» »

Kako postati manj "thirsty"

Kako postati manj "thirsty"

D3m ::

The legend of Shintaro.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Cruz ::

FormerUser je izjavil:

Bi rekla, da je to ponujanje bolj v glavi tipov. Nekateri menijo, da se jim ponujaš že če jih ogovoriš, se jim nasmejiš ali pa si "izzivalno" oblečen.
Enako velja obratno, nekatere menijo, da jih osvajaš že, če jih ogovoriš ali se jim nasmejiš. :)
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Vazelin ::

Če se ženska nasmehne to pomeni osvajanje
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Vazelin je izjavil:

Ne takšne pisati, ker se bo @Hipatija sprehajala po mestu grdogleda. :/

FormerUser ::

Vazelin je izjavil:

Težka projekcija. Za večino žensk je, tudi zaradi socializacije, prijaznost, kamor spada tudi nasmeh, naravno stanje, moški so pa večinoma res prijazni samo takrat, ko bi kaj radi.

Gagarin ::

FormerUser je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Težka projekcija. Za večino žensk je, tudi zaradi socializacije, prijaznost, kamor spada tudi nasmeh, naravno stanje, moški so pa večinoma res prijazni samo takrat, ko bi kaj radi.

Prav hecno kako ti stalno projiciraš svoje poglede na celoten spol in to svoj (moški seveda).

shadeX ::

FormerUser je izjavil:

Vazelin je izjavil:

In ravnokar si povedala tudi da se ženska nasmehne ko bi kaj rada - socializacijo, kot smo ugotovili.

Mahoni: te mlade so lahko precej lisice veš:) Lahko bi rada v službi enga, ki ji je zaupnik, lahko te je prepoznala kot enga, ki mu lahko zaupa, je prijazen, skratka je lahko njena frendica. 100 stvari je lohka. Ne samo "vabi me na seks"

GabrieLeo ::

Slovenski tehnologi bodo pobrali nagrado za najbolj skremž debato leta.
Med-Over se skrije.

shadeX je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Vazelin je izjavil:

In ravnokar si povedala tudi da se ženska nasmehne ko bi kaj rada - socializacijo, kot smo ugotovili.

Napačna interpretacija. Nisem rekla, da se ženska nasmehne zato ker bi rada socializacijo, ampak da se ravno zaradi socializacije=vzgoje, nasmehne.

mahoni ::

Vazelin je izjavil:

Mahoni: te mlade so lahko precej lisice veš:) Lahko bi rada v službi enga, ki ji je zaupnik, lahko te je prepoznala kot enga, ki mu lahko zaupa, je prijazen, skratka je lahko njena frendica. 100 stvari je lohka. Ne samo "vabi me na seks"

Ma razumem, samo ne bi rad bil viden v njeni druzbi. Prejle me je povabila na cik, ajd sem sel in ponovno ne trolam, zenska me pozira z ocmi. Sem komaj cakal, da grem nazaj not. Moram jo na prijazen nacin skenslat. Ne da se delam nek maco, ampak neumen pa spet nisem. Mam stike z ostalimi sodelavki in nikoli nisem opazil, da bi me neka "pozirala z ocmi". Pac tud ko sva hodila do cik placa, je bila 1cm do mojih ramen. Kakorkoli se umikam, se ona priblizi. WTF.

težki problemi v službi ha?
Morda je ena tistih oseb, ki se zelo približa drugemu, ko govori z njim. Pač, to je osebna lastnost, ne povabilo na seks.:)

Pomoje sam pri sebi veš, da nisi dovolj trden in te lahko zamika, medtem ko te doma čaka žena, bodoči otrok in maček.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Mahoni: sam ti si res zmagal 2020. Najprej sweet deal z maskami, pol žena pričakuje otroka, pol maš dobrega mačka doma in sedaj še 18 letnica, ki te prosi za seks. Not bad at all.

dexterboy ::

