Forum » Pomoč in nasveti » Kje/kako kupiti MS Office
Kje/kako kupiti MS Office

Vuli ::
do sedaj imam dobre izkušnje z :
https://www.gamers-outlet.net/
isto, za OS ključe vedno delovali, nazadnje sem pa tudi Office 365 Family vzel, ker je bil cenejš kot na amazon.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

pol3ni ::
Pozdravljeni
A se da dobiti tudi lifetime Office 365 Family.
Oz. našel sem tole
https://www.nerdused.com/products/micro...
Trustpilot pravi tole
https://www.trustpilot.com/review/nerdu...
A se da dobiti tudi lifetime Office 365 Family.
Oz. našel sem tole
https://www.nerdused.com/products/micro...
Trustpilot pravi tole
https://www.trustpilot.com/review/nerdu...

GenZNPC ::
Account je res Lifetime, dokler ga ne zbrises. Licenca pa je samo 365 dni.
Klasicna licenca je tole: https://www.amazon.de/Microsoft-Office-...
Word, Excel in PP
Klasicna licenca je tole: https://www.amazon.de/Microsoft-Office-...
Word, Excel in PP
skibidi

d0rK ::
Kje je trneutno najboljši deal za Office 365 family? Po letih piratenja bi najraje kar plačal in imel na svojih treh in ženinem kompu.
Amazon.de ima 88e družinsko za eno leto.. Je kje kaj boljšega? Uporabnik tukaj je dobil za 200 za 4 leta in pol družinske kar je veliko ceneje.
Amazon.de ima 88e družinsko za eno leto.. Je kje kaj boljšega? Uporabnik tukaj je dobil za 200 za 4 leta in pol družinske kar je veliko ceneje.

Nikonja ::
Kje je trneutno najboljši deal za Office 365 family? Po letih piratenja bi najraje kar plačal in imel na svojih treh in ženinem kompu.
A mora bit Office 365, zakaj ne vzameš "Standalone" verzijo Office paketa, dobiš tiste "sive" ključe za manj kot 10 eur. Sam tko imam že zadnjih 10 let (tudi win11) ker nočem te aktivatorje na računalniku.
Tukaj imaš sive ključe za office 2021 (7 eur) in naročnino na office 365 (75,99 eur):
https://www.gamers-outlet.net/en/softwa...
Na tej strani sm že večkrat kupoval in vse v redu laufa.

Rias Gremory ::
Imaš odprtokodne aktivatorje, ki so na Githubu (ki je v lasti Microsofta). V Google vpišeš "github office activator".
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Lonsarg ::
365 paket se splaca zgolj ce uporabis tudi za backup vseh datotek, za solo Office je to nesramno draga stvar. Ce uporabis se za cloud backup pa je solidna zadeva, tudi konkurencni cloud backupi niso kaj cenejsi.
So pa precej podrazili od kar so boundlai se Copilot zraven, tak da trenutno ceneje od 80 preko amazona ne gre.
Potencialno lahko preko amazona za 65 kupis 3 pakete po 15 mesecev single in en paket Family 15 mesecev in aktiviras Family paket kot zadnji in ti vse na Family upgrada. Torej dobis 5 let Family za 65×3+80EUR=55EUR/leto :). Tak hack sm jaz uporabil leta nazaj, sam ne garantiram da se deluje... Pa ene omejitve so koliko let vnaprej lahko aktiviras, nazadnje je veljalo da do 5 let gre.
Lahko tudi ko imas Family 6 licenc preprodas ene par licenc dalje kakemu kolegu pa je se ceneje hehe ;)
So pa precej podrazili od kar so boundlai se Copilot zraven, tak da trenutno ceneje od 80 preko amazona ne gre.
Potencialno lahko preko amazona za 65 kupis 3 pakete po 15 mesecev single in en paket Family 15 mesecev in aktiviras Family paket kot zadnji in ti vse na Family upgrada. Torej dobis 5 let Family za 65×3+80EUR=55EUR/leto :). Tak hack sm jaz uporabil leta nazaj, sam ne garantiram da se deluje... Pa ene omejitve so koliko let vnaprej lahko aktiviras, nazadnje je veljalo da do 5 let gre.
Lahko tudi ko imas Family 6 licenc preprodas ene par licenc dalje kakemu kolegu pa je se ceneje hehe ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()

Jao zdej pa ne vem kaj bi. Res ze zdej se kar nabira za mesecne narocnine ampak bi kar pasal odmislt eno rec. Mogoce ce res ta storage ponucam za vse.

joez7 ::
Maš na njuškalu retail 2013 za 40-50€
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

socialec ::
Brez vključenega 1TB Office 365 ni tako dobra ponudba za 1+5 uporabnikov, ker se plačuje letno. Pri nas je tako, da imam 95% zasedeno, sledi ene 45%, potem 20%, pa 2 x skoraj nič. En slot še čaka. Nekaj je.

