Forum » Loža » V katerih državah (poleg Švedske) so ženske, katerim pristop k tipu ni nekaj tujega, nelagodnega...
V katerih državah (poleg Švedske) so ženske, katerim pristop k tipu ni nekaj tujega, nelagodnega...
umexteacher ::
Jaz sem bil prijetno presenečen nad odprtostjo severnih (kao hladnih itd.) žensk. Pa me zanima, kam se še splača it na dopust :) v prihodnosti.
Kaboom ::
amerika. jug definitivno :)
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
stric_tom ::
Relanium ::
Moje izkušnje s potovanji po vseh koncih evrope:
Finska (kar je tud skandinavija):
Tam so dedi prave copate. V diskaču se previdno približuje in opazuje reakcije, se poskuša nekaj smejat in gleda če bo al ne.
Prav patetično zgleda vse skupaj. Tam so pač moški copate in si ženske ne moreji privoščiti biti nekaj zajebane, zato ker ostanejo na suhem.
Zato se morajo dostikrat one prav potrudit.
Ko ti prideš gor si v veliki prednosti, ker si navajen situacije pri nas.
Sem spada še dosti severnih držav.
Portugalska: Tam maš pa vsega in svašta, tam ti pa gnjavi vsak ki ma minuto cajta in pravtako vsi gnjavijo ženskam, zato si pa lahko ženske privoščijo bit bolj izbirčne s kom se bojo pogovarjale.
Tu je osvajalsi teren zelo težek (pa še ženske niso neki hudo lepe).
Torej ko prideš tja imaš zelo težko izhodišče in se boš moral prekleto potrudit. Mogoče je malo prednosti da si bolj slovan (svetlejši, ...)
Sem spada dosti zahodnih (bolj romanskih) držav vse do italije.
Češka, slovaška, poljska:
Vredu punce, slovanke in relativno odprte. Te so še najbolj podobne našim, s to razliko da se ne delajo tako zajebane.
Juga ne poznam, sem pa dobil občutek vsaj v beogradu da situacija ni nič kaj drugačna kot pri nas.
Pri nas je pa itak situacija taka kot je:
Ker smo v sredini evrope imaš vsega. Imaš italjane ki hodijo v ljubljano prav s tem namenom da osvajajo punce, imaš vaške gostilne (tam si vsi predstavljamo kako se mora ženska počutit) in imaš slovensko pivsko kulturo ki gre nekako takole:
Gremo ven, gremo v park se ga napit ker je cenej.
Ko je ob 1 ali 2 ponoč doza dovolj velika se pa v klube vsuje kup pijanih moških in začnejo gnjavit ženskam.
Seveda je jasno da tud ob teh urah vse kvaliteta kaj jo je bilo odide domov in ostane še sam šoder.
Vem kako je, ker sem zadnjič bil s punco in njenimi kolegicami in sem se še js neprijetno počutil zraven ob vseh mogočih padalcih in kake čudne pristope imajo.
Torej si lahko naše ženske privoščijo biti zelo zajebane. Sicer pa večje je mesto, bolj so nedostopne, najslabše je v ljubljani, maribor je dosti boljši.
To je to.
Torej če maš namen potovat po državah izberi ravno nasprotne od popularnih turističnih destinacij.
Nekak ma to vrjetno vezo s podnebjem in posledično tudi kulturo, ki pa se na koncu kaže z obnašanjem ljudi (in žensk).
Je pa še ena stvar: večja eksotika si, bolj si zaželjen :)
PS: Ne pričakovat da se boš kjerkoli lahko samo naslonil na šank in se ti bojo horde žensk klanjale.
Tega NI NIKJER !!
Finska (kar je tud skandinavija):
Tam so dedi prave copate. V diskaču se previdno približuje in opazuje reakcije, se poskuša nekaj smejat in gleda če bo al ne.
Prav patetično zgleda vse skupaj. Tam so pač moški copate in si ženske ne moreji privoščiti biti nekaj zajebane, zato ker ostanejo na suhem.
Zato se morajo dostikrat one prav potrudit.