:) :D :)) 8-)
Tema za odklop! Ravno pravšnje lahkotno branje za poletne dni ... ;)

on topic;
mi lahko kdo na PM pošlje fejs profil od Hiaptije? Bi je rad dodal kot frenda :)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Ne, lahko pa ti pošljemo oba profila od Shintarota:))

mahoni ::

dexterboy je izjavil:

:) :D :)) 8-)
Tema za odklop! Ravno pravšnje lahkotno branje za poletne dni ... ;)

on topic;
mi lahko kdo na PM pošlje fejs profil od Hiaptije? Bi je rad dodal kot frenda :)

Ce je res zenska, pomoje ne bi bila slaba za frendico. Malo cudna, ampak se vidi da brez moske druzbe ne zdrzi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mahoni ()

Ja, ne more brez nas, moških. :)

Zimonem ::

Za te stvari so kletke.

wajdujc ::

FormerUser je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Ne za te blatit al karkoli, samo to pove veliko več o tebi kot o moških

shadeX ::

Ja, nekako tako kot bi rekel da so vsi muslimani teroristi.

Scaramouche1 ::

shadeX je izjavil:

Ja, nekako tako kot bi rekel da so vsi muslimani teroristi.

Niso, je pa večina teroristov v EU muslimanov!

tikitoki ::

Vazelin je izjavil:

haha me zanima ja kako se 30 letnikom ponujajo 18 letnice:))

Ce se tebi ne. Še vprašaj zakaj ne.

FormerUser je izjavil:

Bi rekla, da je to ponujanje bolj v glavi tipov. Nekateri menijo, da se jim ponujaš že če jih ogovoriš, se jim nasmejiš ali pa si "izzivalno" oblečen. Večini 15-20 letnic se zdijo 30 letniki starci.

V tvoji glavi. Nekateri vemo, da temu ni tako.
Če je kes v igri, pol pa tko ni omejitev. Itak pa so moški krivi za ženske, k hočejo easy money.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

S kešem si lahko kupiš prostitutko, normalne ženske pač ne. In ja, 10+ starejše moške ciljajo samo sponzoruše ali pa tiste iz problematičnih družin. Da pa se veliko moškim dopadejo zveze v katerih lahko dominirajo, bodisi zaradi razlike v letih ali razlike v premoženju, je pa tudi znano, razlogi pravtako.

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

S kešem si lahko kupiš prostitutko, normalne ženske pač ne. In ja, da 10+ starejše moške ciljajo samo sponzoruše ali pa tiste iz problematičnih družin. Da pa se veliko moškim dopadejo zveze v katerih lahko dominirajo, bodisi zaradi razlike v letih ali razlike v premoženju, je pa tudi znano, razlogi pravtako.

Ne vem kako si ti dekle z seksualnim ujemanjem z moškim.

FormerUser je izjavil:

S kešem si lahko kupiš prostitutko, normalne ženske pač ne.

Me zanima kaj bi odgovorile vse tiste s starejšimi partnerji.
V vsakem primeru pa svoje blodnje projeciraj na celotno populacijo.

Jaz se čudim zakaj bi komu bila všeč rit velika rit na ženski, sam nekaterim so.
Ti pa ne dojameš, da veliko žensk ne zanimajo tvoja merila, ker so zadovoljna s svojimi.

Ne gre za "moja merila", ampak za objektivna dejstva. Vemo, da so tiste kulture, kjer se starci poročajo z deklicami orto nazadnjaške, samo, da jih tam prodajajo starši, na "civiliziranem" Zahodu imamo pa bolj prefinjene mehanizme, v osnovi gre pa za isto stvar.

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

Ne gre za "moja merila", ampak za objektivna dejstva.

Razliži

FormerUser je izjavil:

Ne gre za "moja merila", ampak za objektivna dejstva.

Rolf. Ne it v naravoslovje, tu imamo radi dejstva in realne podatke. Ti pa raje mešaš meglo in se delaš, da so dejstva😉

Statistično dejstvo je, da je razlika v letih med zakoncema v Sloveniji in Evropi povprečju 2-3 leta, torej lahko iz tega potegnemo zaključek, da so ostalo anomalije.