Sem ga vzel na Amazonu.. 78 evrov za family za 15 mesecev. To je malo več kot 5e mesečno da mam vse appe+na telefonu povezano, pa na laptopih in še žena na svojem macu.
Men se zdi OK.
Men se zdi OK.

Se splaca zakupit za vec let vnaprej ko je veliko znizanje na amazon.de. Neko malo znizanje je vedno, tole veliko kot je ta trenutek pa ne nujno :)
Oni itak taktizirajo da pozabis na te akcoje pa obkljukas autorenawal pa ti za nadaljna leta trgajo po polni ceni :)
Oni itak taktizirajo da pozabis na te akcoje pa obkljukas autorenawal pa ti za nadaljna leta trgajo po polni ceni :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()

tomlin ::
Ali se mi sploh splača to kupiti ker imam ms office 2010 original tisto kar večinoma rabim je word docx in excell?
Trenutno si lahko zagotovite doživljenjski dostop do Microsoft Office Professional 2021 za enkratno plačilo 35,94 € (redna cena 249 €). Microsoft Office 2021 vključuje Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher in Access, kar vam omogoča ustvarjanje dokumentov, preglednic, predstavitev in še več.
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman

Si nisi ti na 'ti' z 'ai' - namig, je sicer več točk, sam pa ugotoviš, če se ti zdi smiselno. Razen shintarota tu ne znamo brati misli :(
Če uporabljaš Office 2010 za osnovne funkcije in ti zadostuje, lahko ostaneš na njem, a tvegaš varnostne luknje in težave z združljivostjo. Če pa želiš nove funkcije, boljšo združljivost in varnost, je Office 2021 boljša izbira.

Si nisi ti na 'ti' z 'ai' - namig, je sicer več točk, sam pa ugotoviš, če se ti zdi smiselno. Razen shintarota tu ne znamo brati misli :(
Če uporabljaš Office 2010 za osnovne funkcije in ti zadostuje, lahko ostaneš na njem, a tvegaš varnostne luknje in težave z združljivostjo. Če pa želiš nove funkcije, boljšo združljivost in varnost, je Office 2021 boljša izbira.
sem na ti z ai, ampak vseeno izkušnje slotekovcev so več vredne :-)
varnostne luknje in težave z združljivostjo.
kaj je že to

M. Friedman
M. Friedman
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomlin ()

Če mene osebno vprašaš, Office 365 Family, 1+5 uporabnikov, vsak 1TB clouda, office-naj-najnovejši, ključe kupiš prek amazona, dela na zalogo, trenutno ~80EUR/y, žal nisem reprezentativen. Žal tudi nimam ničesar od tega oglaševanja :(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()

Ne ampak res, kaj je vedno to strašenje MS o varnostnih luknjah, saj stalno recimo posodabljam win11, zdaj pa grožnja z varnostjo če uporabljaš star ms office na instem kompu?
M. Friedman
M. Friedman

Ne ampak res, kaj je vedno to strašenje MS o varnostnih luknjah, saj stalno recimo posodabljam win11, zdaj pa grožnja z varnostjo če uporabljaš star ms office na instem kompu?
ai mi je odgovoril:
Odlično vprašanje — in zelo razumno razmišljanje.
Tale "strašenje z varnostjo" s strani Microsofta (in drugih velikih podjetij) ima nekaj resnice, ampak je pogosto tudi del tržnih taktik, da bi uporabnike spodbudili k nakupu nove programske opreme.

M. Friedman
M. Friedman

Ales ::
Složno ugotavljate, da je "AI" odličen za statistično sestavljanje besed skupaj brez dejanske presoje o vsebini, ker česa takega LLM niso sposobni.

Če mene osebno vprašaš, Office 365 Family, 1+5 uporabnikov, vsak 1TB clouda, office-naj-najnovejši, ključe kupiš prek amazona, dela na zalogo, trenutno ~80EUR/y, žal nisem reprezentativen. Žal tudi nimam ničesar od tega oglaševanja :(
To je super, samo moje potomstvo se name le redko obrača name za vse kar se tiče kompov

M. Friedman
M. Friedman
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomlin ()

Ok očitno je 5 letni vnaprejšni zakup Microsoft 365 licenc preko amazon popusta max. Tak da sem kupil eno preveč in je ne morem aktivirat :) Si jo moram nekam shranit pa dat opomnik čez 1 leto da jo takrat aktiviram hehe :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup poceni Windows in Office OEM licenc na internetuOddelek: Kaj kupiti | 6564 (384) | denialamexa |
» | One drive sprememba cene?Oddelek: Programska oprema | 1822 (477) | PunkDude |
» | Office 2013Oddelek: Programska oprema | 1879 (1431) | darkolord |
» | Office 365 iz Amazon UK in SLO MS accountOddelek: Kaj kupiti | 3554 (1908) | Gejspodar |