Ko ti prideš gor si v veliki prednosti, ker si navajen situacije pri nas.
Sem spada še dosti severnih držav.
Portugalska: Tam maš pa vsega in svašta, tam ti pa gnjavi vsak ki ma minuto cajta in pravtako vsi gnjavijo ženskam, zato si pa lahko ženske privoščijo bit bolj izbirčne s kom se bojo pogovarjale.
Tu je osvajalsi teren zelo težek (pa še ženske niso neki hudo lepe).
Torej ko prideš tja imaš zelo težko izhodišče in se boš moral prekleto potrudit. Mogoče je malo prednosti da si bolj slovan (svetlejši, ...)
Sem spada dosti zahodnih (bolj romanskih) držav vse do italije.
Češka, slovaška, poljska:
Vredu punce, slovanke in relativno odprte. Te so še najbolj podobne našim, s to razliko da se ne delajo tako zajebane.
Juga ne poznam, sem pa dobil občutek vsaj v beogradu da situacija ni nič kaj drugačna kot pri nas.
Pri nas je pa itak situacija taka kot je:
Ker smo v sredini evrope imaš vsega. Imaš italjane ki hodijo v ljubljano prav s tem namenom da osvajajo punce, imaš vaške gostilne (tam si vsi predstavljamo kako se mora ženska počutit) in imaš slovensko pivsko kulturo ki gre nekako takole:
Gremo ven, gremo v park se ga napit ker je cenej.
Ko je ob 1 ali 2 ponoč doza dovolj velika se pa v klube vsuje kup pijanih moških in začnejo gnjavit ženskam.
Seveda je jasno da tud ob teh urah vse kvaliteta kaj jo je bilo odide domov in ostane še sam šoder.
Vem kako je, ker sem zadnjič bil s punco in njenimi kolegicami in sem se še js neprijetno počutil zraven ob vseh mogočih padalcih in kake čudne pristope imajo.
Torej si lahko naše ženske privoščijo biti zelo zajebane. Sicer pa večje je mesto, bolj so nedostopne, najslabše je v ljubljani, maribor je dosti boljši.
To je to.
Torej če maš namen potovat po državah izberi ravno nasprotne od popularnih turističnih destinacij.
Nekak ma to vrjetno vezo s podnebjem in posledično tudi kulturo, ki pa se na koncu kaže z obnašanjem ljudi (in žensk).
Je pa še ena stvar: večja eksotika si, bolj si zaželjen :)
PS: Ne pričakovat da se boš kjerkoli lahko samo naslonil na šank in se ti bojo horde žensk klanjale.
Tega NI NIKJER !!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Relanium ()
fantasycamp ::
poznal sem enega ki je bil v Braziliji in je rekel da pristopajo k ar same je pa res da je tam standard majhen in da vidijo Evropejce kot potencialen pasoš za boljši lajf je pa treba bit oprezen ker se na veliko krade in bolezni ni malo...
Stanje pri nas poznam, bolezni so mi jasne... Nisem imel v mislih bordelov in vasi, kjer bi bil ženski potencialen pasoš. Pač me je presenetilo to, da so še države, kjer je interes obojestranski in ni nekega zajebavanja, na račun dvigovanja ega.
Res da smo na "prepihu", ampak da Italijani hodijo sem pa verjetno obstaja tudi kak dober razlog. Ali pa se motim in pridejo sem samo zato, ker je tu ceneje pač nevemžekaj.
Nimam žene, google tu ni uporaben, pa sem vrgel kost ;)
Res da smo na "prepihu", ampak da Italijani hodijo sem pa verjetno obstaja tudi kak dober razlog. Ali pa se motim in pridejo sem samo zato, ker je tu ceneje pač nevemžekaj.