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

Statistično dejstvo je, da je razlika v letih med zakoncema v Sloveniji in Evropi povprečju 2-3 leta, torej lahko iz tega potegnemo zaključek, da so ostalo anomalije.

Še večja anomalija je odrasel moški, ki se na forumu predstavlja za mlado žensko. Pa še vedno obstajaš Hipatija.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Vazelin ()

Tvoje laži postajajo vse bolj dolgočasne, zamenjaj ploščo.

FormerUser je izjavil:

Povprečna starost ženske ob prvem porodu je že zaskrbljujoče visoka. Sam po tvojih merilih je to dokaz, da je to edino pravilno.
Se boš morala bolj potruditi, ker s tem nisi dokazala ničesar, razen potrdila moje trditve o družboslovnih.

FormerUser je izjavil:

Tvoje laži postajajo vse bolj dolgočasne, zamenjaj ploščo.

Vidim da se tudi v teh temah podpirate po strankarski liniji. Oboževalec tovariša tvita vazelinko je že predlagal izbris.

Apropos laži, vsak tvoj post s podpisom je notorična laž in to vemo vsi na tem forumu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gagarin ()

Ne, vsi na tem forumu vseeno niso idioti, ki bi verjeli v nekaj brez dokazov, sem pa najhujše izpostavila v podpisu.

tikitoki je izjavil:

Povprečna starost ženske ob prvem porodu je že zaskrbljujoče visoka. Sam po tvojih merilih je to dokaz, da je to edino pravilno.
Se boš morala bolj potruditi, ker s tem nisi dokazala ničesar, razen potrdila moje trditve o družboslovnih.

Dejstvo je, da večina ljudi pri izbiri partnerja preferira osebo podobne starosti, pa verjetno tudi izobrazbe in še česa, čemur pritrjuje tudi statistika, da večina 15-letnic hrepeni po 30-letnikih so pa samo tvoje pobožne želje.

Zgodovina sprememb…

pirat ::

OP je v bistvu eden se redkih preostalih moskih z normalno ravnijo testosterona, ki pa v danasnjih casih soja napitkov, elektricnih skirojev, teorije 17 spolov in kvot po spolu ter spolni usmerjenosti, deluje ze cudno.
Celotna tema od tam naprej pa v bistvu zgolj dokazuje zgornjo trditev...

Miki N ::

Hm... samo ta Hipatija pa stalno kempira v moških temah ko kak bro v fitnesu .... :|

tone31 ::

pirat prevec fox news si gledal

dexterboy ::

zakaj lisičje sranje?
Sej, če se jaz spomnim, ko smo bili mlajši, smo poleti zvečer hodili na pijačo v Cutty Sark.
Pa ne zaradi piva, to si imel povsod... zaradi košutk na dveh nogah 8-)
Enkrat sem bil s frendom na drinku. Za sosednjo mizo je sedela ena bjonda... čisti odklop.
Mislim, da me je na max. 3 minute opominjal, da "sam se sam pretvorio u majmuna, koji gleda bananu sa druge strane kaveza"...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zgodovina sprememb…

SeMiNeSanja ::

Včasih se je to rešilo z dvema cegloma....

Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)

FireSnake ::

Kaj ta tip vas še vedno trola?
To ni baba, to je dec!

Žal so vsi dokazi pobrisani.

Kdo reče: "Jaz nisem moški, jaz sem ženska!"?
Če bi meni kdo rekel, da sem kikla bi se na glas krohotal. Ne bi dajal takih posiljenih izjav.
"Jaz sem ženska!" .... ja, pa kaj še?

Ker pa je spoštovani predstavnik foruma tipa razgalil pa zdaj poskuša celo s podpisom skriti krinko.
No, v resnici je ravno obratno!

Naj nekdo pove: kako se mene (v podpisu) lahko označi za lažnivca, ker NE verjamem tipu, ki se na javnem forumu pretvarja, da je kikla?
In raje verjamem avtoriteti foruma in strokovnjaku na svojem področju. Kot pa decu, ki se ima za namišljeno feministko in (dokazano) na forumu laže.

Jaz sem pa lažnivec, ker pač nekomu verjamem.

