Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik ne dela
Prenosnik ne dela
St753 ::
Pozdravljeni, včeraj sem imel težave s polnilcem za mobitel (ni hotel polniti), zato sem preizkusil ugotoviti, če je problem v usb kablu. Ko sem mobitel priključil na prenosnik, je ta prenehal delovati in se ne prižge več. Ali morda kdo ve kaj bi lahko bilo narobe in če je možno na kakšen način prenosnik možno hitro popraviti, saj ga nujno potrebujem za delo. Je morda problem v matični plošči? Hvala za kakršnekoli koristne informacije.
Zheegec ::
Najbrž kakšen kratek stik. Ja, najbrž je matična plošča, v večini primerov. Pošlji mi na ZS točen model prenosnika, da vidimo koliko so matične plošče..
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
zuz3k ::
ko užgem prenosnik, se ta zažene, ventilator dela ampak ne pokaže ekran slike, niti na zunanji VGA
kaj bi lahko bilo narobe? prenosnik je ProBook 4510S laptop
kaj bi lahko bilo narobe? prenosnik je ProBook 4510S laptop
Life is a psychological game.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zuz3k ()
zuz3k ::
trenutno sm ga razstavu. se mi zdi da lučka od caps locka niti 1x ni utripnla
Life is a psychological game.
solatko ::
zuz3k - Precej stara zadeva in se skoraj ne aplača popravljat. Take sem pred leti kupoval po 30-50€ za rezervne dele.
Delo krepa človeka
DePalmo ::
Čist simpl. V gugla tipkaš serijske dokler ena ne vrže pravih rezultatov. V tvojem primeru je bila druga, torej 574508-001 in rezultati: https://www.google.com/search?q=574508-...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik HP ProBook 4710s tezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1295) | T-Mac |
» | HP probook se ne prižge - utripa CAPS LOCK lučkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2164 (1671) | mandre5 |
» | HP 6730s se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1690 (1591) | awy |
» | hp probook 4730s problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1860 (1761) | amigo_no1 |
» | Menjava RAMa med hibernateOddelek: Strojna oprema | 1719 (1484) | martinc |