Forum » Kaj kupiti » Kaj uporabljate za spremljanje Amazon cen?
Kaj uporabljate za spremljanje Amazon cen?
Karil ::
Zivjo,
zanimajo me vase izkusnje s t. i. price trackerji izdelkov na Amazonu.
Predvsem, da na cimbolj eleganten nacin pred obdobjem black friday in decembrskih akcij vpisem par zanimivih izdelkov, za katere pa mi cena se ni interesantna. Fajn je, ce se da oznaciti, da spremlja vse evropske amazone.
Predvsem bi bile fajn izkusnje. Na hitro sem pogooglal ze sam in nalozil keepo pa vidim da je 15€ na mesec. Kar mi ne ustreza kolikor kupujem oz. imam namen.
Lp
zanimajo me vase izkusnje s t. i. price trackerji izdelkov na Amazonu.
Predvsem, da na cimbolj eleganten nacin pred obdobjem black friday in decembrskih akcij vpisem par zanimivih izdelkov, za katere pa mi cena se ni interesantna. Fajn je, ce se da oznaciti, da spremlja vse evropske amazone.
Predvsem bi bile fajn izkusnje. Na hitro sem pogooglal ze sam in nalozil keepo pa vidim da je 15€ na mesec. Kar mi ne ustreza kolikor kupujem oz. imam namen.
Lp
Buggy ::
https://www.heidoc.net/amazon/amazon_gl...
Imas moznost nasatviti tudi ciljno ceno produkta, ki te obvesti po emailu, ko jo doseze za razlicne amazone posebej...tako nov kot rabljen artikel.
Imas moznost nasatviti tudi ciljno ceno produkta, ki te obvesti po emailu, ko jo doseze za razlicne amazone posebej...tako nov kot rabljen artikel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 332351 (9940) | Furbo |
» | Black friday (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 53255 (20518) | jopar |
» | Amazon.it dostava in izkušnjeOddelek: Kaj kupiti | 2657 (1839) | janezvalva |
» | Kupovanje preko amazon.deOddelek: Pomoč in nasveti | 20870 (13096) | bluefish |