» »

Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici

Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici

««
6 / 20
»»

AntonL ::

Dvoje vprašanj:

Dobil sem belo kartico, saj sem prej Abanka Visa kartico imel samo za spletne nakupe, osebni račun ima pri drugi banki. To potem pomeni, da je novo kartico mogoče uspešno prijaviti v Paypal?

Drugo, je mogoče to novo kartico uporabljati za spletne nakupe brez telefona, oziroma tako, da na njega pride samo sms s kodo, kot ima Paypal? Namreč smart telefoni so mi skrajno zoprni, ga nimam več in tudi nobene želje po njem.

fuck_it_ ::

AntonL je izjavil:

Dvoje vprašanj:

1.) Dobil sem belo kartico, saj sem prej Abanka Visa kartico imel samo za spletne nakupe, osebni račun ima pri drugi banki. To potem pomeni, da je novo kartico mogoče uspešno prijaviti v Paypal?

2.) Drugo, je mogoče to novo kartico uporabljati za spletne nakupe brez telefona, oziroma tako, da na njega pride samo sms s kodo, kot ima Paypal? Namreč smart telefoni so mi skrajno zoprni, ga nimam več in tudi nobene želje po njem.

1. Da
2. Baje da ne. Pokliči na NKBM, povej da nimaš pametnega telefona in vprašaj kako lahko izvedeš spletno plačilo.
Tudi ostale zanima kako zavraga so to bedarijo implementirali za ljudi brez pametnih telefonov.
Fuck you, you fucking fuck.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fuck_it_ ()

sterling ::

Uspesno resil tezave.

Sem prej bil na Abanki in imel Maestro (za POS, Bankomat) in Viso Electron (za PayPal, splet). Dobil sem rdeco Viso od NKBM, katera deluje na POS/Bankomatu (za bresticno je bilo prvo potrebno placati s pinom) povezava s PayPal pa ni delovala.

Tezava kot jo imaste drugi je v nastavljanju limita. Pri meni je bilo omogoceno spletno poslovanje na kartici (kar lahko sam takoj omogocis) limit pa je bil nastavljen na 0 EUR.

Sprememba limita je drugace instantna in brezplacna. To so mi potrdili na NKBM ampak zaradi trenutne obremenitve z migracijo lahko traja do 3h. Rekli so mi, da ce v 3h urah ne bo spremembe naj poklicem na tehnicno sluzbo in mi modo takoj spremenili limit. No meni je sprememba postala aktivna nekje 30min kasneje tako, da ni bilo potrebe po ponvnem klicu.

Po tem sem brez tezave gre dodati kartico na paypalu.

Kje si spremenil limit? Na bankomatu, v spletni banki ali mobilni banki?
Limit za spletna plačila si nastavil za rdečo ali belo debetno Viso?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fuck_it_ ()

buneech ::

sterling je izjavil:

Sprememba limita je drugace instantna in brezplacna. To so mi potrdili na NKBM ampak zaradi trenutne obremenitve z migracijo lahko traja do 3h. Rekli so mi, da ce v 3h urah ne bo spremembe naj poklicem na tehnicno sluzbo in mi modo takoj spremenili limit. No meni je sprememba postala aktivna nekje 30min kasneje tako, da ni bilo potrebe po ponvnem klicu.

Super, da je bila zate instantna. Pri meni je zahtevek v obdelavi od včeraj. V klicnem centru je rekla, da bi moglo bit že včeraj, v 8 urah urejeno, pa ni, bojo pa uredili in me poklicali. No, to je bil tudi za druge stvari odgovor včeraj, pa ni bilo nobenega klica.

Jerry000 ::

RandomTip je izjavil:

Klical sem na 080 17 70 in sem preko telefona spremenil limit za spletne nakupe (verifikacija preko SMSa). Visa Electron je uporabljala splošni dnevni limit medtem ko ima nova kartica pri NKBM posebej limit za spletne nakupe.
Tako da je treba zvišati limit v poslovalnici ali preko telefona, kar seveda tudi traja - update naj bi bil le parkrat v dnevu

Jaz že celi dan kličem pa ne dobim...men bo pa propadel netflix, spotify in še adobe zaradi njih -.-

fuck_it_ je izjavil:

Kje si spremenil limit? Na bankomatu, v spletni banki ali mobilni banki?
Limit za spletna plačila si nastavil za rdečo ali belo debetno Viso?

