Forum » Mobilne tehnologije » Huawei-jev App Store (App Gallery)
Huawei-jev App Store (App Gallery)
shadeX ::
Lastniki tistih Huawejevih modelov, ki ne podpira Googlovih servisov, uporabljate App Gallery kot alternativen App Store? Kako ste zadovoljni z zadevo? Pogrešate Google Play?
Danes sem dobil sporočilo, da je Unity Technologies (Game Engine), začel sodelovanje z Huawejem, kar se mi zdi zanimiva novica. Vemo da je Unity najmočnejši igralec na trgu kar se samih mobilnih iger tiče. Nekje sem zasledil, da celoten Applov App Store sestavlja več kot 40% aplikacij narejenih z Unitijem.
Vsekakor Huawei resno vstopa na trg mobilnih aplikacij, kot izgleda da že tretji največji App Store na svetu (Kje je Amazon?) in partnerstvo z Unitijem jim zna prinesti nekaj zanimivih aplikacij.
Sam osebno sem pa vesel, da se to dogaja. To pomeni več alternativ za uporabnike ter developerje.
Danes sem dobil sporočilo, da je Unity Technologies (Game Engine), začel sodelovanje z Huawejem, kar se mi zdi zanimiva novica. Vemo da je Unity najmočnejši igralec na trgu kar se samih mobilnih iger tiče. Nekje sem zasledil, da celoten Applov App Store sestavlja več kot 40% aplikacij narejenih z Unitijem.
Vsekakor Huawei resno vstopa na trg mobilnih aplikacij, kot izgleda da že tretji največji App Store na svetu (Kje je Amazon?) in partnerstvo z Unitijem jim zna prinesti nekaj zanimivih aplikacij.
Sam osebno sem pa vesel, da se to dogaja. To pomeni več alternativ za uporabnike ter developerje.
- spremenil: shadeX ()
Zimonem ::
Zaenkrat je še precej medlo. Uporabljam sicer na xiaomi telefonu vzporedno z Platon bolj iz firbca. Ni pa nekega hudega pomanjkanja Appov. Precej je najavljenega. Bi se dalo preživet.
Skyfall ::
Na AppStoru je žal še vedno veliko pomanjkanje ponudnikov bank, kar zame in še za marsikaterega predstavlja veliko pomanjkanje. Žal si bo Huawei zabil zadnji žebelj v krsto s svojim novim OS, ki baje izide v začetku prihodnjega leta. Bojim se, da bo Huawei končal po prodaji nekje blizu Sony-ja. Huawei pa bo postal nič drugega kot drag fotoaparat.
Na srečo je v današnjem času precej dobrih alternativ(Realme, Xiaomi, OnePlus itd. ...)
Bi mogoče novi predsednik ZDA Biden lahko dal Huaweju nazaj zeleno luč pri uporabi Googlovih storitev?
Na srečo je v današnjem času precej dobrih alternativ(Realme, Xiaomi, OnePlus itd. ...)
Bi mogoče novi predsednik ZDA Biden lahko dal Huaweju nazaj zeleno luč pri uporabi Googlovih storitev?
rejven ::
če bo na domačem trgu imel take cifre prodaje z novim osom, bodo ostali sledili.
Menim, da bo os imel svoj ne glede na to, ali bo lahko uporabljal gms ali ne.
Menim, da bo os imel svoj ne glede na to, ali bo lahko uporabljal gms ali ne.
fikus_ ::
Z Aurora store se da priti na guglov Play store. Res pa je, da ne delajo vsi appi, ker nekateri rabijo gugl.
shadeX ::
Zaenkrat je še precej medlo.
Verjamem, da prihajajo boljši časi. Je pa ta trenutek nekako smiselno, da devi svoje produkte najprej naložijo na Play in App Store.
Sicer me preseneča da je (če je?), App Gallery prehitel Amazon App Store, saj obstaja že kar nekaj let, pa tudi appov sploh ni malo gor.
Zimonem ::
Ja odjemalcev je precej. Stvar sama po sebi ni napačna pa še omejitev in davkov je manj za razvijalca. Plus tega moraš upoštevat še kitajski trg.
DanicaHicks ::
Mislim, da je precej neprijetno, da na tem telefonu ni google play, vendar tudi Google ne morem kriviti.
Lonsarg ::
Vsi ne-google ponudniki app storov (Amazon, Huawei,..) bi se morali združiti in imeti skupno bazo aplikacij (pač še vedno bi lahko imeli svoje filtre čez). Potem bi developerjem bilo potrebno le na uradno in to združeno dati aplikacijo in bi jih več to naredilo. Ker publishati na dve lokaciji je vseeno lažje kot na mnogo. To bi bla potem resna konkurenca Googlu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
MTB4life ::
Da ne odpiram nove teme, bom kar tukaj povprašal.
Je možno Huawei applikaciji, katera je že obljavljena na App storu spremeniti, v katerih državah ali regijah je dostopna?
Našel sem samo, če izdelam novi update, vendar ga ne želim. Želim spremeniti obstoječi ''verziji''.
Hvala.
Je možno Huawei applikaciji, katera je že obljavljena na App storu spremeniti, v katerih državah ali regijah je dostopna?
Našel sem samo, če izdelam novi update, vendar ga ne želim. Želim spremeniti obstoječi ''verziji''.
Hvala.
Invictus ::
Pa kaj, naredis novo vezijo, pa je
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
MTB4life ::
Kot kaže ni druge opicje. Na Play in Apple storu se lahko omeji/doda dostope na že objavljeni aplikaciji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei predstavil nove telefone Mate 40 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15855 (3407) | stevensander |
» | Spor med Epic Games in Applom se zaostruje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Tožbe | 44838 (38077) | mailer |
» | Epic Games v čelnem spopadu z Applom in Googlom (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Tožbe | 62919 (54017) | |
» | ZDA dodatno privijajo HuaweiOddelek: Novice / Ostale najave | 9941 (6161) | Poldi112 |
» | Google prekinil sodelovanje s Huaweijem (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Android | 82387 (67955) | 7982884e |