Forum » Loža » Iščem punco
Iščem punco
alese ::
A je to pravi forum za tak naslov. Želim spoznati kakšno normalno prijetno, prijazno punco, ki v tem ponorelem svetu še ima normalne poglede in obnašanje.Lp
- zaklenil: bluefish ()
pikachu004 ::
Najlažje boš našel kakšno razočarano ki išče nekoga, da jo potolaži. Išči na Twitterju recimo pod: $xrp $btc $eth $doge
Timing je tapravi ;)
Timing je tapravi ;)
Samael ::
Pristopimo k problemski situaciji konstruktivno.
Dekleta tu najbrž ne boš našel, lahko pa poskusiš svojo srečo in klikneš second best thing, torej @mahoni-ja
Dekleta tu najbrž ne boš našel, lahko pa poskusiš svojo srečo in klikneš second best thing, torej @mahoni-ja
Samael != Samuel
Uporabnik ::
Prostitutk ne rabim, keš p tudi ne, najraje bi imel kakšno , ki je ljubiteljica živali.
pol pa išči pod $doge
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything
Horas ::
hipatija je, prava svetnica, ki bi si jo vsak želel.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Poslastica ::
Punce smo tukaj. Mogoče smo malo poseben tip deklet in v manjšini na tehničnem forumu, ne rečem.
Nasvet: napiši nekaj o sebi (kdo si, s čim se ukvarjaš, kaj znaš, kakšne poglede na svet imaš, kak karakter, kaj te spravlja ob živce ...) pa objavi. Bod iskren. Če iščeš geek tip ženske, zna bit ta forum pravi naslov. Kakorkoli, če si najmanj normalen, boš pa že našel eno iz vrste homo sapiens sapiens, s katero se bosta ujela. Spoznavanje po netu odkar je korona ni več tabu. Vso srečo!
Nasvet: napiši nekaj o sebi (kdo si, s čim se ukvarjaš, kaj znaš, kakšne poglede na svet imaš, kak karakter, kaj te spravlja ob živce ...) pa objavi. Bod iskren. Če iščeš geek tip ženske, zna bit ta forum pravi naslov. Kakorkoli, če si najmanj normalen, boš pa že našel eno iz vrste homo sapiens sapiens, s katero se bosta ujela. Spoznavanje po netu odkar je korona ni več tabu. Vso srečo!
Poslastica je izjavil:
Punce smo tukaj. Mogoče smo malo poseben tip deklet in v manjšini na tehničnem forumu, ne rečem.Hvala, jaz sem dal bolj splošno, da iščem punco, sicer pa bi bolj osebne zadeve razlagal v privat sporočilih, tako, da če je kera interesent naj mi piše zs. lp
Poslastica ::
Poslastica je izjavil:
Punce smo tukaj. Mogoče smo malo poseben tip deklet in v manjšini na tehničnem forumu, ne rečem.Hvala, jaz sem dal bolj splošno, da iščem punco, sicer pa bi bolj osebne zadeve razlagal v privat sporočilih, tako, da če je kera interesent naj mi piše zs. lp
Prodajam bučke. Info na ZS.
Kdo misliš, da me bo kontaktiral?
FireSnake ::
A je to pravi forum za tak naslov. Želim spoznati kakšno normalno prijetno, prijazno punco, ki v tem ponorelem svetu še ima normalne poglede in obnašanje.Lp
Ti, vsaj približno, ustrezaš temu opisu?
Nasvet: idi v plesno šolo. Tam jih mrgoli.
A moraš tudi ti ustrezati tvojemu opisu.
Pristopimo k problemski situaciji konstruktivno.kaj ni nobene punce tukaj
Ker si prizadet je nisi vreden. Četudi je/so tukaj.
@Poslastica: lepo napisano.
Tema se lahko zaklene!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
komu si napisal, da je prizadetA je to pravi forum za tak naslov. Želim spoznati kakšno normalno prijetno, prijazno punco, ki v tem ponorelem svetu še ima normalne poglede in obnašanje.Lp
Tema se lahko zaklene!
zmaugy ::
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Hypathia ::
Poslastica je izjavil:
Punce smo tukaj. Mogoče smo malo poseben tip deklet in v manjšini na tehničnem forumu, ne rečem.
Nikakor ne želim deževati na tvojo parado, draga, dala si spodoben odgovor na visoko sumljiv post, a kljub temu je treba povedati dejstva. Ne zdaj, ne pred covidom, iskanje partnerjev preko neta, vsaj za ženske, ni dalo dobrega rezultata, sploh pa ne na način "malih oglasov" kot je ta tule, ali OLD portalov, to kažejo tudi raziskave https://www.theguardian.com/commentisfr...
