» »

Hitri Kredit - A Je To Normalno?

Hitri Kredit - A Je To Normalno?

1
2
»

blink ::

novak-t je izjavil:

asdf_jklc je izjavil:

Kdorkol ma trenutno kredit, naj ga poplača če ima možnost, sploh pri spremenljivi obrestni meri. Če ima fixno, ajde. Zahod pa propada ja, naveliko...

Zakaj? bolje sedaj malo stisnit zobe in prebrodit zadevo, trenutno stanje ni vzdržno na dolgi rok. Kdor ima spremenljivo OM, si je že enkrat ustrelil v koleno, ko je to vzel (tudi jaz). Ampak, da ga zdaj poplačaš, si si pa še v drugo koleno spustil kroglo.

So visoke obresti, meni se precej pozna pri obroku. Ampak vem, da takole ne bo dolgo. Ali bo OM prišla nazaj na neke normalne cifre (0-1.5%) ali bo inflacija (pri propadu zahoda/dolarja verjetno hiper-inflacija). Tako da v vsakem primeru, tudi če nekdo lahko trenutno nekje potegne denar za poplačat kredit, bolje da ta denar zavaruje pred inflacijo/ propadom dolarja, kot da poplača kredit. Če ga bo dobro zavaroval, je možnost, da ga bo čez par let odplačal za drobiž.

Moje mnenje, NFA


Obrestna mera na 0-1.5% ni normalna. Obdobje zadnjih 15 let je velika izjema gledano skozi zgodovino.

georgi_kolev ::

Ni normalno, a je, kar je. Lahko napišem knjigo o vaših izkušnjah z bankami v Sloveniji in ne samo, saj smo tudi mi dobili hišo pred 2 leti in smo potrebovali kuhinjo, ogrevanje, pohištvo - od vrat do lesenih panelov itd.

Naša kuhinja je iz Lesnine, oni urejajo kredit, 0% obresti, brez banke med vami in njimi. To je bila najboljša možnost, vsaj za nas.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predčasno poplačilo kredita (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6611499 (4027) shm
»

Potrošniški Kredit?

Oddelek: Loža
397040 (1975) Twixz
»

Bi trenutno upali vzeti leasing za avto z variabilno obrestno mero (5 let)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8614776 (12355) kriptobog
»

Kredit

Oddelek: Loža
294477 (1797) Twixz
»

Kje kupiti gaming računalnik na obroke? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5222398 (17049) gpanta

Več podobnih tem