Kako gre to skupaj? Še več, kako se to dopušča?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

Mr. Pliskin no, ne bodi igro-kvarec. :))
#65W!

Ta je hot:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Meiniken ::

Wat ze fuq? Kdo je tok neumen, da se (vede) z nepolnoletno zapleta?

koyotee ::

Iq 75 ker dela v tovarni skod...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

gddr85 ::

FormerUser je izjavil:

S kešem si lahko kupiš prostitutko, normalne ženske pač ne. In ja, 10+ starejše moške ciljajo samo sponzoruše ali pa tiste iz problematičnih družin. Da pa se veliko moškim dopadejo zveze v katerih lahko dominirajo, bodisi zaradi razlike v letih ali razlike v premoženju, je pa tudi znano, razlogi pravtako.

aha, a prostitutka je pa abnormalna, ok ;)

winterriver ::

Meiniken je izjavil:

Wat ze fuq? Kdo je tok neumen, da se (vede) z nepolnoletno zapleta?

Vsi smo se enkrat :)) Tam okrog pubertete :)) :)) :))

Raptor F16 ::

Facebook dev je izjavil:

Čeprav deluje kot da je tole trol tema, je vprašanje kar resno. Torej če si zainteresiran v ženski spol, kakšen je vaš recept, da vas ne "zmoti" vsaka druga punca, ki se vam pojavi v vidnem polju? Jih preprosto odmislite? Se namerno zadržite, da ne pogledate? Sploh sedaj v poletnih mesecih, je skušnjava še toliko hujša.

Pred karanteno je bila situacija kar okej, potem pa smo bili zaprti 3 mesece večinoma doma in ko se je življene spet normalno začelo, pa sem pri sebi opazil, da se je situacija glede tega konkretno poslabšala. Prvih nekaj tednov je bilo res kar težko ne počekirat, sedaj gre sicer na bolje. Kako se vi spopadate s takim problemov, če ga imate seveda?

Dokler ni nič resnega in nisi siguren če vseskup kam pelje komot gledaš tud druge.

Verjem, da če bi ti bila katera res noro všeč drugih sploh opazil ne bi.

Keep grinding, pa če ti paše se lahko še malo jebeš zraven.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Raptor F16 ::

gddr85 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

aha, a prostitutka je pa abnormalna, ok ;)

Prostitutka je tangentna glede na telo.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

vostok_1 ::

FireSnake je izjavil:

Kaj ta tip vas še vedno trola?
To ni baba, to je dec!

Žal so vsi dokazi pobrisani.

Kdo reče: "Jaz nisem moški, jaz sem ženska!"?
Če bi meni kdo rekel, da sem kikla bi se na glas krohotal. Ne bi dajal takih posiljenih izjav.
"Jaz sem ženska!" .... ja, pa kaj še?

Ker pa je spoštovani predstavnik foruma tipa razgalil pa zdaj poskuša celo s podpisom skriti krinko.
No, v resnici je ravno obratno!

Naj nekdo pove: kako se mene (v podpisu) lahko označi za lažnivca, ker NE verjamem tipu, ki se na javnem forumu pretvarja, da je kikla?
In raje verjamem avtoriteti foruma in strokovnjaku na svojem področju. Kot pa decu, ki se ima za namišljeno feministko in (dokazano) na forumu laže.

Jaz sem pa lažnivec, ker pač nekomu verjamem.

Kako gre to skupaj? Še več, kako se to dopušča?

Kakšni pa so bili tej dokazi, da ni ženska? I'm genuinely curious.

Lahko me PM-aš, če ni za javnost.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

To, da se nagiba k desni strani, je res, za drugo pa zaenkrat ni dokazov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Rekreativne dejavnosti in navezovanje stika (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27144563 (40227) jype
»

Mayer (Planet TV) "lovi pedofile" po TV (strani: 1 2 )

7613069 (10685) vostok_1

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

67189045 (80724) HODL
»

Oh, že spet ta 24 ur-spolni nasveti za ženske (strani: 1 2 )

8814666 (12199) d0rK

Več podobnih tem