Forum » Pomoč in nasveti » Ni mogoča prijava v sistem po nadgradnji na 20H2
Ni mogoča prijava v sistem po nadgradnji na 20H2
boros ::
Po nadgradnji na win10 20H2, se mi po zagonu pojavi zaslon z "vpis", ko pa ga kliknem začne vrteti, čez čas pa me vrne na začetni zaslon. Imam tudi osnovno grafiko, ne morem pa vrniti na stare Win10.
Kako bi obšel prijavno proceduro?
Kako bi obšel prijavno proceduro?
Šmorn ::
Naredi si namestitveni medij in popravi namestitev. Navodila v angleščini Glej pod Use installatio nmedia to restore your PC.
MIHAc27 ::
V bistvo iz ključka zaženi inštalacijo. Ob prvem oknu stisneš naprej potem pa na levem spodnjem robu piše Popravi inštalacijo.
No tukaj je potem nekaj več opcij, ponavadi tudi ena za deinstall zadnjih posodobitev.
Če to ne pomaga... si se poskusil vpisati v drug profil, če je še kak na računalniku?
Če ni drugega, bi sam probal spet dvigniti inštalacijo iz ključka, tam je tudi opcija run command prompt
pa napisal ukaz :
net user administrator /active yes
Pa mogoče še: sfc /scannow
restartal in se probal vpisati kot administrator.
No tukaj je potem nekaj več opcij, ponavadi tudi ena za deinstall zadnjih posodobitev.
Če to ne pomaga... si se poskusil vpisati v drug profil, če je še kak na računalniku?
Če ni drugega, bi sam probal spet dvigniti inštalacijo iz ključka, tam je tudi opcija run command prompt
pa napisal ukaz :
net user administrator /active yes
Pa mogoče še: sfc /scannow
restartal in se probal vpisati kot administrator.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1392250 (4077) | tetriandoch |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 440111 (5792) | jedateruk |
» | Windows 10 setup ne zazna SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 5572 (2143) | jahidtech |
» | Trdi disk ni zaznan v BIOSuOddelek: Operacijski sistemi | 2922 (2511) | srus |
» | Nov prenosnik med inštalacijo ne zazna ssd diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 5610 (4634) | solatko |