Forum » Loža » IT Memes
IT Memes
shadeX ::
Sem že večkrat zasledil na netu dobre šale/meme-je/komentarje s področja IT-ja, kjer sem se iz srca nasmejal ter želel zadevo šerat naprej. Ker je ta forum več ali manj o IT-ju verjamem, da boste informacije tukaj našli zabavne in mogoče tudi sami šerali kak link, sliko, video do zabavne vsebine povezane z IT-jem.
Povsem je ok da se kakšno zadevo tudi pokomentira (če ne deluje tema malo preveč "mrtva"), bi pa vseeno bilo fino da se eno in isto stvar ne obravnava več strani.
Za začetek, sem v eni izmed FB skupin naletel na tale problem, ki ga ima Arnes v teh korona časih
In pa še pred dnevi aktualna
Povsem je ok da se kakšno zadevo tudi pokomentira (če ne deluje tema malo preveč "mrtva"), bi pa vseeno bilo fino da se eno in isto stvar ne obravnava več strani.
Za začetek, sem v eni izmed FB skupin naletel na tale problem, ki ga ima Arnes v teh korona časih
In pa še pred dnevi aktualna
- spremenil: shadeX ()
shadeX ::
win64 ::
secops ::
Koliko resnice je v tem?
Niso Name & Surname fieldi v string formatu al je kdo pozabil parsat (če je to res)
Najbrž po svoje parsajo JSON zahtevek.
Primer: { "lastname": "true", "rememberme": true }. lastname bi se moralo sparstati kot navaden string, rememberme pa kot bool.
V Javi se stringi primerjajo z equals metodo, ne z enačajema.
dice7 ::
Tukaj se verjetno uporablja JS in ne java tak da je celoten meme fail, napaka pri loginu pa verjetno nekje cisto drugje
showsover ::
Glede na podrobnosti napake se uporablja java, pač 'java.lang.X'... Je možno, jasno, samo to je tak kiks, da ga že moraš namerno narediti, normalnemu programerju se to praktično NE MORE zgoditi, res pa je, da si dandanes že kar vsak pravi, da je programer. Ne vem, je biti programer postalo prestiž ali kaj, v naših mladih časih so ljudje gledali zviška na programerje, ko so jih lovili z vilami in baklami.
Invictus ::
Koliko resnice je v tem?
Niso Name & Surname fieldi v string formatu al je kdo pozabil parsat (če je to res)
Najbrž po svoje parsajo JSON zahtevek.
Primer: { "lastname": "true", "rememberme": true }. lastname bi se moralo sparstati kot navaden string, rememberme pa kot bool.
V Javi se stringi primerjajo z equals metodo, ne z enačajema.
Dvomim, da Apple v svojih rešitvah uporablja Javo, če je pa lastnik Objective C...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung zaradi izpada elektrike prekinil proizvodnjo čipov v Teksasu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 17583 (14528) | sbawe64 |
» | Prenosnik ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (736) | DePalmo |
» | Leto dni kasneje: bitcoin -84 odstotkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 28045 (17863) | Aquafriend |
» | Java passingOddelek: Programiranje | 3603 (3256) | mihibo5 |
» | [C#] Domača naloga za faksOddelek: Programiranje | 2095 (1719) | Spura |