Vsak ima seveda pravico iskati po svoji poti in nabirati znanje iz lastnih izkušenj, je pa morda vseeno dobro, da nima neustrezno visokih pričakovanj.
Pa še to bi dodala, za tukajšnje punce, ki se podajajo v svet datinga, naj prečekirajo Female Dating Strategy https://www.reddit.com/r/FemaleDatingSt..., zadeva je brutalna, ampak takšni so tudi časi za ženske.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
mahoni ::
Dobra. No mogoce pa zakopljemo bojno sekiro, ker si me nasmejal. Mogoce si lahko tudi moj prijatelj?
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
D3m ::
God speed.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Miki N ::
Dobra. No mogoce pa zakopljemo bojno sekiro, ker si me nasmejal. Mogoce si lahko tudi moj prijatelj?
Evo te je že friend-zonal!!
mahoni ::
Ej, brezveze sem se sekiral. Smo otroka itak morali dati zraven postle, torej smo morali kupiti tisto poslo, ki se priveze k postli. Macka, si je prilastila vecjo postlo, pred otrokom pa bezi, niti jo otrok kaj zanima, tudi ko otroka k njej priblizamo.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
kuall ::
babe so overrated. greš h prostitutki pa je mir. samo rabiš ene 10 let, da se jih navadiš. zdej je polno mladih srbkinj po ljubljani. :)
Blinder ::
avtor teme je clan foruma od 2009, kar pomeni, da je 20++ star.
Ce je tip star 20+ in ima tezave dobit punco pomeni, da spada med recimo 20% slabsih tipov, in posledicno bo vedno bil luzer kar se razmerij tice.
Ce je tip star 20+ in ima tezave dobit punco pomeni, da spada med recimo 20% slabsih tipov, in posledicno bo vedno bil luzer kar se razmerij tice.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
showsover ::
Mlada dekleta imajo rada ranljive, posesiljene in čustvene tipe, ne preveč asertivnih, že tako nepomembna figurat kot sem jaz, sem imel težave z eno mlado psihologinjo, ko sem omenjal racionalno upravljanje brez vpletanja čustev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: showsover ()
wajdouc ::
1. Si zadovoljen s sabo? Če je odgovor ne, delaj na sebi!
2. Se pogovarjaš z nasprotnim spolom? Če je odgovor ne, se začni pogovarjati s puncami in ženskami, ki te ne privlačijo!
3. Če hočeš spoznati normalno osebo, se je potrebno najprej prebiti skozi drek, ki ga homo sapiens sapiens proizvaja. Ne obupaj in išči naprej!
2. Se pogovarjaš z nasprotnim spolom? Če je odgovor ne, se začni pogovarjati s puncami in ženskami, ki te ne privlačijo!
3. Če hočeš spoznati normalno osebo, se je potrebno najprej prebiti skozi drek, ki ga homo sapiens sapiens proizvaja. Ne obupaj in išči naprej!
zztop ::
filip007 ::
Pot pod noge, včasih se stvari zgodijo same od sebe, če si pozoren. Računalnik ni rešitev se mi zdi.
Trevor Philips Industries
Taip4n ::
Poslastica je izjavil:
Če iščeš geek tip ženske, zna bit ta forum pravi naslov.
Glede na to, da folk na slo-tech forumu odpira teme kot so ali je boljše pomivati na roke ali v pomivalcu in naštepa n strani... dvomim.
Raptor F16 ::
Kje si jo nazadnje videl ?
Si že prijavil pogrešano osebo ?
Si že prijavil pogrešano osebo ?
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
Poslastica je izjavil:
Če iščeš geek tip ženske, zna bit ta forum pravi naslov.
Prej na kakšnem redditu, discordu.
hipertija ::
Mahoni??
Saj res. Kako bebe mahoni?
Si mačka postavil pred vrata?
;)
u ja, to je bila tudi tema pa pol ejga :) sem se nasmejal tiste dni
Prekle za kurnk
FireSnake ::
komu si napisal, da je prizadetA je to pravi forum za tak naslov. Želim spoznati kakšno normalno prijetno, prijazno punco, ki v tem ponorelem svetu še ima normalne poglede in obnašanje.Lp
Tema se lahko zaklene!
Tebe sem citiral.
Torej je letelo nate.
Sklep potegnil po tem, ko sem prebral tvoje objave v tej temi.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: zztop ()
komu si napisal, da je prizadet
Mislim da smo našli tvoj problem :)
Priporočam da spišeš oglas v lokalni kmetijski časopis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raptor F16 ()
digitalcek ::
Težka bo!
To piše nekdo, ki ima 70+ in ki je iskal punce od 1965 do recimo 1990, pozneje pa iskal in našel - ženo.
