Forum » Pomoč in nasveti » Izgubljeno Instagram geslo
Izgubljeno Instagram geslo
denisek123 ::
Pozdravljeni
Imam sledeč problem. Na telefonu sem bil preko Facebooka prijavljen v Instagram. Kar naenkrat me je odjavilo iz Instagrama in sedaj gesla ne vem. Problem je obnoviti to geslo, saj ga želi poslati na nek moj stari mail za katerega ne vem gesla, le tega pa ni možno obnoviti saj telefonska številka kamor naj bi se geslo poslalo ne obstaja več pri meni. Ima kdo kakšno idejo?
Najlepša hvala
Imam sledeč problem. Na telefonu sem bil preko Facebooka prijavljen v Instagram. Kar naenkrat me je odjavilo iz Instagrama in sedaj gesla ne vem. Problem je obnoviti to geslo, saj ga želi poslati na nek moj stari mail za katerega ne vem gesla, le tega pa ni možno obnoviti saj telefonska številka kamor naj bi se geslo poslalo ne obstaja več pri meni. Ima kdo kakšno idejo?
Najlepša hvala
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
sass628 ::
denisek123 je izjavil:
Pozdravljeni
Najlepša hvala
Piši na IG help support direktno in obrazloZi problem. Podobno situacijo sem imel pri steam accountu. Vendar se pripravi na dokazovanje da si ti lastnik tega profila. Meni je tako uspelo dobiti nazaj steam account.
blink ::
denisek123 je izjavil:
Pozdravljeni
Najlepša hvala
Ali imaš na tem starem pozabljenem emailu vnešen poleg telefonske še kakšen rezervni email naslov?
denisek123 ::
Zdravo
Bom poskusil pisati na njihov support. Ja mail je bil poleg telefonske ampak je problem, da je to bil star račun in tudi od njega ne vem geslo, je pa tudi za obnovo gesla od maila povezava na isto telefonsko, ki je nimam več.
Bom poskusil pisati na njihov support. Ja mail je bil poleg telefonske ampak je problem, da je to bil star račun in tudi od njega ne vem geslo, je pa tudi za obnovo gesla od maila povezava na isto telefonsko, ki je nimam več.
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
nonamer123 ::
Pozdravljeni!
Sicer ni geslo, je pa povezano z Instagramom. Zakaj mi nekatera sporočila avtomatsko izginejo, oz. se izbrišejo, kot da se še nisem z osebo nikoli pogovarjal? To se mi dogaja samo pri določenih pogovorih.
LP
Sicer ni geslo, je pa povezano z Instagramom. Zakaj mi nekatera sporočila avtomatsko izginejo, oz. se izbrišejo, kot da se še nisem z osebo nikoli pogovarjal? To se mi dogaja samo pri določenih pogovorih.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prepoznavanje obraza na Galaxyju S10 za odklep ni varno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 18323 (15369) | louser |
» | Govori BOB zahtevajo gesloOddelek: Informacijska varnost | 16509 (15147) | ...:TOMI:... |
» | pozabljeno geslo za poštarc@ certifikat ?Oddelek: Informacijska varnost | 5209 (4743) | #000000 |
» | Kako dobiti dostop do Windows 7 admin accounta?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6320 (4676) | kmet12 |
» | Vdor v gmail (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21001 (19758) | Joze_K |