in izbiro "upravljaj/upravljanje računalnika/sistemska orodje/lokalni uporabniki"
- Datoteko ali mapo dati v skupno rabo z uporabnikom, ki si ga določil v prejšnji točki. To narediš z desnim klikom na datoteko/mapo in izbiro "dovoli dostop/določene osebe"
Z oddaljenega računalnika sedaj lahko dostopaš do deljene vsebine. Na računalnik, s katerega deliš pa se lahko še naprej lahko prijaviš s svojim računom brez gesla.
Računalniki nimajo spominov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c23po ()

Buggy ::
Je kdo dal ze ta recall optional preview gor https://support.microsoft.com/en-us/top...
Res da je opt-in a vseeno...
Res da je opt-in a vseeno...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 11 je tu (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 52854 (3246) | joez7 |
» | Windowse 11 bo mogoče ročno namestiti tudi na starejše napraveOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15378 (1182) | bm1973 |
» | Sveža namestitev windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 2285 (1211) | Ales |
» | Windows 11 24H2 na voljo za vse (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13515 (5262) | _Denny_ |
» | Windows 11 bo postal izbirčnejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10967 (4441) | polozweii |