Nimam žene, google tu ni uporaben, pa sem vrgel kost ;)
Relanium ::
No drgač kolker je videt in slišat je pa ena takih držav da bi ženske hodle k moškim pač Tajska :D
Invictus ::
Slovenke so pač mahnjene na Italijane. So vedno bile. Dokler jih ne spoznajo .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Tilen ::
No drgač kolker je videt in slišat je pa ena takih držav da bi ženske hodle k moškim pač Tajska :D
Verjetno kak ladyboy?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Tilen ()
detroit ::
fantasycamp je izjavil:
poznal sem enega ki je bil v Braziliji in je rekel da pristopajo k ar same je pa res da je tam standard majhen in da vidijo Evropejce kot potencialen pasoš za boljši lajf je pa treba bit oprezen ker se na veliko krade in bolezni ni malo...
kake Giselce se ne bi branu ni s sifilisom, bi se že zrihtal;)
Skero
primozzzz ::
Misliš rečt "ženske" (tipi)
NI PODPISA
Isotropic ::
[D]emon ::
Verjetno kak ladyboy?
Misliš rečt "ženske" (tipi)
Aha, ker Tajska ima samo tipe in ladyboy-e, ane. Mater ste eni tumpasti.
Kar se pa tice zensk k pristopjo k tipom, ce ji nisi zanimiv se zmer ne bo nic.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
vostok_1 ::
Modern gender roles, fascinating!
Moški so grozna bitja. Niti kuhat ali pospravit ne znajo, kaj šele pestvat otroka! Branjenje plemena/mesta/države pred napadalci, iznajdba praktično vseh pomembnejših odkritij zaradi katerih se dandanes lažje živi, delo v najtežjih in najbolj nevarnih službah....pff, detajli.
Bodimo pravični. Če se od generičnega moškega zahteva obvladovanje vseh gospodinjskih opravil je edino pošteno, da generična ženska zna vsaj menjat šaržer na F2000ki, če že ne zadet človeka na 200m. Sej ne, da pričakujemo vojno, ampak just in case.
Sicer pa hvala Relanium za ponazoritev situacij po svetu, zelo interesantno.
Moški so grozna bitja. Niti kuhat ali pospravit ne znajo, kaj šele pestvat otroka! Branjenje plemena/mesta/države pred napadalci, iznajdba praktično vseh pomembnejših odkritij zaradi katerih se dandanes lažje živi, delo v najtežjih in najbolj nevarnih službah....pff, detajli.
Bodimo pravični. Če se od generičnega moškega zahteva obvladovanje vseh gospodinjskih opravil je edino pošteno, da generična ženska zna vsaj menjat šaržer na F2000ki, če že ne zadet človeka na 200m. Sej ne, da pričakujemo vojno, ampak just in case.
gzibret ::
Rusija - je ok. Mlade punce so lepe in izobražene in hočejo čim prej najdit enega zahodnjaškega deca, ki jih bo izvlekel ven iz tiste tundre. Ko rodijo prvega otroka se razpočijo kot kokica in transformirajo v babuško. Če ostanejo doma, bodo morale skrbet za 2 froca in enega alkoholika.
Izjema je Moskva, pa morda St. Petersburg. Ostalo je nekako tako, kot sem napisal.
V bolj goratih predelih bivših sovjetskih republik ti lokalni gostilničar kar sam predstavi svoji dve hčerki, da is jih ogledaš, če ti je katera všeč in reče, da jo lahko komot preizkusiš, predno jo odpelješ.
Izjema je Moskva, pa morda St. Petersburg. Ostalo je nekako tako, kot sem napisal.
V bolj goratih predelih bivših sovjetskih republik ti lokalni gostilničar kar sam predstavi svoji dve hčerki, da is jih ogledaš, če ti je katera všeč in reče, da jo lahko komot preizkusiš, predno jo odpelješ.
Vse je za neki dobr!
Karaya 52 ::
Sicer pa večje je mesto, bolj so nedostopne, najslabše je v ljubljani, maribor je dosti boljši.
Spet ni nujno pravilo. Zame je najlazja destinacija do sedaj Pariz, kjer ti ni potrebno narediti nic, ko izvedo da si tujec. Samo ne v kakem baru oz. se kaj manj intimnem, ker so Francozi agresivni kot Italijani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()
Matako ::
Strokovno se temu reče "pometanje" (tipično nastopi sicer malo kasneje). Obstaja tudi kodeks časti, ki pravi, da pometanje ohromljenih od alkohola ni športno (saj vendar ne morejo ubežati!).