Dobil in nastavil sem rdeco debetno viso. Spremenil pa sem na mobilni banki.

sitriani ::

sterling je izjavil:

Uspesno resil tezave.

Sem prej bil na Abanki in imel Maestro (za POS, Bankomat) in Viso Electron (za PayPal, splet). Dobil sem rdeco Viso od NKBM, katera deluje na POS/Bankomatu (za bresticno je bilo prvo potrebno placati s pinom) povezava s PayPal pa ni delovala.

Tezava kot jo imaste drugi je v nastavljanju limita. Pri meni je bilo omogoceno spletno poslovanje na kartici (kar lahko sam takoj omogocis) limit pa je bil nastavljen na 0 EUR.

Po tem sem brez tezave gre dodati kartico na paypalu.

hvala za tole :) sem dal in počakam, na mail tko ni efekta od njih

Da jih dobis na telefon moras dobsedno spammat call 0801770 par minut. Potem pa direktno na operaterja in poves ce ti lahko to takoj potrdijo.

Djole ::

RandomTip je izjavil:

Klical sem na 080 17 70 in sem preko telefona spremenil limit za spletne nakupe (verifikacija preko SMSa). Visa Electron je uporabljala splošni dnevni limit medtem ko ima nova kartica pri NKBM posebej limit za spletne nakupe.
Tako da je treba zvišati limit v poslovalnici ali preko telefona, kar seveda tudi traja - update naj bi bil le parkrat v dnevu

Meni je rekla naj zvisam limit preko aplikacije, nic preko tel, za visje zneske pa osebno...sedaj pa cakam ze 2,5h, da odobrijo. Upam, da ne bo vec dni in da je zadeva seveda brezplacna.

IL_DIAVOLO ::

Jerry000 je izjavil:

RandomTip je izjavil:

Jaz že celi dan kličem pa ne dobim...men bo pa propadel netflix, spotify in še adobe zaradi njih -.-

That is just bizare :D

Kvinta ::

Evo bil na NKBM zrihtal ta limit iz nule v 1 sekundi kr na šalterju zdaj dela paypal tudi .... vse so dobro naredli a en feler more bit vedno pač brihte na kvadrat.
A.C.A.B

Jerry000 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

RandomTip je izjavil:

Why? Vse mam na Paypal + to da niti ne vem če spletno plačilo deluje, kolikor berem tu ne deluje :D torej ne morem plačat

AceD ::

AntonL je izjavil:

Dvoje vprašanj:

Dobil sem belo kartico, saj sem prej Abanka Visa kartico imel samo za spletne nakupe, osebni račun ima pri drugi banki. To potem pomeni, da je novo kartico mogoče uspešno prijaviti v Paypal?

Drugo, je mogoče to novo kartico uporabljati za spletne nakupe brez telefona, oziroma tako, da na njega pride samo sms s kodo, kot ima Paypal? Namreč smart telefoni so mi skrajno zoprni, ga nimam več in tudi nobene želje po njem.

Tudi pri meni je podobna situacija. Kot so že drugi odgovorili, PayPal dela, glede drugega vprašanja sem pa včeraj pisal na info@nkbm.si in še čakam na odgovor. Če kdo prej zve, se priporočam za odgovor.
Tudi danes spar.si (ki uporablja bankart) z novo kartico (predplačniška Visa) ni delal: zavrnjena transakcija brez kakršnekoli razlage. Medtem ko plačevanje na Paypalu in Amazon AWS dela.

Ja to gre če te prav razumem ... jaz mam en stari telefon ni pametn pa dela vse normalno ... kupiš z viso dobiš sms kodo vpišeš plačaš dela.
A.C.A.B

Torej...

Prijava v Paypal z belo kartico ni šla. Vnesem potrebne podatke, 2x preverim, klik na Link... in dobim obvestilo v slovenščini, naj se oglasim na poslovalnici banke, kjer dobim potrebne dodatne informacije (nisem uspel vse prebrat) in naprej v angleščini, da Paypal ni mogel povezati kartice. Fino fajn, super tehnika.

luky ::

buneech je izjavil:

luky je izjavil:

Mene so se tudi prenesli vsi limiti iz ABanke in mi vse deluje bp.
Poskusil sem tudi prenos iz kartice na Revolut in zadeva gre v nulo.

