Forum » Hlajenje in modifikacije » zalman 7000A paše na nf7-s
zalman 7000A paše na nf7-s
gamer ::
na zalmanovi domači strani so se mal zmotl mal je treba pobrust tisto belo zadevco na katero pol pršraufaš zalmana gor pa še tist clip je treba odrezat dodatno lukno pa gra gor vsaj men je ratal
to pišem iz dveh razlogov... prvi da lohk še kdo drug proba... drugi da se mal pohvalm
to pišem iz dveh razlogov... prvi da lohk še kdo drug proba... drugi da se mal pohvalm
morphling1 ::
Ja to itak, da če modificiraš oz malo skrajšaš tisto pritrjevalo, paše tudi na NF7, samo s tem v bistvu zgubiš garancijo zato morajo oni tam pisat, da zadeva ni kompatibilna s to plato. Fino bi bilo če bi za socket A v bistvu dali zraven še eno krajšo pritjevalo pa bi bila zadeva rešena, samo potem bo bilo treba dol dajat ventilator.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
DjTonic ::
Hehe jaz sem naredil povsem enako na NF7-S Malo sem zbrusil ono pritrjevalo za eno luknjo na eni strani, ker drugače je kondenzator napoti. Enako je naredil tudi kolega z Abit KD7. Za garancijo pa mi je itak vseeno, bolj me skrbi to, da ga mogoče ne bom mogel pritrditi na socket od Athlona 64
nicjasno ::
Jaz sem sel ventilator dol vzet, da sem lahko klip skrajsal za eno luknjo, da zdaj zadeva pase na mojo epox 8rda+ . Nic strasnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zalman CNPS7000A-Cu na bojiščuOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 3404 (2846) | jackorsen88 |
» | utišanje in orodja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4743 (3518) | nuclear |
» | Vas nasvet hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2274 (1651) | delfinus |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31749 (18344) | Jaffa |
» | CNPS7000A AlCu/CuOddelek: Strojna oprema | 1198 (957) | Odpadnik |