Forum » Pomoč in nasveti » Samsung galaxy s5 posodobitev
Samsung galaxy s5 posodobitev
tiltech ::
Imam Samsung s5 in rad bi ga posodobil na android 6.0.1. Poizkusil sem ročno posodobitev in pravi da je že bilo in datum zadnje. Sedaj je še na začetnem android kitkat 4.4.2. Čudno se mi zdi, da ga ne morem posodobiti. Ali ni več možno v današnjih časih ali je kaj drugega? Če kdo ve, naj mi napiše, kako bi ga lahko nadgradil brez kakšnih dodatnih namestitvah in romov.
Scorpy84 ::
Tukaj si snameš uraden rom: https://www.sammobile.com/samsung/galax... daš na sd kartico, greš v system recovery pa imaš izbiro, da updejtaš iz sd kartice. Ker je uraden rom, ni nobenih komplikacij. Če kaj ni jasno, imaš polno navodil na netu, če ne pa youtube.
tiltech ::
Hvala za pomoč. Sem tehniči tip, ampak teh stvari pa še nisem delal za pametne telefone. Sem delal na navadnih telefonih, ki so sedaj v muzejih. Pa tudi ne upam,d ane bi kaj poškodoval ali pa še večjo škodo naredil in potem sploh ne bi šlo več nalagat os sistema. Če je kakšna zadeva, da samo dam na kartico in nato sam naredi, bi upal. Če pa je treba biti previden pri postopkih in še to nisi prepričan, če bo delovalo. Potem ne bi.
Čudno se mi zdi, da ni posodobitve. Včasih vem, da so se nekateri bali, če je bilo vklopljeno samodejno posodobi. Ker se je po navadi rado zgodilo, ko so resetirali, izklopili in vklopili se je posodobil na novejši os. Tudi moj A3 galaxy je bilo isto. Bil je na lolipop in ko sem to naredil, se je vklopil in pojavila se je ikonca in da nekaj melje. Nato se je pa prikazalo nvo namizje itd.
Čudno se mi zdi, da ni posodobitve. Včasih vem, da so se nekateri bali, če je bilo vklopljeno samodejno posodobi. Ker se je po navadi rado zgodilo, ko so resetirali, izklopili in vklopili se je posodobil na novejši os. Tudi moj A3 galaxy je bilo isto. Bil je na lolipop in ko sem to naredil, se je vklopil in pojavila se je ikonca in da nekaj melje. Nato se je pa prikazalo nvo namizje itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S6 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 94726 (36900) | theStranger |
» | Samsung Galaxy S3 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 142291 (64052) | Mad_Lion |
» | Samsung Galaxy Note (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 109223 (62959) | camper66 |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40478 (27706) | Vajenc |
» | Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 346206 (163225) | medenko |