Forum » Loža » Kupovanje preko Leanpay
Kupovanje preko Leanpay
PurpleRain ::
Da, enkrat na 3 obroke. Avtomatsko ti naredijo trajnik in ti trgajo vsak mesec (mislim, da si še datum lahko izbiraš). Skleneš pa z njimi pogodbo, vse podpišeš oz. potrdiš preko spleta. Pa ne rabiš digitalnega potrdila ipd, kar tako. Pa obresti so smešno nizke ble.
marsRover ::
PurpleRain je izjavil:
Da, enkrat na 3 obroke. Avtomatsko ti naredijo trajnik in ti trgajo vsak mesec (mislim, da si še datum lahko izbiraš). Skleneš pa z njimi pogodbo, vse podpišeš oz. potrdiš preko spleta. Pa ne rabiš digitalnega potrdila ipd, kar tako. Pa obresti so smešno nizke ble.
Obresti so kar nizke. Datuma pa ne moreš zbirat.
PurpleRain ::
Ne spomnim se več točno, ampak nekak se mi je zdelo, da so bili trije datumi v mesecu na voljo... Lahko da se pa motim ja.
WizzardOfOZ ::
PurpleRain je izjavil:
Trajnik ali direktno bremenitev?
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
PersonaRuda ::
Kupil preko spleta stvari. Izbereš lahko med tremi datumi. Nizke obresti, vse korektno zapisano brez nekih drobnih tiskov. Trgajo preko direktne bremenitve. 1-2-3 ti pregledajo stanje in odobrijo, če imaš kreditno sposobnost. Priporočam, ker je na enostaven način odobren kredit...
bobby ::
Obujam:
A tole zgoraj napisano se velja oz ali ima se kdo drug se kaksne dodatne izkusnje, pozitivne ali pa negativne?
A tole zgoraj napisano se velja oz ali ima se kdo drug se kaksne dodatne izkusnje, pozitivne ali pa negativne?
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
PersonaRuda ::
Jaz sem kupil nekaj in poplačal. Vse kar je gor opisano, drži. Nobenih drobnih tiskov, obresti znane naprej kot utdi obroki in nič se ne spreminja. Si pa lahko izbiral med 3 datumi, ko so ti trgali iz TRR dol za obrok.
Na kratko: hitro, enostavno, transparentno in priporočam.
Na kratko: hitro, enostavno, transparentno in priporočam.
Horas ::
isto jaz, februarja kupil preko leanpay, pred enim mesecem v profilu dal zahtevek za poplačilo, dobil položnico na mejl in plačal.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
trinitron1 ::
jaz sem ponoči odprl lean pay in napravil prvi nakup. Ponoči vse izpolnil in nekje ob 11 zjutraj so mi napisali da so preverili in mi odobrili 7000€ limita.
Moje vprašanje je, kje oni dobijo podatke da se ne lažem glede prihodkov? A to se lahko vidi preko davčne in sisbon ? Nisem se zlagal, samo me zanima kako oni zvejo če se lažeš al ne.
Moje vprašanje je, kje oni dobijo podatke da se ne lažem glede prihodkov? A to se lahko vidi preko davčne in sisbon ? Nisem se zlagal, samo me zanima kako oni zvejo če se lažeš al ne.
trinitron1 ::
ja meni je tudi to čudno. Nč men so odobrili 7k lepo, tko da če bom kaj rabil bom koristil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitri Kredit - A Je To Normalno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9939 (6133) | georgi_kolev |
» | Kaj se zgodi, ko preideš v nedovoljeno prekoračitev na TRR (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12263 (9473) | Maja321 |
» | Znižanje limita (-) na banki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19512 (14143) | GrimReaper |
» | Banke dražijo storitve! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13664 (10147) | dimko |
» | Nova pogodba ali izkoriščanje ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 13228 (7737) | Yossarian |