A si plačeval z Maestro prej pa imel tam spletni limit nastavljen?
Dobil rdečo al belo kartico?

Bela kartica ma pravilno nastavljen limit, ker je zamenjava za Visa debit, ampak samo za tiste, k so mel ločen račun za Viso. Ostali, k smo mel Viso na osebni račun vezan, smo za zamenjavo Maestro in Viso debit kartic dobili rdečo Viso debit z limiti iz Maestro kartice. Kot, da prejšnja Visa debit ni obstajala, in je nismo uporabljali za spletna plačila.

Ja prej sem plačeval z Maestro in na ABanki sem imel nastavljen spletni limit.
Dodil sem samo rdečo Debit kartico. Ostala mi je pa še od ABanke Visa Electron katero sem uporabljal za obročne nakupe.
To naj bi tudi enkrat letos zamenjali.
Nisem pa dobil nobene druge kartice.
luky!

AntonL je izjavil:

Torej...

Prijava v Paypal z belo kartico ni šla. Vnesem potrebne podatke, 2x preverim, klik na Link... in dobim obvestilo v slovenščini, naj se oglasim na poslovalnici banke, kjer dobim potrebne dodatne informacije (nisem uspel vse prebrat) in naprej v angleščini, da Paypal ni mogel povezati kartice. Fino fajn, super tehnika.

Z rdečo kartico dela od takrat naprej ko ti na banki nastavijo limit za spletne nakupe iz nula na recimo 3k pri beli je vrjetno isto lahko pa da se motim je nimam.
A.C.A.B

luky je izjavil:

buneech je izjavil:

luky je izjavil:

Mene so se tudi prenesli vsi limiti iz ABanke in mi vse deluje bp.
Poskusil sem tudi prenos iz kartice na Revolut in zadeva gre v nulo.

A si plačeval z Maestro prej pa imel tam spletni limit nastavljen?
Dobil rdečo al belo kartico?

Bela kartica ma pravilno nastavljen limit, ker je zamenjava za Visa debit, ampak samo za tiste, k so mel ločen račun za Viso. Ostali, k smo mel Viso na osebni račun vezan, smo za zamenjavo Maestro in Viso debit kartic dobili rdečo Viso debit z limiti iz Maestro kartice. Kot, da prejšnja Visa debit ni obstajala, in je nismo uporabljali za spletna plačila.

Ja prej sem plačeval z Maestro in na ABanki sem imel nastavljen spletni limit.
Dodil sem samo rdečo Debit kartico. Ostala mi je pa še od ABanke Visa Electron katero sem uporabljal za obročne nakupe.
To naj bi tudi enkrat letos zamenjali.
Nisem pa dobil nobene druge kartice.

To pa ja. Prenesli so limite iz Maestro. Ostali, k smo Viso debit uporabljal za plačila prek spleta, mamo težave.

Nič več jasno, sedaj je od Paypal prišel mail, da so kartico dodali. Je ali ni?

Vuli ::

najlažje je poklicat 080 1770 da rešiš to težavo z limitom za spletne nakupe. 2 dni sem čakal, ko sem oddal vlogo prek mbanke in kar ni hotel bit, tako da smo rešil v 10min....
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

Vuli je izjavil:

najlažje je poklicat 080 1770 da rešiš to težavo z limitom za spletne nakupe. 2 dni sem čakal, ko sem oddal vlogo prek mbanke in kar ni hotel bit, tako da smo rešil v 10min....

