» »

Vitalius zavajanje potrošnikov prehranski dodatki skupinska tožba nateg

Vitalius zavajanje potrošnikov prehranski dodatki skupinska tožba nateg

aviator ::

Pozdravljeni,

Zanima me koliko vas je bilo kaj opeharjenih v zvezi z temi prehranskimi dopolnili Terra line (Vitalius). V več časopisih je že bilo objavljeno več kot očitne zanimive prakse podjetja Vitalius d.o.o, me pa zanima če je kdo ravno tako za skupinsko tožbo. V kolikor bo iskazan interes za tovrstno tožbo se ustanovi Facebook skupina(kjer se lahko domeni za nadaljne aktivnosti. Dokler gre za male zneske 1200EUR ipd. in ljudje ločeno nastopajo proti tovrstnim praksam mislim, da se ne bo zgodilo nič, na zvezi za varstvo potrošnikov se sicer aktivnosti odvijajo vendar podjetje še vedno naokoli pošilja račune. Dajte prosim obvestiti oziroma pomagati tudi svojim starejšim, ki niso tako elektronsko vešči saj so zgolj nemočne žrtve tovrstnih praks, naj jih ne bo se sram izpostaviti, ker se taka zadeva lahko zgodi in tovrtsni ljudje dobro vedo, kje poiskati svoje žrtve. Več ljudi lahko več doseže, škoda je da zaradi sramu ljudje dopuščajo da tovrstni "poslovneži" mirno poslujejo dalje.

Za koordinacijo mi lahko pišete na email: vitaliustozba21@gmail.com

Prilagam še par linkov na tovrstno tematiko, da ne bo potrebno razlagati za katero zadevo se gre:

https://www.vecerkoroska.com/vk/aktualn...

https://www.vecer.com/lokalno/celje/glu...

https://www.slovenskenovice.si/kronika/...

https://tehtnica.wordpress.com/tag/zdra...

Ben Dover ::

Šele ponoči sem začela razmišljati, kaj sem storila. Ženski sem namreč dala bančno kartico. Kaj, če mi bodo sedaj z bančnega računa pobrali ves denar, ki ga mesece 'šparam', da bi lahko nadomestila dotrajan element v kuhinji," se je v skrbi za prihranke začela spraševati skromna upokojenka. Kasneje je nakup le razkrila svojcem.

Lmfao :)) Ta tožba bo 100% uspela, sploh če ste dali prostovoljjo..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ben Dover ()

8====D~~ ::

>Zlasti v severovzhodni Sloveniji pogosto na vrata hiš potrkajo prodajalci z Madžarske in iz Romunije, občasno tudi Moldavci in Ukrajinci. Ponujajo raznovrstne artikle, od kuhinjskih pripomočkov, odej in posteljnine, obutve do čudežnih čistil in celo zdravil, preparatov in praškov za hujšanje, nego kože.

Res ni bolj zaupanja vredne stvari na tem svetu kot je kombinacija tujcev in prodaje od vrat do vrat.

c3p0 ::

A so spet ovčke šišali?

aviator ::

Ben Dover je izjavil:

Šele ponoči sem začela razmišljati, kaj sem storila. Ženski sem namreč dala bančno kartico. Kaj, če mi bodo sedaj z bančnega računa pobrali ves denar, ki ga mesece 'šparam', da bi lahko nadomestila dotrajan element v kuhinji," se je v skrbi za prihranke začela spraševati skromna upokojenka. Kasneje je nakup le razkrila svojcem.

Lmfao :)) Ta tožba bo 100% uspela, sploh če ste dali prostovoljjo..

Pri določeni osebah se bo mogoče sklicevati na opravilno nesposobnost, predvsem pri starejših in dementnih, kot smo uspeli izvedeti od odvetnika. Drugje se bo šlo na na noto ,da se je ljudem izvajalo nepoblaščene preglede saturacije in celo jemanja vzorcev krvi ter nekih namišljenih hitrih testov sladkorja (tega namreč ne sme početi in tolmačiti neka noname študentka, ki se izdaja za medicinsko sestro). Pri opravilno sposobni osebi pa se je seveda, kot si napisal ni mogoče sklicevati na to, da je sploh podpisala pogodbo. Ljudem se je namreč predstavilo kot da so iz neke zdravstvene ustanove, in da imajo zamašene žile in previsok pritisk, zato bi bilo dobro ,da kupijo ta dopolnila.
Verjamem ,da bi nekdo ki teh težav nima težko nasedel, kar pa starejši, ki imajo težave z zdravjem in so za tovrstne čudeže pripravljeni plačevati žal niso. Ali bo zadeva uspela ali ne je težko soditi, je pa verjetno bolj kot ne pomembno, da se ljudje organizirajo in poiizkusijo.

Men se bolj zdi, da jih bodo zdaj na suho še odvetniki in pokasirali kar je še ostalo.

tomaz- ::

drugega ne bo kot to, da bo še tale vaš "odvetnik" dobro pokasiral.. Ko bo treba pomahat s kakimi kredibilnimi izvedeniškimi mnenji o demencah in opravilni nesposobnosti, bo veselja hitro konec..ja, teorija je pa fina, ja .. Najboljš da mu rečete, da si naj izplača nagrado v procentih od zneska uspešne tožbe.. Me zanima, koliko časa vam bo še nabijal.
V takšnih primerih je žal res naivnost huda reč, ampak to je v večini problem posameznika - vsaka šola nekaj stane, nekatere več, nekatere manj..

Če bi šlo za 10k bi še razumel, za teh 900€ se it tožarit zaradi lastne naivnosti in zmetat še par jurjev odvetniku.. Dokaj poceni šola, deal with it.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple, Google, Adobe in Intel plačali 325 milijonov zaradi kartelnega dogovarjanja

Oddelek: Novice / Ostale najave
2811900 (9428) AndrejO
»

Sony (skoraj) prepovedal udeležbo v skupinskih tožbah

Oddelek: Novice / Konzole
307379 (5215) Ziga Dolhar
»

Izselitev podnajemnika (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14927367 (15721) 49106
»

Nova tožba zoper Google