Vse ostalo je odprt lov.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Ja, imho to poteka nekako od enih do treh... vsakemu svoje... kar se tiče kodeksa časti, si pa v takem primeru sploh nebi iskal zunaj ponoči partnerja, če smo že pri tem ;)
No, naše stanje poznam. In bojda se tudi pri nas izboljšuje, pa so tud naše punce mal začele rokave vihat. Bo pa verjetno pretekl še velik vode, preden se bodo lahko kosale z ostalimi narodi (skandinavci naprimer).
Hvala za napotke/info
No, naše stanje poznam. In bojda se tudi pri nas izboljšuje, pa so tud naše punce mal začele rokave vihat. Bo pa verjetno pretekl še velik vode, preden se bodo lahko kosale z ostalimi narodi (skandinavci naprimer).
Hvala za napotke/info
cortez ::
Banja Luka . Ženska mi je dobesedno zarila nohte v roko, pa sm sam umaknu kolega, da je lahk šla mimo zaradi gužve. Veliko je žensk tam, sam nikol ne več, če ni kakšna od koga...in bi si s tem nakopal probleme.
Vitez ::
Če je tolk držav, kjer ženske same osvajajo nespretneže, čemu slovenski nespretneži še vedno vztrajajo v svoji bedi in si ne širijo obzorij v tujini? lenoba ali kaj drugega?
Dosan ::
Kakšen pristop pa pričakuješ/pričakujete oz. kakšni so bili kateri izmed bolj posrečenih do sedaj?
Invictus ::
Slovenski strah pred tem da bi pravzaprav morali kaj narediti ...
V tem primeru pritisnit Švedinjo .
V tem primeru pritisnit Švedinjo .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
Če je tolk držav, kjer ženske same osvajajo nespretneže, čemu slovenski nespretneži še vedno vztrajajo v svoji bedi in si ne širijo obzorij v tujini? lenoba ali kaj drugega?
Nacionalni interes. Tepe nas na vseh področjih...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Vitez, karta stane. Saj širimo obzorja, lih o tem teče debata, kje na svetu lahko normalno, enakovredno itd. pristopiš k ženski, in ta ne bo odreagirala s tem da te zabije, še preden odpreš usta.
Meni je kristalno jasno, da si kot tujec povsod bol zanimiv in se mi pač zdi tu (pri nas) butasto smešiti pred neko povprečno (ošabno itd.) žensko, ki si na ta način dviguje ego, ker ima očitno dovolj ponudbe, al je pa taka po naravi... mi je vseen kaj je vzrok in se v to niti nebi spuščal.
Seveda sem vedel, da se bo tu tudi tu takoj našel kak, ki s tem nima problemov (al pa bi rad nas prepričal da nima) in "špuknil" po ostalih... Raje piši kje drugje o "taktikah" osvajanja vasezagledanih samic. Pa si koristen. Trolat zna vsak.
Meni je kristalno jasno, da si kot tujec povsod bol zanimiv in se mi pač zdi tu (pri nas) butasto smešiti pred neko povprečno (ošabno itd.) žensko, ki si na ta način dviguje ego, ker ima očitno dovolj ponudbe, al je pa taka po naravi... mi je vseen kaj je vzrok in se v to niti nebi spuščal.
Seveda sem vedel, da se bo tu tudi tu takoj našel kak, ki s tem nima problemov (al pa bi rad nas prepričal da nima) in "špuknil" po ostalih... Raje piši kje drugje o "taktikah" osvajanja vasezagledanih samic. Pa si koristen. Trolat zna vsak.
Double_J ::
Saj širimo obzorja, lih o tem teče debata, kje na svetu lahko normalno, enakovredno itd. pristopiš k ženski, in ta ne bo odreagirala s tem da te zabije, še preden odpreš usta.
Eh to so samo vljudne, da ne boš časa zapravljal zastonj. To moraš cenit...