Klical že 3x. Prvič (včeraj) dobil navodilo, da oddam prek bankanet. Drugič (danes dopoldan), da bojo preveril zakaj in pokličejo nazaj. Tretjič (danes popoldan), da naj pokličem v matično poslovalnico, skrbnico, pa nej oni probajo.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

RandomTip je izjavil:

netflix in spotify lahko nastaviš kdaj ti tržeta denar.

cypena ::

Tudi mene so po dveh dneh neuspelega telefonskega kontakta s katerim od Nkbm operaterjev na 080 1770 odpravili, da pokličejo čez pol ure nazaj pa me še sedaj niso, po 6h urah. Na spremembo limita čakam že od včeraj pa tud nič. Da mi pa preko telefona popravijo limit pa ne gre, vsaj tako so mi rekli.
Da imajo težave, so vseskozi ponavljali... A bejž no bejž, ne me hecat, ne bi verjel, ker jaz jih pa klicarim zato, da pač slišim glas sočloveka in da voščim srečno in zdravo 2021 8-O
Dodali tudi to, da naj se oglasim v poslovalnici in tam probam, če mi lahko pomagajo. Mhm, naj še dodatnih uro,dve,tri zabijem za izlet v drugo občino in tam čakam kot idiot pred vrati, da na vrsto pridem, kjer mi bodo mogoče popravili zadevšno. Vsaj tako so mi rekli, po dveh dneh klicanja in pisanja. Ja, ko bom šel tja, bom šel samo še račun zapret pa hitro drugam, že iz principa. Če bi bilo malo bližje, bi to že izvedel.
To je živa smešnica, vsaj v mojem primeru.
Žolč je šel in je takoj mjčkeno bolje :)
če seješ veter, boš po vsej verjetnosti požel vihar...
pa lep dan želim :)

Vuli je izjavil:

Najlažje je it tja v banko namreč jaz sem klical 200x brez uspeha tam rešiš takoj.

Mam pa Nkbm samo zaradi tega ker na vsaki pošti lahko dviguješ ,polagaš itd če ne bi jih že zdavnaj ukino :D
A.C.A.B

z3ro ::

Tudi jaz čakam na spremembo limita za spletna plačila nastavil sem na 500€..ampak če pogledam v Zahteve v obdelavi mi sedaj spodaj piše:
Dnevna omejitev na POS: 0,00 EUR
Dnevna omejitev na bankomatu: 500,00 EUR
Dnevna omejitev na spletu: 500,00 EUR
Se pravi sedaj mi bodo spremenili vse limite, po možnosti tako da na POS sploh ne bom mogel plačevat??

Kvinta je izjavil:

Vuli je izjavil:

Najlažje je it tja v banko namreč jaz sem klical 200x brez uspeha tam rešiš takoj.

Mam pa Nkbm samo zaradi tega ker na vsaki pošti lahko dviguješ ,polagaš itd če ne bi jih že zdavnaj ukino :D

Mislm, ni najlažje it v poslovalnico, če so odprte med 8:00 in 14:00, ni je v kraju, kjer živiš, in tisti čas tako ali tako delaš. Neumno je, da če hočeš, da dela, moraš it v poslovalnico.

facepalm ::

Jaz sem vceraj dal zahtevo za spremembo limita preko mobilne aplikacije. Par ur kasneje sem zahtevo preklical, ker sem nameraval danes poklicati. Zaradi "nedosegljivosti" podpore na tel, sem ponovno oddal zahtevo preko appa.
Sedaj ze imam odobren limit za spletne nakupe. Sem pa dal 1000€ in mi je spremenilo vse limite na 1000€ (prej sem imel vse, razen spleta, na 2000€).

To je pa dobra informacija. Me je zanimal že prej, če bi to pomagal, bom probal enako.

luky ::

facepalm je izjavil:

Jaz sem vceraj dal zahtevo za spremembo limita preko mobilne aplikacije. Par ur kasneje sem zahtevo preklical, ker sem nameraval danes poklicati. Zaradi "nedosegljivosti" podpore na tel, sem ponovno oddal zahtevo preko appa.
Sedaj ze imam odobren limit za spletne nakupe. Sem pa dal 1000€ in mi je spremenilo vse limite na 1000€ (prej sem imel vse, razen spleta, na 2000€).