Ja, sem našel punce in hodil z njimi, vendar je bil recimo 1970 za povprečno punco skoraj vsak fant "dober". Če ne drugače, za nekaj mesecev hoje. In vsaka punca za vsakega normalnega fanta, katerih nas je bilo takrat (ajde) okoli 98%.
Končno smo skoraj vsi služili vojaški rok, danes ga ne bi več kot polovica (kriplji v telo ali v glavo/anksioznosti, če ne kar duševne motnje), odvisnost od spleta, od odnosov, droga Portorož, pa še kaj bi se našlo med "odkloni".
Kako pa je s tem danes, pa naj povedo današnji 16, 20, 25 letniki... Da ne bom govoril v tujem imenu.
Bi pa intinuitivno rekel, da je, izgleda, velika kriza, ker po puncah sprašujejo že po tehničnih forumih.
Bi rekel, da so danes mnoge punce tako nepristopne, kot še niso bile v zadnjih 50-ih letih.
Dokaz: skoraj zagotovo se iščejo tudi v FB skupini Naredi si sam, pa v Fb skupini Opremi si hišo. Itd!
Škoda, da na tem forumu skoraj ni punc. Ker bi jih jaz direktno vprašal:
Harley, je slišati, že dolgo ni več dovolj. 19 cm, je za prebrati, tudi ni več dovolj.
Lahko poveste, bejbe, kaj pa je za vas tisto, kar je (danes) za vas dovolj? Ali komaj dovolj?
digitalcek je izjavil:
Bi rekel, da so danes mnoge punce tako nepristopne, kot še niso bile v zadnjih 50-ih letih.
To je samo imidž, je pa res, da se potem pritožujejo zakaj jih nihče ne ogovori. Saj podobne probleme imajo tiste, ki so fizično zelo privlačne. Pogleda jo vsak, ogovori pa noben. Samo norci jo. Bodi norc
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zztop ()
digitalcek ::
digitalcek je izjavil:
To je samo imidž, je pa res, da se potem pritožujejo zakaj jih nihče ne ogovori. Saj podobne probleme imajo tiste, ki so fizično zelo privlačne. Pogleda jo vsak, ogovori pa noben. Samo norci jo.
Glej, kot starček nikakor ne razumem, pa ostalih 300.000 moških upokojencev tudi ne, v čem je fora "špilat" nepristopnost, potem pa jokat, da nihče ne prestopi?
Kot, da bi duhovnik v nedeljo pred mašo močno kuril pred vhodom v cerkev... Da ja nobeden ne bi prišel k maši.
Res NE RAZUMEM.
digitalcek je izjavil:
digitalcek je izjavil:
To je samo imidž, je pa res, da se potem pritožujejo zakaj jih nihče ne ogovori. Saj podobne probleme imajo tiste, ki so fizično zelo privlačne. Pogleda jo vsak, ogovori pa noben. Samo norci jo.
Glej, kot starček nikakor ne razumem, pa ostalih 300.000 moških upokojencev tudi ne, v čem je fora "špilat" nepristopnost, potem pa jokat, da nihče ne prestopi?
Kot, da bi duhovnik v nedeljo pred mašo močno kuril pred vhodom v cerkev... Da ja nobeden ne bi prišel k maši.
Res NE RAZUMEM.
Saj večina ženske populacije verjetno tega ne razume, ker ne dela tega. Ampak tisti majhen procent, ki doseže tako velik reach, ker so priljubljene na socialnih omrežjih, pač to dela iz takšnih in drugačnih razlogov.
digitalcek je izjavil:
Res NE RAZUMEM.
Ja fino izpadejo :)))
Lej to tako gre po novem. Bolj si fuknjen, bolj si fin. Ampak še vedno si fuknjen :)
Zdej pa kaj so komu prioritete.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raptor F16 ()
shadeX ::
Če si dober prodajalec, potem ni problem dobit žensko. Jaz ti dam brezplačen nasvet kako povečati demand zase in pridobiti exposure. Naštudiraj TikTok (morje ljudi dela personal brand), kako ljudje to delajo.. povej kako svojo zgodbico v več tiktokih to najbolj pali. TikTok algoritem je golden... in na koncu boš lahko samo še zbiral pa ni važno ali si grd, lep, suh, debel itd.
Zmagali bodo tisti, ki bodo izstopali.
Zmagali bodo tisti, ki bodo izstopali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
IL_DIAVOLO ::
Z 200 evrov vredno kolarnico ne bo šlo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako postati manj "thirsty" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 26367 (20584) | bluefish |
» | V katerih državah (poleg Švedske) so ženske, katerim pristop k tipu ni nekaj tujega,Oddelek: Loža | 8012 (4853) | umexteacher |
» | Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 85430 (77478) | Yosh |