Dve šivanki...
gzibret ::
Zaplankanost, bi rekel. Vse, kar je dlje od gostilne v sosednji dolini (+ ene prikolice nekje v Istri) praktično ne obstaja. Ga morda celo v podzavesti nekja rine v tisti svet, samo glava mu pravi, da mora prej RES dobro spoznat svojo dolino ;)
Vse je za neki dobr!
Al pa trolanje po forumih iz dolgčasa :) Pač nismo vsi v baletnem krožku in nimamo jahte.
Hayabusa ::
lukethere ::
Mene to čudi. Kaj ni ravno navezovanje komunikacije z žensko nekaj izjemno lepega, zabavnega, zanimivega, poučnega... nekateri moški bi morali nehati gledat na to kot na nočno moro, češ, ojej, če me zavrne je konec z mano... tremo/strah vsaka zavoha pa če imaš še tko izpiljen nastop.
Sem pa opazil, da čim sem bil v družbi v tuji deželi sem imel procentualno več ženske pozornosti kot pri nas. Isto tako, ko sem bil v Sloveniji v družbi s tujci, so mladenke posvečale več pozornosti tujcem. Sicer pa kaj, vedno je zanimivo srečat nekoga, ki ga je prineslo v naše kraje.
Sem pa opazil, da čim sem bil v družbi v tuji deželi sem imel procentualno več ženske pozornosti kot pri nas. Isto tako, ko sem bil v Sloveniji v družbi s tujci, so mladenke posvečale več pozornosti tujcem. Sicer pa kaj, vedno je zanimivo srečat nekoga, ki ga je prineslo v naše kraje.
LitralSM ::
Tudi v pri nas pristopijo do tebe. Če ravno prvi stik še vedno moraš napraviti sam, dober ali slab to niti ni pomembno. S časom jo lahko dobesedno izsiliš, da zamenja mnenje. Vsepovsod pali, samo čas moraš imeti.
Offtopic. Debata je bla o tujini, pa so razni "trolčki" pol "prešaltal" na naše kraje in vsiljujejo tukajšnje frustracije nekaterih. Če to koga zanima, naj pač odpre šeeno temo mogoče celo svetovalnico ipd.
Siol se "zgraža" (:
http://www.siol.net/trendi/potovanja/no...
http://naughtynomad.com/2013/09/15/city...
http://naughtynomad.com/2013/09/15/city...
Mene to čudi. Kaj ni ravno navezovanje komunikacije z žensko nekaj izjemno lepega, zabavnega, zanimivega, poučnega...
Pozabljaš na seksapilne glupače, avtohtono vrsto lokalov in zabavišč. Včasih je treba upecati tudi te, ni druge - zaradi ravnovesja v vesolju. Ne moreš samo intelektualke.
..
Glede pičkohvatnega popotnika s Smaragdnega otoka pa le to:
Priporoča, da se popotniki, željni ženske družbe, v Ljubljani odpravijo na Metelkovo, kjer so dekleta menda najbolj sproščena.
Pometanje? Irce jebe pijača, saj to tudi sami priznajo.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
krneki0001 ::
Modern gender roles, fascinating!
Ne vem kako imata vidva doma zmenjeno, ampak jaz recimo ne likam in ne perem perila in tega ne bom nikoli počel, kuham pa, ker kuham bolje od moje in njene mame skupaj (to je tut od moje fotr potrdil). Pomiva posodo pa pomivalni stroj, tako da ni treba tega počet nikomur.
Otroku plenice zamenjat je pa mala malca in mislim, da mora to z levo roko obvladat vsak starš, če naj bi bila otroku potrebna oba, kakor se hvalijio kleni "...").
Je pa tako, da sem mojo naučil tudi redni servis na njenem avtu narest in si sama servisira njen avto (olje, svečke, filtri), kar je pa večjega pa jaz naredim. Pa brez skrbi vem, da bo v redu narejeno, ker se mora potem sama vozit s tem avtom.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uresničitev CiljevOddelek: Loža | 3397 (2510) | Karaya 52 |