A prej nisi imel limita za splet?
luky!

buneech je izjavil:

Kvinta je izjavil:

Vuli je izjavil:

Mislm, ni najlažje it v poslovalnico, če so odprte med 8:00 in 14:00, ni je v kraju, kjer živiš, in tisti čas tako ali tako delaš. Neumno je, da če hočeš, da dela, moraš it v poslovalnico.

ja... če bi blo tko simpl. 1. so poslovalnico ukinili v našem krajo pred poletjem lani,
2. se mi ne da po šihtu jajcat 40km stran, pa še to bi verjetno trofu zaprta vrata, ker bi lih zaprli.
Jaz sem drgč kar hitro dobil operaterja in naj bi blo zrihtano v parih urcah. Ti pa uštima neko verifikacijo, ki jo nardiš kar takrat, ko se meniš s njim, te preklopi na odzivnik, vtipkaš 11 zadnjih št. tvojga TRR ja in še 6 mestno cifro prejmes na sms. In pol naj bi blo, enkrat v roku nekaj ur.

beer2peer ::

Mislim, da je največ problemov v nerazumevanju storitev. Eno je račun, drugo je kartica.
Pomembno je, da napolnite KARTICO iz svojega TRR. Imate dva zavihka, na zavihku KARTICA na željeni kartici (govorim za predplačniško belo kartico) klikneš na kolešček, odpre se meni in izbereš "Napolni" in preneseš željen znesek na VISA račun, kar ni enako TRR(če ima kartica stanje 0EUR, PayPal ne bo šel skozi, kljub temu, da imate na računu od kartice sredstva)

Jaz nisem spreminjal limitov, samo napolnil sem kartico, dodal kartico na paypalu, potrdil z mDenarnico in je delovalo.

Zgodovina sprememb…

anketar ::

qr plačevanje položence dela tud s predplačniko bela viso
treba je sam nakazat denar s kartice nazaj na ''glavni'' trr in od tega se sprovede plačilo, app sploh ni slab

jest10 ::

Kvinta je izjavil:

AntonL je izjavil:

Torej...

Z rdečo kartico dela od takrat naprej ko ti na banki nastavijo limit za spletne nakupe iz nula na recimo 3k pri beli je vrjetno isto lahko pa da se motim je nimam.

Bela nima limita na nuli

Skyfall ::

Prosim za pomoč, ker se mi podpora ne oglasi že 2 dni

Še komu ne da linkat kartice v Paypal? Zahteva neko security kodo in tiste 3 številke zadaj mi ne primejo8-O

Mikrohard ::

Moj zahtevek za dvig limita na kartici, ki sem ga podal preko spletne banke, že dva delovna dneva čaka na izvedbo (beri: da nekdo na njihovi strani da kljukico in pritisne OK). Pa predenj mi kdo napiše, da naj jih pokličem, če želim, da bo hitreje... nimam nikakršnega namena viset na telefonu, da bi jih preganjal. Sem raje na vseh spletnih storitvah kartico zamenjal na N26. Je pa vseeno zanimivo videti, kako so ažurni. Na Abanki je sprememba limita preko spletne banke bila odobrena v manj kot eni uri.

beer2peer ::

@Skyfall imaš nameščeno mDenarnico in dodane kartice?

luky je izjavil:

facepalm je izjavil:

A prej nisi imel limita za splet?

Pred tem je bil limit za splet 0€. Pod abanko pa ne vem kaksen je bil. Ocitno dovolj visok, da ga nisem nikoli dosegel (nad 1.7k).

Markokoz ::

Jaz sem dobil sedaj informacijo preko telefona, da vsi imetniki Abanke visa (electron) dobimo danes ob 20.00 nastavljen limit. Niso pa mi znali povedati zneska.

Mikrohard je izjavil:

Moj zahtevek za dvig limita na kartici, ki sem ga podal preko spletne banke, že dva delovna dneva čaka na izvedbo (beri: da nekdo na njihovi strani da kljukico in pritisne OK). Pa predenj mi kdo napiše, da naj jih pokličem, če želim, da bo hitreje... nimam nikakršnega namena viset na telefonu, da bi jih preganjal. Sem raje na vseh spletnih storitvah kartico zamenjal na N26. Je pa vseeno zanimivo videti, kako so ažurni. Na Abanki je sprememba limita preko spletne banke bila odobrena v manj kot eni uri.

Oddaj in storniraj zahtevek ene 20x zapored in nato se 1x oddaj. Mogoce bo kdo na banki dobil kako "suspicious behavior" opozorilo in se ti bodo hitreje posvetili;))
Samo ugibam.. ;)

Markokoz je izjavil:

Jaz sem dobil sedaj informacijo preko telefona, da vsi imetniki Abanke visa (electron) dobimo danes ob 20.00 nastavljen limit. Niso pa mi znali povedati zneska.

