» »

Zakaj so avtonomna vozila prava stvar

Zakaj so avtonomna vozila prava stvar

Temo vidijo: vsi
««
42 / 42
»
»»

codeMonkey ::

kow je izjavil:

Jasno.

Torej kje tocno je laz? Pri Tesli niso trdili, da ni podatkov, ali da teh podatkov po tej trditvi niso dobili?

Zgodovina sprememb…

kow ::

Govorim o stavku, ki sem ga prilepil. Nobenega dokaza ni, da je voznik moral "urgently correct". To so vse domneve oz. mozni scenarij. Ampak DALEC najbolj verjetno je, da je voznik panicno odreagiral, ker ni spremljal voznje kot je to zahtevano. Tako kot je tista stara gospa, ali slabo videla, ali pojedla prevec tablet itd itd. Veliko je moznosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

feryz ::

Hmmm, a gas pedal je direkt vezan na motor?
Jaz bi rekel, da je to drive by wire in bi avto lahko to komando tudi preslišal.
Glede na to, da je avtonomen, ultra pameten, hiter, odziven v delčkih sekunde in zna, baje, voziti, bi lahko tudi samomorilske komande preskočil.

Marsikaj bi lahko bilo boljse. V vsakem avtomobilu. Se vedno mora nekdo to implementirati, direktnega profita pa od tega ni.

kow je izjavil:

Govorim o stavku, ki sem ga prilepil. Nobenega dokaza ni, da je voznik moral "urgently correct". To so vse domneve oz. mozni scenarij. Ampak DALEC najbolj verjetno je, da je voznik panicno odreagiral, ker ni spremljal voznje kot je to zahtevano.

Torej namenoma spreminjas temo? OK, ce smo ze tu. Na podlagi cesa je to DALEC najboj verjetno, ko imas FSD vklopljen (kar je bilo potrjeno s strani Tesle)?

Na podlagi mojih izkusenj. Si kdaj do konca pohodil plin? Zakaj? Kaksni so mozni scenariji, da do konca pohodis plin?

Zgodovina sprememb…

Ti mas FSD? Kolikokrat si se znasel v situaciji, da ti ni uspel necesa zvoziti, in da si uspel ustrezno reagirati?

Zgodovina sprememb…

Nimam FSD. In ne pomnim, da bi kdaj pohodil do konca (stotisoci prevozenih kilometrov). Morda kdaj na avtocesti v hrib, ker mi je nekdo sral za ritjo. Povej mi scenarij, ko moras do konca pohoditi plin? Res me zanima.
Ce nekdo pohodi plin, pomeni da je zapanicaril. To se ponavadi zgodi, ko ne spremljas prometa in te nekaj preseneti.

Zgodovina sprememb…

Torej niti nimas avta z navadnim radarskim tempomatom, da bi noge stran s pedal dajal?

Imam ga nekaj tednov. Ne razumem zakaj bi moral do konca pohoditi plin?

Si sam napisal ze. Lahko da voznik zapanicari.
««
42 / 42
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tesla svoje robotaksije premierno zagnala v Austinu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
597267 (5238) hruske
»

Avtomobili z lidarjem lahko uničijo kamero na telefonu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6114189 (7578) Sparrow
»

General Motors bo zaprl Cruise (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
589121 (6789) BT52
»

Tesla povečala proizvodnjo in prodajo vozil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
7011974 (8392) dexterboy
»

Mercedes-Benz v Evropi prehitel Teslo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
8422071 (17002) DamijanD

Več podobnih tem