Si predstavljam koliko ljudi jim ze dva dneva tezi in koliko jih se ni prislo na vrsto za tezenje... Dobro so tole zajebali:)
Edit: ni mi pa se jasno kako mi je lahko paypal trgal 12EUR kljub spletnemu limitu 0EUR.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: facepalm ()

Sanches000 ::

Ura je 20:30...še vedno je 0€

Ja tud moj sin ma še nulo ,ker je bil len pa ni šel z mano tja :))
A.C.A.B

A na poslovalnici to uredijo?

JH84 ::

Jaz sem včeraj začel uporabljati to rdečo kartico.

Kot so že drugi pojasnili, sem imel na abanki 1 račun (+varčevalni) in 2 kartici, zeleno maestro in viso electron, kot nadomestek sem dobil samo to rdečo, brez bele vise electron, to so dobili tisti, ki so imeli 2 računa.

Na paypal računu sem odstranil prejšnjo kartico in dodal novo. Limit je bil že po defaultu narejen na 500 eur na dan (na kartici bank@net). Za probo sem plačal hofer poljenje preko paypal, stvar funkcionira, mejla s strani banke pa nisem dobil.

Sem namestil m-@denarnico, vendar me ne spusti naprej, ker nimam zaščite telefona.

Zgleda da paypal dela brez tega sranja od m@denarnice, direkt s kartice (amazon) pa pomoje ne bo šlo plačevat....je kdo probal???

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JH84 ()

Sanches000 je izjavil:

Ura je 20:30...še vedno je 0€

Katastrofa, jaz sedaj prejemam kar zavrnjene sms-e. Zavrnitev splet/tel nakup.... Zdej se bo pa tudi meni počas odcufalo.

JH84 je izjavil:

Jaz sem včeraj začel uporabljati to rdečo kartico.

Kot so že drugi pojasnili, sem imel na abanki 1 račun (+varčevalni) in 2 kartici, zeleno maestro in viso electron, kot nadomestek sem dobil samo to rdečo, brez bele vise electron, to so dobili tisti, ki so imeli 2 računa.

Na paypal računu sem odstranil prejšnjo kartico in dodal novo. Limit je bil že po defaultu narejen na 500 eur na dan (na kartici bank@net). Za probo sem plačal hofer poljenje preko paypal, stvar funkcionira, mejla s strani banke pa nisem dobil.

Sem namestil m-@denarnico, vendar me ne spusti naprej, ker nimam zaščite telefona.

Zgleda da paypal dela brez tega sranja od m@denarnice, direkt s kartice (amazon) pa pomoje ne bo šlo plačevat....je kdo probal???

Točno tak sem mel jaz pa dokler nisem šel osebno na banko mi niso dvignili iz nule na želen limit....ne razumem kak si ti imel že po defaultu narejen limit ,če pa ga noben drugi ni mel oz. lahko da so tupe glave pri Nkbm dale par poskusnim med katerimi si bil ker si pač srečo mel.

Jaz si bom še tretjo banko zdaj odprl pa še en ločen paypal za ziher:D
A.C.A.B

Jutri grem tudi jaz na poslovalnico...že dva dni kličem in za vsako mi obljubljajo da me nazaj pokličejo(pokliče nobeden)...tudi na mail-e ne odgovarjajo

Boobiz ::

JH84 je izjavil:

Po mojih izkušnjah tujina gre, vedno brez potrditve. Potrditev je, spet po mojih izkušnjah, zgolj domena nakupovanja v rupetini (Slolvenija).
I'm drunk, what's your excuse?

AceD ::

JH84 je izjavil:

Amazon gre (z belo predplačniško Viso).

Kleemen ::

Kakšna je razlika med rdečo in belo Viso? Ker za rdečo piše, da je tudi možno plačevanje preko spleta pa nekaterim zavrne plačilo. Sam nisem še sprobal.
««
6 / 20
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Primerjava spletnih bank (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11921019 (2861) delavec44
»

katera Banka (strani: 1 2 3 4 )

19056470 (5993) cortez
»

Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

330115369 (34219) Vetrpiha
»

Visa debetna- spletni nakupi